GLAM OF SWEDEN Collagen Facial Mask - lakštinė veido kaukė su raudonuoju vynu

Veido kaukės yra tas mažytis dalykėlis, kur leidžiu sau paeksperimentuoti: sudomino - imu ir nusiperku pabandymui. Visų tų kaukių poveikis būna momentinis, net jei ir netinka, neprisiriši prie ilgesnio naudojimo nei vienas pabandymas. O jūs mėgstate eksperimentuoti su veido kaukėmis? Visai nesenai Martinoje pamačiau labai įdomiai atrodančias Glam of Sweden veido kaukes ir iš kelių siūlomų išsirinkau rožinę lakštinę kaukę su raudonuoju vynu. Pačiai buvo labai smalsu išbandyti, tad šiandien pakuoju lauk ir dedu ant veido bei iš karto fiksuoju įspūdžius.

"Pasitikėjimas savimi - pirmoji didžių sumanymų sąlyga."
S. Džonsonas


Produktas: GLAM OF SWEDEN Collagen Facial Mask - lakštinė veido kaukė su raudonuoju vynu
Gamintojas: "HNTAB Klintgatan". Pagaminta Švedija
Paskirtis: maitinti, skaistinti, stiprinti odą, atitolinti odos senėjimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai gaivina ir skaistina
Labiausiai nepatiko: dilgčiojimo pojūtis
Tūris: 60 g
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Maitina, skaistina, stiprina, atitolina odos senėjimą. 
Naudojimas: po veido valymo uždėti kaukę ant veido 30 minučių. Jeigu nepasireiškia jokia nepageidaujama odos reakcija ir neatsiranda diskomforto pojūtis - galima palaikyti ir ilgiau. 


Dalinai skaidri, vienkartinė kaukės pakuotė plastikinė, didelė. Moters paveiksliukas ir rožiniai akcentai nėra labai patrauklūs. Man didesnį įspūdį padarė persimatantis rožinis kaukės lakštas ir skystis viduje. 

Kvapas. Neutralus, lengvas ir labai labai silpnas, sakyčiau kaukė beveik bekvapė.

Konsistencija. Rožinė veido kaukė stora, želinės konsistencijos. Tiesa, prilietus nagais gan greit įsispaudžia ir plyšta.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carrageenan, Trehalose, Rose Extract, Wine Extract, Collagen, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Allantoin, Hyaluronic Acid.


Poveikis.  Turiu pripažinti, kad lakštas nėra pačios patogiausios formos. Apskritai jis labai primena tų kaukių, kurios spausdinamos kaukių spausdinimo mašina, formą: siauros akys ir lūpos netiko mano veido formai. Kaukės lakštas buvo gerokai per storas, kad būtų galima užlenkti ant smakro, o ir kaukė slydo žemyn, tad norėdama išlaikyti ant veido ilgiau nei 15 sek, reikėjo prigulti. Sunku su kaukėmis, kurios reikalauja tokios papildomos priežiūros - paprastai su lakštine mėgstu pasisukioti namie su šluostėmis ar šluotomis, o čia - tenka gulėti ir spoksoti į lubas.

Va kaip juokingai atrodo stovint. Laikau, kad nenuslystų, smakro sritis niekaip neužsilenkia.

Po poros minučių mano veido oda ima dilgčioti ir aš pergyvenu dėl galimų alergijų, tačiau vis dar bandau laikyti. Dilgčiojimo jausmas išlieka visą laikymo laiką, tačiau nestiprėja tad ir galvos per daug nesuku. Nusiėmusi kaukę galiu tik konstatuoti, kad kaukė puikiai gaivina odą, ji atrodo gerokai skaistesnė, šviesesnė ir jaunesnė, poros kiek mažesnės, o odos paviršius stangresnis. Efektas šaunus, tik tas gulėjimas su kauke mane kiek erzina... jei tik ji būtų plonesnė...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Ne ne nereikia su kauke begioti po namus. Reikia atsigulti ir paguleti vat dar kojas auksciau pakelti. Bus dviguba nauda. Ir veidas pagrazes ir pati pailsesi. As niekada niekur su kaukemis nebegioju. Tik guliu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš neprisiverčiu :D Atrodo reikia kažkur bėgti ir patvarkyti kokį kampą, parašyti pastraipą blogui ar pan. Nors gal tikrai reiktų kažkaip atsipalaiduoti bent kelioms minutėms :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą