MAD HIPPIE Vitamin C 8 Actives - veido serumas su vitaminu C, konjac šaknimi, ferulio ir hialurono rūgštimis

Mad Hippie yra visiškai naujas prekinis ženklas ir mano vonioje ir mano bloge, tačiau tai tikrai nėra nežinoma ar niekad niekam negirdėta kompanija. Regis pusę pasaulio žino Mad Hippie produktus, kurie gamina atsakingą kosmetiką ir neša idėją iš gamtos, gėlių ir augalų sukurti veiksmingus produktus. Nepigios kosmetikos priemonės mane ilgokai gundė ne tik puikiais pažadais, tačiau ir itin gerais bandžiusių atsiliepimais, tad sulaukusi akcijos, panaudojusi sukauptus pinigėlius šiaip ne taip įsitekau į muito neapmokestinamą sumą ir parsisiunčiau. Ir nors ketinau kažkaip anksčiau papasakoti, tačiau niekaip nesusidėliojo aiški nuomonė.

"Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką."
B. Spinoza


Produktas: MAD HIPPIE Vitamin C 8 Actives - veido serumas su vitaminu C, konjac šaknimi, ferulio ir hialurono rūgštimis
Gamintojas: "Mad Hippie" LLC. Pagaminta JAV
Paskirtis: stangrinti, drėkinti, švelninti, minkštinti, šviesinti veido odą, kovoti su senėjimo požymiais
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neapsunkina odos
Labiausiai nepatiko: efektas silpnokas
Tūris: 30 ml
Kaina*: $33,90 US (30,02 EUR) 
Kur galima įsigyti: iHerb
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Antioksidantų mišinys, kuris šviesina, stangrina ir švelnina odą. Gėlių jėga ir natūralūs antioksidantai bei aktyvūs ingredientai padeda kovoti su senėjimu. Mad Hippie nenaudoja produktų gamyboje žalingų cheminių medžiagų, parabenų, sintetinių dažiklių ir kvapų.
Konjac šaknis padeda švelninti ir minkštinti odą; yra turtinga vitaminais ir maistingomis medžiagomis.
Ferulio rūgštis randama augalų sienelėse ir turi antioksidacinių savybių; turtinga vitaminais C ir E.
Naudojimas: švelniais ir lengvais judesiais įmasažuokite serumo į nuplautą veido odą rytais ir vakarais. Naudokite kartu su Mad Hippie veido kremu.


Standartinė tamsaus stiklo buteliuko pakuotė su patogia stikline pipete atkeliavo balto kartono dėžutėje. Norisi labai pasidžiaugti pakuotės dizainu - jis toks artimas ir mielas širdžiai, puoštas spalvingomis gėlėmis ir ryškiu, nuotaiką keliančiu geltonu spalviniu akcentu. Ir tikriausiai čia dar reiktų akcentuoti, kad pakuotės dizainas spausdintas naudojant sojos dažus bei atsinaujinančius vėjo energijos ištekius. Tad regis jau nuo pirmųjų pažinties akimirkų kompanija sudaro atsakingos ir protingos gamintojos įvaizdį.

Kvapas. Serumo aromatas man pasirodė stiprokas ir šiek tiek priminė citrusinius vaisius. Tačiau turiu pastebėti, kad viso naudojimo metu aromatas kito ir niekad nebuvo toks pat: tai stipriau jautėsi tiesiog kosmetinis aromatas, tai citrusai, tai sunkesnis augalinis aromatas. Sunkoka apibūdinti, tačiau kai kvapas kuriamas ne sintetinėmis kvapiosiomis medžiagomis, kvapo kaita yra labai normalus dalykas.

Konsistencija. Kažkodėl tikėjausi, kad serumas bus aliejinis ir sunkokas, bet nieko panašaus! Man jis pasirodė skystas, lengvas ir neturėjo jokio aliejaus jausmo.


Sudėtis: Deionized Water, Vitamin C (Sodium Ascorbyl Phosphate), Alkyl Benzoate, Vegetable GlycerinWater, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Clary Sage (Salvia Sclarea), Grapefuit (Citrus Grandis), Hyaluronic Acid, Amorphophallus Konjac Root Powder, Aloe Barbadensis Leaf, Vitamin E (Tocotrienol), Ferulic Acid, Chamomile Flower Extract (Recutita Matricaria), Sodium Phytate, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose.

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.
Be GMO.
Pakuotė spausdinta naudojant sojos dažus su 100% vėjo energija.


Poveikis. Labai smagu naudoti serumus, kai jie greitai susigeria į odą ir jos neapsunkina, nepalieka ant paviršiaus riebios plėvelės. Toks ir yra šis serumas, tad jį naudojau tiek dienos, tiek vakaro metui, o ant viršaus, papildomam drėkinimui dar dengdavo įprastus drėkinamuosius kremus. Skysto aliejaus reikėjo visiškai nedaug, tačiau po penkių minučių galėjai jo dengti antra tiek, ir viskas vėl būtų susigerę į odą.

Mano namuose ši priemonė atsidūrė dėl žadamo stangrinamojo poveikio ir kova su senėjimo požymiais. Man šiuo metu trisdešimt vieneri ir smulkių raukšlelių aš turiu, lygiai taip pat, tam tikrais gyvenimo periodais oda praranda stangrumą - nori nenori ją reikia ne tik drėkinti, bet ir stangrinti ir susirūpinti raukšlių prevencija. Serumas turėjo tapti būtent tokiu produktu, tačiau... nieko panašaus! Serumas neturi visiškai jokio kovos su senėjimo požymiais efekto! Jis prisižadėjo stangrinti odą, tačiau deja, pakako kelis vakarus nesitepti kremu, kad pamatyčiau tikrąją tiesą. Atrodo serumas iš tiesų sustangrina odą, bet bandydama naudoti be kremo pamačiau, kad jis sutraukia odos paviršių, atrodo uždeda kažkokią plėvelę - patempus odą ji aiškiai matosi! Ta plėvelė sutvirtina ir sutraukia paviršių, tačiau tai nėra stangrinimas! Tikrai ne!!!!

Ilgą laiką niekaip nepavyko suformuoti normalios nuomonės, naudodama vis tikėjausi, kad jau šį kart pavyks pastebėti kažką, bet eilinį kartą vis nusivildavau.... Galiausiai su gailesčiu tenka konstatuoti, kad mano didžiuliai lūkesčiai tiesiog sprogo... Serumas šiek tiek šviesina odą, padaro vos švelnesnį jos paviršių, bet net ir drėkinimas man pasirodė per silpnas. O tikėjausi tiek daug...

Serumo efektas man pasirodė gerokai per silpnas... Aš pirkdama šį serumą mačiau vos ne visus itin gerus įvertinimus, tikėjausi labai daug, bet nusivyliau... Taip, džiaugiuosi sudėtimi ir idėja, džiaugiuosi protinga kompanijos politika, tačiau kas iš to, kai efektas nuviliantis? Galiausiai manau, kad jo pernelyg užkelta kaina, pernelyg išaukštintas produktas, labai išliaupsintas, bet realus poveikis... Na atsiprašau, nesuprantu iš kur tas toks liaupsninimas ir tokia kaina? Nieko gero, nebent reikia vos vos šviesininančio odą serumo... Bet tikėtis kad realiai stangrins, kad kovos su odos senėjimu - neverta...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveiki, visi pažadai apie stangrinimą, šviesinimą ir odos būklės “gerinimą” yra vitamino c poveikis odai. Realiai turi būti didelė koncentracija jo ir visi šie dalykai bus :). Pati turėjau kapsules su vitaminu c, iš karto oda atrodydavo patempta, skaistesnė, gaivesnė, gal net šiek tiek lygesnė po kelių naudojimų, bet tik kapsulės baigėsi, efektas dingo po dienos. Galima bandyti ir visas aha su bha rūgštimis produktus. Pradžioje geriausias the ordinary tonikas, paskui tikrai juntami poveikiai su 20% aha peeling kauke, vitamino c serumas stiprus, tad juntamas efektas. Nereikia tikėtis, kad kažkoks produktas atstatys odos būklę ir ji liks tokia kokios norime, reikia pastoviai daryti, naudoti. Ačiū Jums už apžvalgą, sutaupiau 26€ :), man labai patinka Jūsų blogas :), gražios dienos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu :) Naudojau ODA serumą su vitaminu C (atsiliepimas tikrai yra bloge, kaina lyg ir 26 EUR) ir realiai mačiau, kaip oda gražėja net ne dienomis, o valandomis! Aišku, kad baigus naudoti dingsta ir efektas. Su visa kosmetika taip pat ir tai suprantama irs visiškai normalu :) tik kad kalbant apie šį produktą, vos ne padidinamuoju stiklu reikėjo žiūrėti, kad kažką pamatytum...
      Vis žiūrinėjuosi The Ordinary, bet bijau nusipirkti nesuderinamus dalykus ar netinkamus mano sausokai, brandžiai odai... Ką naudojate jūs?
      Prašau, smagu, kad buvo naudinga. Pervertintas, bent jau šitas serumas, tai tikrai!

      Panaikinti
    2. Turiu toniką, kuris tinkamas visiems odos tipams jame yra aha rūgščių ir kaukę su 20% rūgštimis naudoju. Dabar dar galima juos naudoti, nes vasarą aha/bha naudoti nedrįsčiau net ir 50spf apsauga, kadangi gali atsirasti pigmentinių dėmių ir pan. Toniką naudoju 2-3kartus per savaitę, ypač gerai prieš mėnesines, nes truputį spuogelius sutraukia, jie greičiau dingsta, o kaukę į savaitę kartą. Heliuroną naudojau man jokio realaus efekto nebuvo, nuo vitamino c irgi, labai greitai naudojosi, tam kartui lyg ir viskas gerai, bet paskui erzino stirpus kvapas lyg metalo, naudojau naktimis, tad net patalynėje jį užuodžiau.. Aš pirkau daug gaminių iš Ordinary darturiu nepaliestus kai kuriuos, žadu naudoti, bet apart kaukės ir toniko kiti du gaminiai so so, tad nesinori naudoti naujų. Visi esam skirtingi, tad kartais kam netinka vienam, kitam gali būti stebuklas :). P.s. Esu skaičiusi, kad aha/bha nėra sveika mūsų odai, ardo kolageno gamybą ilgalaikėje perspektyvoje, tad neaišku kaip kas yra.. Domiuosi kosmetika, bet skirtingai mes visi matome kas ir kaip yra :)

      Panaikinti
    3. Ačiū :) Iš ties, kas tinka vienam, kitam gali būti visiškai neveiksminga ir tai normalu ;) Nepabandęs nesužinosi :) dėkoju už patirtį, reikės ir man atidžiau pasižiūrėti The Ordinary

      Panaikinti
  2. Dėl Ordinary ir suderinamumo, tai forumuose skaičiau, kad galima parašyti jiems apie savo būklę ir jie pataria kaip kokius produktus derinti. Pati nebandžiau, nes labiau pavienius juos perku, tai toniką, tai serumą kokį.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą