BRITNEY SPEARS "Radiance" kvapnusis vanduo moterims

Man labai smalsu, kiek įdomu skaityti apie kvepalus? Ar ieškote apžvalgų apie jus dominantį aromatą? Ar susigundote įsigyti ar pauostyti jei patiko apžvalga? Mano mintys pastaruoju metu mano mintys sukasi ratu - ar reikalingos aromatų apžvalgos? Parašykite man, patvirtinkite arba pasakykite, kad tokių nereikia - gal man neverta vargintis, jei tokių apskritai nereikia? Kalbėti aš tikrai dar turiu apie ką - nors neplanuoju naujų aromatų pirkinių, bet jūs nematėte gal 8 pastaraisiais metais pirktų aromatų ir dar turiu porą pop įžymybių kvapų, apie kurių vieną noriu papasakoti šiandien. Breitney Spears savo sąskaitoje turi visą krūvą skirtingų aromatų. Esu uosčiusi didžiąją dalį jos aromatų, o namuose turiu tik porą. Šiandien papasakosiu apie Radiance, o apie jo puseserę "Cosmic Radiance" visai nesenai buvo įrašas ČIA.

"Žodį reikia vertinti. Tai didžiausia dovana, kokią mums davė Dievas."
N. Gogolis


Produktas: BRITNEY SPEARS "Radiance" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "EA Fragrances Co". Pagaminta JAV
Tūris: 50 ml
Kaina: apie 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, kvepalusala.lt, kvepalupasaulis.lt ir kt.
Leidimo metai: 2010 m.
Aromato kūrėjas: nenurodyta
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Britney Spears Radiance kvepalai moterims skirti šiuolaikiškai moteriai. Jų aromatas spinduliuoja garsiosios pop žvaigždės pasitikėjimą savimi bei žavesį ir leidžia kiekvienai moteriai pasijusti viliojančiai bei kerinčiai. Britney Spears Radiance kvepalai moterims iš pradžių apgaubia laukinių uogų aromatu. Po to išsiskleidžia viliojanti baltažiedžių gėlių kvapų puokštė. Šio kerinčio aromato kompoziciją užbaigia geismą žadinantis medienos, ambros ir muskuso kvapas.

Kvapo pobūdis: moteriškas, gundantis, žadinantis geismą.


ČIA

Viršutinė nata: raudonos uogos
Širdies nata: vilkdalgiai, jazminai, apelsinų žiedai, tuberozos
Apatinė nata: muskusas, kašmyro mediena, agintaras


Sudėtis: deja, sudėtinių dalių negaliu surašyti - dėžutės nebeturiu jau senai, o internete jos rasti nepavyko.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Aš nebeturiu kartoninės dėžutės, kad ją nufotografuočiau, tačiau pamenu, kad ji buvo sidabriškai spindinti su pieštais kristalais. Daug įdomesnis man atrodo stiklinis buteliukas. Kaip ir puseserės Cosmic Radiance, buteliukas atrodo lyg būtų apklijuotas iškiliais kvadratiniais, ovaliais, apvaliais daugiabriauniais kristalais. Iš ties, ties kristalai yra stiklo dalis, suformuota iškilai, o pastarieji iškilumai uždažyti pastelinėmis rožine ir melsva spalvomis. Šį kart džiaugiuosi, kad ant buteliuko spalvos užpieštos tiksliai ir kokybiškai ir sukuria gražios, unikalios ir įdomios pakuotės vaizdą.


Kvapas. Nors pradines kvapo natas matome kaip raudonas uogas, tačiau tik pasipurškusi užuodžiu pirmiausia baltas gėles su trupučiu sunkesnių vilkdalgių ir tik jiems prasisklaidžius imu užuosti saldžias raudonas uogas. Tai labai saldus aromatas, tačiau būtent vilkdalgiai ir uogos apsaugo jį nuo tapino nemaloniai "lipniai" saldžiu aromatu, suteikia šiek tiek gaivos ir sveikai prasklaido gėlių natas. Galiausiai, kiek prislopus uogoms ir vilkdalgiams pamažu atkeliauja ir lengvos kaip pūkelis medienos bei ambros kvapas, suteikiantis kvepalams truputį svorio, kad nenuplauktų, kaip lengvas vasarinis debesėlis kažkur padebesiais. Turiu pastebėti, kad po kurio laiko išryškėja sintetinė, plastikinė nata, tačiau apskritai vertinant - labai puikus kvapas. 

Prieš kelis metus buvau didžiulė gėlių ir vaisių aromatų mylėtoja, šis kvapas buvo kažkas nerealaus, kurį norėjosi užuosti visur ir visada: saldus, bet ne pernelyg, šiek tiek uogų, bet ne per daug; spalvingas natomis, tačiau turintis šiek tiek svorio, kad "laikytųsi" netoli žemės. Aromatas seksualus, tačiau jaunatviškas, mergaitiškas, žaismingas, vasariškas... tarsi jaunos merginos (ne paauglės, bet apie 18-24 m) vasaros flirtas. Įdomus, gražus, standartinis mano prieš tai buvusiam skoniui aromatas, kuris turėtų tikti daugumos jaunų merginų uoslei. Beje, man šitas patinka daug labiau nei jo pusseserė Cosmic Radiance.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ ☀ pavasario ir vasaros sezonams;
     ☄ dienos metui.

EDP versijos aromatai ant odos turėtų išlikti apie 3-6 valandas, iš ties išlieka labai panašiai. Kadangi turiu sausą odą, paprastai kvapai ant mano odos išlieka trumpiau. Šis deja, ilgu išlikimu nepasižymi ir išlieka apie 3 valandas, po kurių ant savo odos visiškai nieko nebeužuodžiu. Tik pasipurškus kvapas jaučiasi per maždaug ištiestą ranką, tačiau kvapas labai greitai praranda intensyvumą ir jau po geros valandos jį galima užuosti tik prie pat odos. Gaila, labai norėtųsi ir ilgesnio išlikimo, ir stipresnio intensyvumo...


Ir visgi manyčiau, kad tai jaunos merginos aromatas, toks maždaug iki trisdešimties: jaunatviškas flirtas; gėlių ir vaisių kvapas, protingai sureguliuotas saldumas. Prieš kelis metus tai galėjo būti pats mylimiausias mano kvapas, gražiai sukomponuoti vaisiai ir gėlės maloniai nuteikia ir tikriausiai tiks daugumai jaunų moterų. Šiai dienai mano uoslė pasikeitė, pakito mano prioritetai ir norai, man norisi kvepėti įdomiau, dabar myliu gurmaniškus kvapus, saldumynus, dūminius aromatus, tad tikriausiai teks ieškoti kažko panašaus. Vėlgi, nieko blogo (superinis šis kvapas, mano nuomone vienas geriausių B. Spears aromatų), tačiau iš norų, emocijų, poreikių ir kvapų iš tiesų su amžiumi paprasčiausiai išaugama.

Aromatas panašus į:
- JUICY COUTURE "Viva la juicy la fleur"
- BRITNEY SPEARS "Cosmic Radiance"
- JUICY COUTURE "Viva la Juicy"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Na, jei reikia nuoširdumo, tai žinok aš neskaitau. Tik įžangas ir pažiūriu ar patiko. Visa kita per daug subjektyvu, kad domėčiausi, kaip kitas žmogus vertina aromatą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. geriau šiek tiek daugiau sumokėti ir pirkti geros kokybės kvepalus, kurių užteks vieno purkštelėjimo, o ne pirkti kvapnų vandenį ir ant karto pusę bonkutės susivaryt

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš manau, kad daug geresnė reklama yra barteriniai mainai, nei komentarų rašymas platformose su paslėptomis nuorodomis. Padarome, kad abiem būtų gerai? Jūs man kvepalus tuos geros kokybės, o aš jums reklamą, kuri pasieks daugiau, nei paslėpta nuoroda?

      Panaikinti

Rašyti komentarą