AMWAY lūpų blizgesys gaiviai vasariškam, rožinių lūpų įvaizdžiui

Ar jaučiate, iki vasaros liko vos pora savaičių? Sunku patikėti, kad jau netrukus turėtų prasidėti maudymosi kostiumėlių, jūros, atostogų ir šilto oro metas! Dar pasakodama jums apie pavasario vasaros makiažo tendencijas sakiau, jog bus madingos blizgios lūpos... O kaip geriau pasitikti šiltus orus jei ne ryškiai rožiniu lūpų makiažu? 

Kai dauguma gamintojų vis dar siūlo matinius ar pastelinius atspalvius, aš nepaprastai džiaugiuosi Amway kompanijos sprendimu į rinką paleisti ryškiai rožinius, blizgius lūpų dažus. Tikriausiai šiame įraše save pagausiu kelis kartus sakant, jog tai lūpų dažai, o ne lūpų blizgis, kaip teigia gamintojas; mat tiek pakuotė, tiek gelinė tekstūra man labiau primena lūpų dažus. Visgi, jei jau gamintojas sako, jog tai blizgesys, pasistengsiu jį taip ir vadinti viso įrašo metu. Pasižiūrim, kuo jis mane taip sužavėjo. 

"Verčiau būsiu ryškiausiu meteoru negu amžina, bet apsnūdusia planeta..."
Dž. Londonas


Produktas: AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" Lip Shine - lūpų blizgesys (atspalvis "Fuchsia")
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Japonijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: nepatogi pakuotė
Tūris: 1,6 g
Kaina*: 29,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: „Artistry Signature Color Lip Shine” lūpų dažai. Maloni gelinė lūpų dažų tekstūra sudrėkins lūpas bei suteiks joms ypatingo blizgesio ir glotnumo, o du žvilgantys gėlių – fuksijų ir rožių – atspalviai paryškins drąsesnį arba subtilų įvaizdį bet kokiai progai. 


Lūpų dažai atkeliauja juodo kartono pakuotėje, kurioje randame labai ploną, išsukamu principu veikiančią pakuotę. Amway produktų dizainas juodas, vyrauja minimalus stilius, neperkrautas, nors randame visą reikiamą informacija. Tiesa, man nelabai patogu jog visi užrašai labai smulkūs ir vos matomi, todėl šiek tiek įsiskauda akis nuo įtempimo, stengiantis įžiūrėti, kur tiek ingredientai. O kur dar krūva skirtingų kalbų, tarp kurių reikia rasti suprantamą.

Ant lūpų priemonės pakuotės randame rausvą dangtelį, kuris suteikia pakuotei valiūkiškumo, žaismingumo bei lengvo pavasariško gaivumo. Kaip jau minėjau, pakuotė išsukama, tačiau išsukus produktą jis nesusisuka atgal į pagrindą! Aš nesuprantu, kodėl gamintojai nusprendžia, kad priemonė neverta turėti įsukimo atgal mechanizmą - juk kalbame apie lūpų dažus, kurių visuomet išsukame daugiau negu reikia!O čia? Reikia labai labai atsargiai dozuoti, kad neišsukti per daug produkto, nes kitaip - švaistysime ir taip nedidelio kiekio lūpų blizgesį.

Kvapas. Jokio kvapo neužuodžiu.

Konsistencija yra tas dalykas, kuris mane žavi labiausiai. Per odą ji slysta lengvai, dengiasi itin minkštai ir yra labai drėgna. Vienas malonumas tokios konsistencijos produktai ant lūpų.


Sudėtis: Hydrogenated Polyisobutene, Diisostearyl Malate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Triethylhexanoin, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Phytosteryl/ Isostearyl/ Cetyl/ Stearyl/ Behenyl Dimer Dilinoleate, Ceresin, Silica, Dimethyl Silylate, Tocopherol, Simethicone, BHT.
May Contain: CI 77004, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850, CI 77891, CI 19140.


Poveikis. Kaip jau  minėjau, priemonė labai patogiai ir lengvai pasidengia ant lūpų, o kirsta dažų forma leidžia labai lengvai ir tiksliai pagenti prie lūpų kraštų ir nubrėžti jų kontūrą. Nors tikslesniam padengimui, kai reikia itin griežtos linijos, aš visgi rekomenduočiau kartu su dažais naudoti lūpų kontūro pieštuką. Priemonės pigmentacija labai labai gera ir intensyvi vos vienu potėpiu, visgi, ryškesnei spalvai išgauti dengiu du sluoksnius.

Priemonė nepaprastai maloniai jaučiasi ant lūpų odos, jų visiškai nesausina, atvirkščiai, atrodo, jog netgi drėkintų. Man patinka neapsunkintų lūpų pojūtis, nors nepasakyčiau, jog jis visiškai besvoris - jaučiasi kad ant lūpų yra, bet labiau primena riebesnį lūpų balzamą, negu lūpų dažus ar blizgesį. Priemonė neturi visiškai jokio lipnumo, kas mano vertinimui dar prideda papildomų bonuso taškų lūpų blizgesiui. Ir konsistencija, ir dengimas visiškai tobulas variantas mano sausėti linkusios lūpoms ir įnoringam skoniui, nepakenčiančiam bet kokio priemonės lipnumo. O ir pasausėjusias lūpas šiek tiek pamaskuoja, jų neišryškina.

"Lip Shine Fuchsia" atspalvis to-bu-las! Toks pavasariškas - vasariškas... visiškai tobulas šiltiems orams ir gaiviam makiažui. Tai ryškiai rožinis atspalvis, turintis itin stiprų spindesį. Priemonės spindesys ypatingas - jei žiūrėsime į konsistenciją, ji neturi visiškai jokių blizgių dalelių, bent jau tokių, kurių nematau plika akimi, tačiau spindesys tiesiog ypatingas - tik padengus spindi ir žėri. Taip, po šiek tiek laiko truputį pasitrina, bet spindesys niekur nedingsta, priemonė vistiek atrodo tobulai.


Kalbant apie priemonės išlikimą, man ji išlieka pakankamai ilgai, sakyčiau 4 valandas, tačiau valgant ar geriant linkusi pasitrinti. Manau kaip blizgiam lūpų blizgesiui (gavosi sviestas sviestuotas, bet pasakyti kitaip nelabai yra kaip) tai tikrai geras išlikimo laikas. 

Vertinant priemonę reikia paminėti ir nemažą jos kainą ir nedidelį kiekį - jaučiu baigsis netikėtai, juk nematome, kiek produkto sunaudojome! Tačiau atmetus šiuos, ir nepatogios pakuotės trūkumus, lūpų dažai man labai labai patiko, tiek, kad net tuos kelis minusus aš linkusi pamiršti ir tikiuosi, kad spalva galėsiu džiaugtis pakankamai ilgai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

Rašyti komentarą