WOMEN SECRET "Rose Seduction" parfumuotas vanduo moterims

Įsisirgau, nors testą dariausi tik greitąjį, tačiau esu beveik garantuota, kad kažkas panašaus į gerklės uždegimą, kuris per porą dienų nukeliavo kažkur į bronchus. Ir o Dievai, kaip prastai pas mus su sveikatos priežiūros paslaugomis... pas gydytoją patekti neįmanoma, šeimos gydytojai taip įsitingėjo, kad net paskambinti nuotolinei konsultacijai negali... Nesakau, kad visi, bet jau kelintas kartas - regis jau suprantu, kad tyrimų gauti nebeįmanoma, bet kad daugiau nei parą neskambina tai "nuotolio konsultacijai" tai klaikuma. Žodžiu prastai su medicina šiomis dienomis, net labai.

Pačiai sunku patikėti, tačiau šį įrašą rašau jau ne pirmą dieną - užrašau kelis sakinius ir jaučiu, kad visai neturiu jėgų tęsti, tad taip po truputį ir rašau, kol pabaigsiu užpildyti nuomonę apie kvepalus "Rose Seduction" iš Women Secret. Šio prekinio ženklo aromatus gyrė net kelios influencerės ir Instagram nuomonės formuotojos, tačiau manęs nesugundė. Kelis kartus parduotuvėje ant odos purškiausi žaliame buteliuke "Fresh" aromatą, tačiau ir išlikdavo per trumpai ir piguma nešdavo. O kaip šis?

ČIA

Produktas: WOMEN SECRET "Rose Seduction" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Tailored Perfumes" Pagaminta Ispanijoje
Tūris: 100 ml. Mano pakuotė mini - 10 ml
Leidimo metai: 2019 m.
Kaina: 24,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių - gurmaniškas

Gamintojo aprašymas: parfumuotas vanduo skirtas moterims, kurios mėgsta saldžius, baltųjų gėlių aromatus.
WOMEN'SECRET – tai ispaniškas apatinių drabužių, naktinių rūbų, maudymosi kostiumėlių ir aksesuarų prekės ženklas, kurį įsteigė 1993 metais, Madride. Įmonė norėjo tapti lyderiaujančia rinkoje, todėl nebuvo apsiribota vien apatinių rūbų produkcija ir pradėti kurti kvepalai moterims. WOMEN'SECRET moters pasaulis paslaptingas, o jos kvepalai – tai individualus ir intymus papuošalas.



Viršutinė nata: mandarinai, apelsinų žiedai, obuoliai
Širdies nata: saldainiai (saldi nata), jazminai
Apatinė nata: vanilė, muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, WATER (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZOPHENONE-1, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, BHT, CITRAL, CALCIUM TITANIUM BOROSILICATE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140), RED 33 (CI 17200), BLUE 1 (CI 42090), TIN OXIDE.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Savo buteliuką aš radau advento kalendoriuje, todėl natūralu, kad tokio tipo pakuotės įsigyti negalima. Siauras stiklinis buteliukas su užsukamu dangteliu, po kuriuo aplikatorius - rutuliukas. Pastebiu, kad šitie rutuliniai, tepami kvepalai labai skirtingai naudojasi - vienų rutuliukas vos prasisuka ir tenka spausti prie odos, kiti gi būna per laisvi. Šiuo atveju mano galva rutuliukas per laisvas - dengia per daug priemonės vienu kartu ir greičiausiai tai yra viena iš kelių priežasčių, dėl ko 10 ml sunaudojau per dvi savaites, net ir nesikvėpindama kasdien.

Pilno dydžio pakuotės visuomet būna skirtos pasigrožėti akims: vienos jų - lyg meno kūriniai, kitos minimalistinės, moteriškų formų, animalistinės, puoštos blizgučiais ar kitas akcentais. Women Secret gamintojai aromatams naudoja stiklinius, briaunuotus buteliukus, puoštus kaspinais. Šiuo atveju - blizgantis sidabrinis kaspinas ir rožinis skystis su blizgučiais pakuotės viduje iš ties puošia. Tačiau mano skoniui tokio tipo pakuotė tiesiog per saldi, per mergaitiška, pernelyg infantili. Tai viena iš priežasčių, dėl ko niekad šių kvepalų neėmiau į rankas (iki influencerių panegirikų) - pakuotė leidžia tikėtis kokio tipo produktas viduje, tiesa? Tai va, man ši pakuotė atrodo labai vaikiška, nerimta ir visiškai neatitinkanti nei mano amžiaus, nei mano norų.


Kvapas. Galiu pasakyti iš kart, kas mane labai erzina? Blizgučiai kvepaluose! Kas ir kada sugalvojo, kad tai yra gera mintis? Ar kasdien nenoriu blizgėti kaip kalėdinė eglutė, lyg netyčia atsidūrusi ne vietoje ir ne laiku, tai yra oficialioje biuro aplinkoje. Aš suprantu dulksną su blizgučiais - juk purški daugiau mažiau visą dekoltė sritį, tad ir blizgutis atrodo visai padoriai, aišku, ne biuro aplinkoje. Tačiau... kvepalus mes purškiame tik keliose vietose, dažniausiai kaklo srityje, už ausų ir ant riešų, vasarą greičiausiai dar kelio ir alkūnės linkyje. Kaip atrodo kūnas, kurio kelios vietos nei iš šio, nei iš to blizga nuo apšvietimo ar saulės šviesoje - kleckuotas ir neaiškus. Žodžiu - aš griežtai prieš blizgučius kvepaluose, ne tik negerai atrodo, bet dar ir poras gali kimšti.

Kalbant apie kvapą, ar nesitikėjau labai daug, jau turėjau gana priešišką nuomonę. Pirmuojuo įkvėpimu nuo odos jaučiu saldžius, tarsi cukruotus ar karamele aplietus (tokius bandžiau Anglijoje, bet skonis visai nepatiko) vaisinius obuolius, šalia, po kelių sekundžių suskamba rūgštoka mandarininė nata. Antrasis įkvėpimas tarsi milžiniškas šuolis, kurio metu nebelieka jokių vaisinių natų, užuodžiu pačiulį (kurio net nėra tarp minėtų natų) ir kažką panašaus į degintą cukrų bei Wine guminukus (bandžiusieji žino specifinį kvapą ir skonį). 

Netrukus pačiulio ir deginto cukraus natą keičia gėlių akordai - dar vienas didžiulis minties šuolis, atnešantis baltų gėlių, neabejotinai jazminų bei apelsinų žiedų aromatą su saldžia, kremine vanilės nata. Po gėlinių aromatų kvapas gana greit slopsta, praranda intensyvumą, ant odos išdžiūvus jaučiasi muskuso su lengva vanilės, saldainių ir vos vos jaučiamomis baltomis gėlėmis. Ant mano odos, aromatui nudžiūvus, jis blankus, dominuoja muskusas, nebelieka pagrindinių saldžių natų ir gėlių aromato. Beje, būtent nudžiūvęs aromatas man kartu atneša ir pigias natas - ką norite tą sakykite, bet kai kuriuose aromatuose pigumas iš ties jaučiasi ir visitiek galiausiai prasimuša, vienuose aromatuose jau pirmosiomis natomis - šiame, tik nudžiūvus ant odos. Tai buvo antroji priežastis dėl kurios niekad nepirkau Women Secret kvepalų - visi jie anksčiau ar vėliau ant odos nudžiūdavo su tuo pigoku poskoniu, kurio man visai nesinori, kurio vengiu ir labai nemėgstu.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
    ☀ ★ tiek dienos, tiek vakaro metui.

Kvapas gana intensyvus, todėl žinau, kad dauguma merginų (čia tos, kurios iš ties įsigyja) jį perka būtent vakaro metui. Aromatas pakankamai gerai jaučiasi per ištiestą ranką, tačiau neturi šleifo. Man labai įdomu, kaip jūs galvojate - moterys, kurioms praėjus per pusę kilometro ar net po gero pusvalandžio visos patalpos aiškiai kvepia jų kvepalais - tai čia tas atvejis, kai kvepalai labai geri ar visgi situacijos, kai vienu kartu pusę buteliuko ant galvos? Vis suku galvą ir negaliu suprasti... nors kai kurie tame pačiame pastate dirbančių ir tame pačiam name gyvenančių moterų aromatai atrodė pažįstami, reiškia galėjau turėti, - o aš pati niekad nekvepėjau taip, kad nuo manęs dvelktų per kilometrą.
Kalbant apie išlikimą, man norisi paminėti du dalykus: pirmiausia, kvapas iki nudžiūvimo man yra maloniausias, tačiau jaučiasi tik kokia valanda. Tas aromatas, kuris nudžiūva ant odos, jaučiasi kokias 6-8 val. bet jis man nepatinka, tad norisi aplikuoti ir vėl, kad pajausti vaisines ir gėlines natas bei neužuosti pigumo. Regis tai yra antroji, ir greičiausiai pagrindinė, priežastis, dėl kurios buteliukas baigėsi rekordiškai greitai.


Koks tai aromatas? Saldus ir vaisinis, kaip paauglė, kuri nori ir miela būti, ir gundyti seksualia išvaizda. Kvapas su vaisinėmis, saldumynų bei gėlių natomis kvepia labai maloniai, tačiau man ant odos nudžiūva muskuso natomis su pigių kvepalų pokvapiu, o tokių aš tiesiog vengiu. Niekaip negaliu pritarti blizgučiams kvepaluose, mano galva tai vienas iš didesnių parfumerinių nesusipratimų, tad apmaudu. Tiesą sakant kvapas manęs nesužavėjo - jaučiu, kad tai visiškai ne mano aromatas, nors pirmos natos suintrigavo, bet likusias valandas tenka gyventi su tuo, kas nudžiūva ant odos, tiesa? O tai, kas lieka man tiesiog nepatinka. Girdėjau, kad šis aromatas lyginamas su Lancome La Vie Est Belle - nieko panašaus, neapsigaukite tokia analogija - visai kitaip jaučiasi ant odos, kitaip nudžiūva ir kvepia ženkliai maloniau nei Women Secret aromatas. Regis šis prekinis ženklas tiesiog ne man.
Ar jums teko bandyti? Kas jus sugundė įsigyti aromatą? Ar jums patiko?

Aromatas panašus į:
- LANCOME "La Vie Est Belle"
- ZARA "Red Vanilla"
- HUGO BOSS "Boss Orange"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na, tikrai tie blizgučiai gali atbaidyti nuo pirkimo, nesvarbu, ar patinka kvapas, ar ne. Aš taip pat eidama į darbą stengiuosi kvepalų naudoti minimaliai ir net rinktis tokius, kurių kvapas ir šiaip nebūtų labai stiprus, nors kartais man atrodo, kad tik aš taip kvėpinuosi... Kiti labiau mėgsta atkreipti dėmesį savo kvepalais...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Linkiu kuo greičiau sveikti ir kiek galima stengtis nesinervinti, suprantu ir palaikau dėl jūsų skundų apie gydytojus... :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą