2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: batai ir avalynė

Avalynės tendencijos yra vienas tų labiau laukiamų įrašų, mat dar iki jo atsiradimo, bene visus metus jūs ieškote avalynės idėjų ir žiūrite senesnių metų tendencijas, kaip įkvėpimą. Ką gi, laukti nebėra ko, noriu jums pristatyti pačias naujausias apavo tendencijas, įvairius batų tipus, detales ir šviežiausias šio sezono tendencijas. Svarbiausia, kad kojos nešaltų!

ČIA

1. Aulinukai


2. Itin prigludę ilgaauliai - kojinės


3. Laisvo aulo ilgaauliai


4. Auliniai su dirbtiniu kailiu


5. Metalo efekto aulinukai


6. Grubūs, masyvūs batai


7. Loaferiai


8. Oksfordo stiliaus avalynė


9. Balerinos lygiapadžiai


10. Įspiriama, klumpes primenanti avalynė. Clogs.


11. Įspiriamos šlepetės


12. DETALĖS: platformos


13. DETALĖS: juostelės ir raišteliai


14. DETALĖS: blizgučiai ir žvyneliai


15. DETALĖS: ryškios spalvos


16. DETALĖS: dirbtinis kailis


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos batų ir avalynės tendencijose?

Dizaineriai šį sezoną pateikė regis kiek daugiau batų tendencijų ir akcentavo kitokią, nei esame įpratę matyti avalynę. Nors tarp tendencijų galima rasti ir itin populiarias, įspiriamas šlepetes, tačiau mūsų klimatui madingomis šlepetėmis galima tik po namus sukiotis, o ne miestu žingsniuoti, Tad lietuviškam orui daug racionalesnė kita, itin populiari tendencija - aulinukai: visokie, ilgesni ir trumpesni, odiniai ir medžiaginiai, prigludę ir laisvi... Tokie, kokie jums gražūs ir patogūs. Arba tokius, kokius turite iš praėjusio sezono. 

Dizaineriai šiais metais daug žaidė su Ugly Shoes korta. Ne, baisieji Ugg į madą negrįžo, tačiau ant podiumo sukiojosi nemažai šlyskštukų pavyzdžių, tarkim, kailiniuoti auliniai; įspiriama avalynė, primenanti lietuviškas klumpes, galiausiai siaurėjantys ties pirštais kedai. 

Kalbant apie kedus, pastaruosius greičiausiai jau reiktų po truputį pamiršti, mat tendencijose išskirtinau daug aukštakulnės avalynės. Tarsi moteriškumo ir aukštakulnių kerštas, susivienijęs prieš masyvius kedus. O jei visgi aukštakulniai nepatogu - drąsiai galima rinktis lygiapades balerinas, kol dar leidžia odai, oksfordo stiliaus batelius ar loaferius. Šį sezoną detalėse akcentuojami įvairiausi blizgučiai, gausybė kailių, daug ryškių ir žiemai kiek neįprastų spalvų. 

O kokio stiliaus avalynę mėgstate jūs? Ar kedai vis dar karaliauja jūsų drabužinėse?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. DETALĖS: juostelės ir raišteliai - tas rožinių, pūkuotų kojinių derinys su basutėmis su raišteliais labai prajuokino.
    Man labiausiai patinka visokie aulinukai ir oksfordai, o slapta žaviuosi... klumpėmis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pūkutis didesnis už batus :D Juokingai ir atrodo, ypač kai mums visi kalė į galvas, kad matomos kojinės yra didžiulė stiliaus klaida :D
      Kaip netikėta - klumpės? Žavu. O tokiomis išeitumėte drąsiai?

      Panaikinti
    2. Neturiu tokių, bet man tarp tų klumpių tikrai būna labai gražių (pavyzdžiui, tokios https://i.etsystatic.com/11320003/r/il/aa29d9/1875702493/il_794xN.1875702493_p3py.jpg ). Nežinau, iš tikrųjų, ar išdrįsčiau su kai kuriomis iš jų. Kai kurios iš tikrųjų labai originaliai atrodo ir gal geriau ant podiumo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą