TRILOGY Everything Balm - universalus balzamas veidui ir kūnui

Trilogy kompanija yra įkurta dviejų seserų iš Naujosios Zelandijos, kurios siekia kurti ir pateikti gaminius paprastoms moterims, gaminius, kurie būtų nesudėtingi, daugiafunkciniai ir paprasti.
Iš tiesų dauguma Trilogy kompanijos gaminių yra labai teigiamai įvertinti vartotojų, geidžiami daugumos moterų, o jų poveikiu dažna susižavėjusi. Paskaičius kompanijos produktų atsiliepimus, visur galima rasti 5 žvaigždučių įvertinimą ir labai teigiamus atsiliepimus, keliančius smalsumą išbandyti.

"Geriausias dalykas gyvenime yra rasti žmogų, kuris žino visus tavo paklydimus, visas klaidas ir silpnybės. Ir vistiek, jis mano kad tu nuostabus"
Citata, autorius nežinomas

Ne išimtis yra ir universalus balzamas, kuris tinkamas naudoti visur ir visiems. Absoliutus lyderis teigiamų komentarų ir įvertinimų padangėje, bei vienas perkamiausių kompanijos gaminių. Priemonę išbandžiau ir aš, tačiau, deja deja, negaliu nei vertinti aukščiausiais balais, nei itin girdi. Man labai gaila, kad mano lūkesčiai nebuvo patenkinti ir priemonė man nesukėlė labai didelių emocijų. Kviečiu paskaityti kodėl.


Produktas: TRILOGY Everything Balm - universalus balzamas veidui ir kūnui
Gamintojas: "Trilogy". Kompanija yra N. Želandijos, tačiau nežinau, ar balzamas pagamintas ten
Paskirtis: maitinti, drėkinti, švelninti, minkštinti, kondicionuoti odą
Tinkamas tipas: sausai kūno ir veido odai, viskam ir visiems
Labiausiai patiko: balzamo universalumas
Labiausiai nepatiko: nemalonus kvapas
Tūris: mano turima pakuotė 10 ml. Įsigyti galima 45 ml ir 95 ml pakuotėse
Kaina*: 45 ml - £13,50 (15,81 EUR); 95 ml - £21.50 (25,18 EUR)
Kur galima įsigyti: lookfantastic.com

Ką žada gamintojas: Švelninantis, minkštinantis ir kondicionuojantis veido ir kūno odą balzamas yra universali, daugiafunkcinė priemonė, idealiaus dydžio, tinkamo kelionėms pakuotėse. Balzamas atstato, atkuria ir minkština odą.
Balzamo sudėtyje naudojami antioksidantais turtingi marula aliejai ir sertifikuotas erškėtrožių aliejus, kurie padeda odai gyti; jojobos, alyvuogių ir avokado aliejai, medus ir vitaminas E giliai maitina odą. Švelnina ir maitina sausą alkūnių, kelių, rankų ir pėdų odą. Natūralios sudėties priemonė idealiai tinka kūdikių odai, drėkina ir atkuria sausas, suskeldėjusias lūpas.
Naudojimas: Nedidelį gaminio kiekį pašildykite tarp rankų arba pirštų. Balzamas tirpsta nuo kontakto su kūno oda ir greitai susigeria. Tinka naudoti visur, tiek veido, tiek kūno odai.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano turima balzamo pakuotė mini - pagaminta iš tamsaus, tvirto plastiko, atrodančio kai stiklas. Pakuotė papuošta gėlytėmis, lapeliais, drugeliais ir kelia idėją apie natūralų produktą iš gamtos. pakuotė atsisuka, nors toks naudojimo būdas nėra pats patogiausias, nes gaminį reikia kabinti pirštu iš pakuotės ir tai nėra nei higieniška, nei patogu, ypatingai turint ilgesnius nagučius.

Pilno dydžio pakuotė atrodo panašiai - puošta taip pat, kaip mano turima, tik tiek, kad ji pagaminta iš balto plastiko. Be to, pilno dydžio pakuotė turi išorinę - kartoninę pakuotę, kurios vidus puoštas augaliniais motyvais.


Kvapas. Kvapas yra tas aspektas, kuris man labai nepatinka ir laviruoja ant ribos, kai negaliu jo pakęsti. Tai citrusų, gal labiau citrusinės melisos, rožių ir kažkokių žolelių kvapas, kuris sudaro šleikštų aromatų mišinį. Nežinau, kvapas subjektyvus dalykas, bet aš jo negaliu pakęsti - nemalonus, juolab, kad išlieka jis ilgokai.

Konsistencija. Universalus balzamas šiek tiek primena vazeliną - indelyje jis kietas, spalva visai kaip vazelino. Tačiau palietus ranka jis šyla nuo kūno šilumos ir lydosi, kol pavirsta skysčiu.


Sudėtis: Octyl Palmitate (from pacific coconut oil), Bees (cera alba) Wax, Sclerocarya Birrea (marula) Kernal Oil, Olea Europaea (olive) Oil, Rosa Canina (rose hip) Seed Oil, Oenothera Biennis (evening primrose) Oil, Buxus Chininsis (jojoba) Oil, Tocopherol (vitamin E), Triticum Vulgare (wheat) Germ Oil, Meil (honey).  


Poveikis. Universalų balzamą aš testuoju jau nuo rudens, taigi, išbandžiau jį ir per šaltus ir per karštus orus, ir kai oda buvo suskirdusi ir sausa, ir nugairinta vėjo bei išsausinta pavasario saulės. Dažniausiai balzamą naudojau lūpoms, tačiau lepinau ir rankas, alkūnes, pėdas, bandžiau ir ant nagų odelių bei kaip masažo aliejų.

Man nepatinka priemonės poveikis - jei oda stipriai suskirdusi ir sudiržusi - priemonė nėra pajėgi jos atstatyti. Be to, nepaisant to, kad gamintojas žada greitą susigėrimą - nieko panašaus jame nėra, balzamas geriasi labai ilgai, ir ilgai išlieka ant odos. Labai nemalonu, kai pasitepi lūpas, o balzamas lieka ant jų, skleisdamas nemalonų skonį ir kvapą, lūpos jaučiasi riebaluotos ir jas norisi nuvalyti. Lygiai taip pat su rankomis - dienos metu priemone rankų nepasitepsi, nes kremas ilgai geriasi ir išlieka ant odos.

Kalbant apie poveikį - priemonė (jei oda nėra labai išsausėjusi) gerai minkština, švelnina odą ir šiek tiek padeda jos regeneracijai. Tiesiog, man labai nepatinka jo kvapas ir jo konsistencija. Ir kad ir kaip kremas/ balzamas būtų išgirtas ir teigiamai vertinamas, tai nėra mano priemonė, ji visai man netinkama ir nepatinka. Jau  dabar galvoju kaip greičiau sunaudoti likusią pusę produkto indelio, kad nejausčiau nemalonaus kvapo - tikriausiai tiesiog sutepsiu kojų odai, nes kitur tiesiog negaliu pakęsti balzamo ant savo odos.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai