2016/7 Liepos mėnesio kosmetinės naujienos

Baigėsi dar vienas mėnuo, gaila, bet man liepos pabaiga visiškai nelemta ir tenka rimtai gydytis. Nors ir vėluoju, nors liepa jau baigėsi, tačiau rašyti ankščiau niekaip nepavyko. Ilgai nepliurpusi, be jokių pasiteisinimų, skubu jums pristatyti liepos mėnesio kosmetinės naujienas.

Plaukams

Aš nepamenu iš kur šita plaukų kaukė pas mane atsirado - radau darydama sandėliuko reviziją, ir kad daugiau nesimėtytų po namus, traukiu čia, į naujus pirkinius bei skubu bandyti.
Pirkau: nepamenu ar pirkau ar kažkur gavau dovanų
Kaina: 200 ml apie 7,73 EUR

Kadangi baigėsi mano mėgiamas Oyster violetinis šampūnas, skirtas pašalinti gelsvus atspalvius, apsilankiusi Cascada parduotuvėje nusprendžiau išbandyti kažką naujo. Parduotuvėje pasiūlytas Ice Cream variantas mane suintrigavo, todėl beveik be jokių abejonių - įsigijau.
Pirkau: Cascada
Kaina: 6,95 EUR


Skysto muilo man dar nereikėjo, tačiau labai sudomino ekologiškas muilas, o ir norėjosi kažko naujo savo vonios kambaryje.
Pirkau: assorti.lt
Kaina: 4,95 EUR

Neužilgo baigsis šiuo metu naudojamas pėdų švetiklis, ir ieškodama ko noriu šį kartą, nusprendžiau įsigyti Dr.Organic firmos gaminį. Apskritai šios kompanijos gaminių nesu bandžiusi, o gerų asiliepimų girdėjusi nemažai. Metas įsitikinti pačiai.
Pirkau: hiperfarma.lt
Kaina: 10,25 EUR

Aliejuką nusprendė nupirkti vyras. Aišku, aš mažiausiai norėjau Cien kompanijos. Nors dar jo nebandžiau (nupirkau tik prieš kelias dienas), bet tikiuosi, kad nusivilti neteks.
Pirkau: Lidl
Kaina: 3,99 EUR

Juodosios dantų pastos iš ecodentos dar nebuvau bandžiusi, o ir prieš mažojo krikštynas noriu šiek tiek labiau pabalinti dantukus, todėl jau skubu bandyti.
Pirkau: Camelia vaistinė
Kaina: 3,00 EUR

Plaukėlių šalinimui

Kažkodėl vėl nusipirkau skustuvo galvutes kojų plaukeliams šalinti.
Pirkau: IKI
Kaina: 7,67 EUR

Veido depiliacija? Taip, bet tik prieš tam tikras progas. Artėjant sūnaus šventei, norisi būti gražiai ir susitvarkiusiai, ne tik nepriekaištingai pasidažyti, tačiau ir pašalinti kiekvieną, nereikalingą plaukelį.
Pirkau: Maxima
Kaina: 6,99 EUR

Dovanos iš Golden Rose

9. GOLDEN ROSE "Longstay" akių kontūro gelis, 2,5 g







16. GOLDEN ROSE makiažo gruntas. MĖGINYS. 1,5 ml

Noriu padėkoti Golden Rose atstovams Lietuvoje už siuntinį ir galimybę išbandyti daugiau kompanijos produktų.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šį mėnesį kosmetikai ir higienai išleista: 43,80 EUR.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kuo bloga Cien firma?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekuo nebloga :)
      Tiesiog norėjosi ko nors mandresnio masažui :D

      Panaikinti
  2. Kažką dar iš Cien esate bandžiusi? Ar verta pirkti? Beje, patarkite gerą, bet nebrangią priemonę sausiems, pažeistiems, besiveliantiems plaukams. Kaukę ar balzamą

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, veido kaukes - "Q10" man patiko, o Aqua ne. Esu bandžiusi kosmetinius padelius - nepatiko, kosmetiniai krapštukai - normaliai.
      Plaukams jei reikia nebrangiai, siūlau pasidairyti elementarioje Eurokos. Man gerą įspūdį paliko kallos plaukų kaukė ( http://geleta-kosmetine.blogspot.lt/2016/08/kallos-keratin-plauku-kauke-su-keratinu.html ) aišku, aš rinkausi pagal savo plaukų tipą, bet manau tikrai rasite kažkurią, kuri tiks būtent jums.

      Panaikinti

Rašyti komentarą