NATURES BLISS "Lychee & Pomegranate" drėkinanti gelinė veido kaukė su ličių ir granatų ekstraktais

Šiandien man kaip niekad norisi veido kaukės... Pastaruoju metu mano oda atrodo kaip vienas didelis nesusipratimas - regis ji dar nepriprato prie atvėsusių orų ir nors truputį riebesnės priemonės kemša poras, ji atrodo matinė, pavargusi ir papilkėjusi, nors tikrai ne išsausėjusi. O ir po žiaurios alerginės reakcijos, kai oda išsausėjo ir atsirado žaiždelės, dar nėra pilnai pagijusi. Tiesą sakant nebežinau ko griebtis, nors puikiai suvokiu, kad po kurio laiko viskas susitvarkys, tad tiesiog deduosi kaukę ir tikiuosi šiokio tokio pagerėjimo.

"Siekiant užsibrėžtų tikslų yra svarbiausia ne tai, ką įgyjate, o tai, kuo tampate."
Zig Ziglar 


Produktas: NATURES BLISS "Lychee & Pomegranate" drėkinanti gelinė veido kaukė su ličių ir granatų ekstraktais
Gamintojas: "Natures Bliss" Pagaminta Leices, Didžioji Britanija
Paskirtis: raminti, drėkinti ir suteikti veidui sveiko švytėjimo efektą
Tinkamas tipas: sausai, sudirgusiai, šiurkščiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio ir pavojingo konservanto
Tūris: po 10 ml
Kaina*: po £1.99 (apie 2,27 EUR)
Kur galima įsigyti: Hollandandbarrett (siunčia į Lietuvą)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Drėkinanti veido kaukė ramina sausą, streso paveiktą ir šiurkščią odą. Praturtinta vitaminu E ir super vaisių ekstraktais. Suteikia odai vizualiai matomo drėkinimo ir sveiko švytėjimo.
Naudojimas: Padenkite ploną kaukės sluoksnį ant nuvalytos veido odos ir kaklo. Palikite 10 minučių. Nuskalaukite šiltu vandeniu ir patepkite kremu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Vienkartinė kaukės pakuotė plastikinis maišelis, su labai kompaktišku dydžiu. Pakuotė švelniai gelsva, puošta skaniai atrodančiais granatais ir ličių vaisiais - patrauklus akiai, nors gana paprastas dizainas.

Kvapas. Kažkodėl labai tikiuosi užuosti sultingų vaisių kvapą ir užuodžiu kažką panašaus į granatus su trupučiu saldumo. Visgi kažkodėl kvapas atrodo kiek sintetinis ir nepasakyčiau, kad toks malonus, jog nuo jo alpčiau.

Konsistencija. Gamintojas ant pakuotės nurodo, kad kaukė gelinė, tačiau ji aiškiai kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Allantoin, Parfum, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Glycerin, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Extract, Benzyl Alcohol, Litchi Chinensis (Lychee) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka vegetarams ir veganams.
Be sintetinių dažiklių, mineralinio aliejaus, silikonų, parabenų, SLS, SLES, ftalatų, GM ingredientų ir CMR.


Poveikis. Veido kaukės kiekio man pilnai pakako viso veido ir kaklo odai gana storu sluoksniu padengti. Kreminė kaukė visiškai netinka tepti teptuku, daug gražiau ir tolygiau dengiasi pirštais. Kaukę laikiau 10 minučių ir per tą laiką jokių keistų ar nemalonių pojūčių nebuvo, tiesą pasakius netgi priešingai - jautėsi maloniai ir komfortabiliai.


Veido oda po kaukės įgavo malonų komforto jausmą, tapo itin švelni, šiek tiek padrėkino odą, tačiau žymaus sveiko spindesio aš nepastebėjau. Tiesą pasakius kaukė man paliko labai vidutinį įspūdį - jokio stipraus efekto nesijautė, tačiau nieko blogo irgi nebuvo - paprasta, kiek drėkinanti veido kaukė. Šios kompanijos kaukė su šaltalankiais man patiko daug labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Ech, ir mano veido odos būklė kažkaip pastaruoju metu suprastėjo - vasarą viskas buvo geriau... Nežinau, ar čia pereinamasis laikotarpis iš vasaros į rudenį, ar turi įtakos, kad pradėjau gerti naujus vitaminus ir nuo jų beria :( Bet stengiuosi neprarasti geros nuotaikos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai tiesiog pereinamasis laikotarpis :( nieko, atšals iki minuso ir oda vėl atsigaus ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą