EO LABORATORIE micelinis vanduo makiažui valyti

Miego nesinori visai, tiksliau norėsis už kokio pusvalanduko, tad nusprendžiau imti ir pabandyti pasiruošti šabloną rytojaus įrašui. Galvojau tik šabloną, bet ėmė ir tekstas pats sugulė į naują apžvalgą apie itin saugios sudėties micelinį vandenį. Deja, tačiau jis mano odai visai netiko. O jums, ar teko šitą bandyti? Man labai smalsu, ar turiu skaitytojų su tokiomis pat patirtimis?

"Žmogui, kuris žino, kur eina, pasaulis duoda kelią."
David Starr Jordan


Produktas: EO LABORATORIE micelinis vanduo makiažui valyti
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: valyti veido ir akių makiažą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: dirgina odą
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Micelinis vanduo, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 95 % augalinės kilmės medžiagų. Sudėtis taip pat papildyta natūraliais konservantais ir dažikliais. Lotoso aliejus išsaugo odos gaivumą ir jaunatvišką spindesį. Rožių aliejus turi atkuriamųjų savybių, kurios lygina negilias mimikos raukšles. Taip pat jis gali padėti pašalinti pigmentines dėmes, didinti odos stangrumą ir elastingumą. Ryžių baltymai drėkina ir minkština odą bei aprūpina ją mineralais. Jie taip pat suvienodina ir suteikia matinį veido odos atspalvį. Sudėtyje yra lotoso aliejaus, rožių aliejaus, ryžių baltymų, organinio lakišiaus ekstrakto.
Sudėtyje nėra silikonų, parabenų.
Naudojimas: užpilkite nedidelį kiekį skysčio ant vatos lapelio, valykite veidą.
 

Pakuotė. Skaidrus plastikinis buteliukas su atkemšamu dangteliu. Dizainas man pasirodė patrauklus akiai, švelnių spalvų etiketė ir skaidrios pakuotės dermė sukuria švaros įspūdį. Pakuotė patogi naudoti, nors ne visuomet pavyksta nutaikyti ir įsipilti reikiamą kiekį, tačiau šiuo metu naudoju daugkartinius medvilnės diskelius ir didesnis kiekis problemų paprastai nesukelia.

Kvapas. Sveikintina, kad gamintojas nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų, kad suteikti produktui kvapo - veido priežiūros priemonėse jo ir nereikia. Tačiau priemonės aromatas ne pats maloniausias - kvepia ligonine ir vaistais.

Konsistencija skaidrus, vandens skystumo produktas.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sea Water, Organic Bidens Pilosa Extract, Hydrogenated Prunus amygdalus Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Nelumbo essential Oil, Rosa Domascena essential Oil, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Be silikonų ir parabenų.


Poveikis. Tiesiog negaliu neatkreipti dėmesio į micelinio vandens sudėtines dalis - tai buvo pagrindinė ir greičiausiai esminė priežastis, kodėl įsigijau šį produktą. Gamintojas nenaudoja jokių kvapiųjų medžiagų, pasirinko itin saugius konservantus, saugią valančią priemonę. Sudėtis papildyta odą kondicionuojančiais ir drėkinančiais augaliniais ekstraktai bei aliejais. Tiesiog malonus akiai vaizdas, tad nenuostabu, jog tikėjausi labai daug.

Tačiau kas nutiko po pirmojo bandymo? Miceliniu vandeniu naudotis moku ir žinau, kaip valyti odą jos netempiant, prie odos pridedu priemone sudrėkintą diskelį, palaikau ir švelniai nuvalau. Tačiau mano odą priemonė dirgina, ypatingai akis. Įsivaizduokite, kad po kiekvieno karto oda aplink akis parausta, ji jaučiasi sudirgusi, susierzinusi. Ant tokios odos be šansų užtepti kokią priemonę su kvepalais - reikia raminančių produktų, kad oda kuo greičiau nurimtų. Lygiai tas pats nutinka skruostams, gal tik kiek mažiau ne akims. Įsivaizduokite, po kiek laiko pirmą pakuotę išmečiau ir nusipirkau naują, nors galiojimo laikas dar buvo geras, tačiau suabejojau - juk galėjo priemonė būti atidaryta parduotuvėje ir pradėti gesti? O jei naudoju sugedusį produktą ant odos ir dėl to dirgina? Sudėtis gi labai gera.

Tačiau išmetus pirmą ir įsigijus kitą nutiko lygiai tas pats, jau po pirmo naudojimo oda aplink akis tapo itin jautri, valant jautėsi dirginimas ir dilgčiojimo jausmas... Kas kart, tad jau kuris laikas produktu nebevalau akių zonos, tačiau ir ant veido mano oda oda visai nesidžiaugia priemone. Gaila - makiažą valo gerai, tačiau mano oda, ypač paakiai visai jo netoleruoja. 

Greičiausiai jau įsivaizduojate, kad mano atsiliepimas nėra teigiamas - kad ir kokia saugi ar naudinga būtų kosmetikos priemonė, pirmiausia ji turi tikti mano odai, o ši tiesiog netinka. Neįsivaizduoju kuris ingredientas erzina odą, tačiau jaučiuosi nusivylusi. O jūs ar esate bandę šį micelinį vandenį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man pastaruoju metu labai patinka Ecolatier micelinis vanduo age control, naudoju ir kaip toniką (kažkam tai pasirodys neteisinga, bet man tinka ir patinka)- labai švelnus, gerai drėkina :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą