2022 metų Pantone spalva

Ir vėl apsisuko metai, kuriuose netruksime pasižiūrėti ir į naujojo sezono tendencijas, tačiau kol kas pavasaris dar toli, dar vadovaujamės senosiomis, o pokyčių naujais metais norisi visiems, tiesa? Nors truputėlį, namuose, naujos spalvos aprangoje ar tiesiog kažkur paganyti akis ir pasidairyti naujų vėjų.

ČIA

Kiekvienais metais yra išrenkama metų spalva, kurioje įkvėpimo semiasi visos sritys: daugiau spalvos pirmiausia sužiba aprangoje, tuomet ryškiai atsispindi interjere ir interjero detalėse, makiaže ir mene, socialiniame gyvenime. Pastebėjau, kad populiariausios spalvos dažniau atsiduria reklamose, vilioja akis ant knygų viršelių, kol galiausiai visi įsisukame į spalvos tendencijos ratą iki ateinančių metų. Spalvos tendencija iš ties veikia - ar pamenate, kokia populiari geltona buvo praėjusius metus? O 2020 visi rinkomės klasikinius mėlynus akcentus ir teikdavome pirmenybę madingos spalvos rūbui, norėdami naujų vėjų ir savo garderobe? Ne išimtis ir šiemet - populiariausia 2020 metų spalva išrinkta ir ja tapo....

ČIA

Iš pirmo žvilgsnio keistoka spalva, nes prieš tai pasidalinusių lietuviškų socialinių tinklų įrašuose buvo parodyta labiau alyvinė nei ši metu spalva. O Veri Peri tikrai nėra alyvinė - tai mėlyna spalva su gyvybingais violetinio ir raudono atspalvio potoniais. Ši spalva turėtų simbolizuoti patikimumą, stabilumą su truputėliu jaudinančios energijos.

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

Kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. Spalva raminanti, patikima, neiššaukianti, tačiau labai patraukli akims - tokios spalvos rūbu mielai pasipuoščiau, bet spalvos į interjerą netrauksiu, nors, naujai įsirenginėjantiems namus tai gali būti puiki spalva ramybės zonos interjerui ar akcentinėms detalėms.
O kaip jums Veri Peri spalva? Ar bandysite ją taikyti savo garderobe?
Gal eksperimentuosite makiaže?
O gal įsigysite keletą aksesuarų su naująja 2022 metų spalva?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Visiškai ne mano spalva, tad esu jai abejinga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne visi metai sėkmingi :D :D :D
      Čia apie spalvas norėjau pajuokauti :)
      Žinoma, kad ne visiems tinka tos metų spalvos, neprivaloma ir nešioti/ taikyti. Bet jaučiu šios spalvos ateinančiais metais bus daug :)

      Panaikinti
  2. gražu tik pažiūrėt, tokios spalvos nei nešioju, nei namus puoščiau, nei makiažą daryčiaus, bet kad spalvą įkvepianti tai tikrai)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą