CAFE MIMI Warm Deep Moisturizing intensyviai drėkinanti, šildanti odą veido kaukė ir serumas su braškėmis ir hialurono rūgštimi

Kai kurios sekmadienio tradicijos pamažu kraustosi į pirmadienį, tarkim - vienkartinė veido kaukė. Jau kuris laikas pastebiu, kad kaukėms lieka pirmadieniai ir ketvirtadieniai, nes sekmadieniais ir taip visuomet ilgokas manikiūro procesas, o kas turi laiko pamperintis visą dieną? Sekmadieniais norisi nuveikti šiek tiek daugiau nei pagulėti vonioje, pasikepinti kaukėmis ir susitvarkyti nagus. Nežinau ar senstu ar tiesiog keičiasi prioritetai? Geriau skirsiu daugiau laiko vaikui, šeimai ir pasivaikščiojimui, nei dykai prasėdėsiu prie kaukyčių. Arba prastu oru - knyga rankose ir naujos žinios... Na, o bandant kaukes man nėra tik 15 minučių laiko tarpas - norisi susikaupti ir iš karto aprašyti savo įspūdžius bei papasakoti kas ir kaip, mat nukelti įrašai pasimiršta, o įspūdžiai išblėsta. Ką gi, kadangi už lango viskas apklota storu šerkšno sluoksniu, į rankas griebiu šildančią veido kaukę iš Cafe Mimi ir tikiuosi gero ketvirčio valandos atpalaiduojančios šilumos...

"Vieni žmonės garsūs, kiti verti tokie būti."
Lesingas



Produktas: CAFE MIMI Warm Deep Moisturizing intensyviai drėkinanti, šildanti odą veido kaukė ir serumas su braškėmis ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti, suteikti spindesio, skatinti odos ląstelių atkūrimą, suteikti veidui švelnumo
Tinkamas tipas: visiems (nors manau kad labiausiai patiks sausiaodėms)
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: šildomasis efektas galėtų būti ir stipresnis
Tūris: 15 ml + 5 ml
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Kompleksinė odos priežiūra 2 etapais. Šildomojo poveikio kaukė, papildyta natūraliomis braškėmis ir jų ekstraktu, giliai drėkina ir aprūpina odą vitaminais. Lengvas šildomasis poveikis skatina odos drėkinimą, stiprina migdolų ir persikų aliejų poveikį. Nimbamedžių ekstrakto ir atalių aliejaus derinys atkuria vandens lipidų drėgmės sluoksnį, geba išlaikyti reikiamą drėgmės kiekį, atgaivina odą, suvienodina odos atspalvį, suteikia švelnumo. Aktyvusis serumas papildytas hialurono rūgštimi, drėkina odą. Arnikos ir linų sėmenų aliejai suteikia spindesio, skatina odos ląstelių atkūrimą. Arganų aliejus ir šilko baltymai gerina odos tonusą, suteikia glotnumo.
Naudojimas: kauke tolygiai tepti švarią odą, netepti aplink akis. Palikti 15 min., nuplauti vandeniu. Poveikiui užtvirtinti naudoti kartu su aktyviuoju serumu. Masažuojamaisiais judesiais tepti odą, kol serumas gerai įsigers. 


Pakuotė. Vienkartinę veido kaukę sudaro du žingsniai: kaukė ir serumas, tad nenuostabu, kad kaukė ir serumas supakuoti dviejuose skaidriuose plastikiniuose indeliuose. Indeliai sudėti ir priklijuoti lipnia juosta prie popierinės išlankstytos kartoninės dėžutės, kad viskas būtų savo vietose, vienoje pakuotėje. Dizainui pasirinkta ryškiai raudona pakuotė, kurios nepuošia jokie papildomi akcentai, tačiau ir šiaip raudona spalva traukia akį parduotuvių lentynose.

Kvapas. Veido kaukės sudėtyje gamintojas visiškai nenaudojo kvapiųjų medžiagų, tad kvapas silpnas, neutralus. Tuo tarpu serumas jau aiškiai pakvėpintas, kvepia vidutiniško stiprumo kosmetika, labiausiai primenančia gėlių aromatus.

Konsistencija. Tiek kaukės, tiek serumo - kreminė. Serumas labai labai lengvas, primena lengvutės konsistencijos kremus. Tuo tarpu kaukė sunkesnė, jaučiasi, kad jos sudėtyje yra molio.


Sudėtis:
I: Glycerin, Butylene Glycol, Kaolin, Amygdalus Dulcis Oil, Fragaria Vesca Fruit Extract, Fragaria Vesca Seed Powder, Fragaria Vesca Fruit Puree, Prunus Persica Kernel Oil, Silica Dimethyl Silylate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Titanium Dioxide, Lactic Acid, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Extract, Coccinia Indica Flower Extract, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

II: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Hydrolyzed Silk Protein, Ethylhexyl Stearate, Arnica Montana Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Urea, Isopropyl Myristate, Potassium C16-18 Phosphate, Laminaria Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Pullulan (and) Nannochloropsis Oculata Extract, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


Poveikis. Tik atidariusi kaukės pakuotę pirmiausia puoliau tikrinti veido kaukės galiojimo datą, mat kaukė atrodė kaip sugedusi - purvinai baltas kremas ant kurio paviršiaus plaukiojo rudas skystis. Dievaži, atrodo kaip sugedusi kosmetika! Tik įsitikinusi, kad galiojimo data dar gera, žvilgtelėjau į sudėtį ir pamačiau krūvą aliejų - va kodėl kaukė tokia daugiasluoksnė - ją tiesiog reikėjo išmaišyti. Kad jau paliečiau sudėtines dalis, tai iš karto jas giriu - pasižiūrėjus širdis džiaugiasi - gausybę ekstraktų ir aliejų ne tik saugių, bet ir naudingų veido odai leidžia iš priemonės tikėtis iš tiesų daug.

Veido kaukė lengviausiai dengėsi su plokščiu makiažo šepetėliu, skirtu makiažo pagrindui. Gausaus priemonės kiekio pakako storam sluoksniui ir net kiek liko (po trumpos fotosesijos ją sutepiau kaklui). Ir nors priemonė sudėtyje turi molio, tačiau ji ant veido odos neuždžiūva ir nesutirštėja - molis skirtas kaukės konsistencijai palaikyti. Pamenate, kažkada dariau natūralias braškių kaukes? Kaukės su braškėmis visuomet labai skystos, tekančios per veido odą, tad molis čia labiau atlieka tirštiklio funkciją.

Būdama ant veido odos kaukė iš tiesų suteikia šildomąjį efektą, tačiau jis toks minimalus ir taip silpnai jaučiamas, kad... tikriausiai tiesiog nepastebėčiau, jei to nebūtų akivaizdžiai pabrėžta ant priemonės pakuotės. Silpnokas, bet yra! Po maždaug 15 minučių priemonę nuploviau nuo veido ir stebėjau pirmuosius efektus: mano oda tapo pasakiškai švelni, kiek šviesesnė ir skaistesnė, tačiau kartu įgavo matinį efektą. Deja, intensyvaus drėkinimo ar maitinimo kaukė nesuteikė - nejutau tokio efekto iš viso.

Visai kitas reikalas buvo veido serumas, apie kurį pasakodama vis grįžtu sakiniu atgal, kad išbraukčiau kremas ir užrašyčiau serumas. Jei nežinočiau, kad čia serumas, tikrai vadinčiau išskirtinai kremu. Lengvos konsistencijos priemonė greitai susigeria į veido odą ir va čia, dabar, su šituo produktu aš matau ir jaučiu drėkinamąjį efektą ir sveikai spindinčią odą.

Bandžiau ne vieną Cafe Mimi veido kaukę ir šita man pasirodė pati geriausia ir pati tinkamiausia mano odai: kaukė lengvai pašildė odą, suteikė jai skaistumo ir švaros; tuo tarpu lengvas serumas gerai sudrėkino ir privertė mano odą sveikai švytėti. Stebino ir gera sudėtis, ir privengti žalingi ingredientai ir smagus naudojimas (turiu galvoje kaukė neišdžiūvo ant veido ir neišsausino odos). Manau iš visų kompanijos kaukių su mielu noru pakartočiau tik šitą su braškėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Paskaičiau įžangą ir aš tai nežinau ar būtina save spraust į rėmus. Jaučiu niekada nesu dariusi kaukės sekmadienį :). Man kažkaip atrodo toks daiktas pagal nuotaiką ir poreikį, o ne pagal grafiką. :) ne? :):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Nebūtina, bet spaudžiu ;) Tik pametu veido priežiūros rutiną ir vėl išsausėja, pleiskanoja, niežti... Jei oda nėra problematiška, veido priežiūra galbūt ir gali tapti daiktu pagal nuotaiką ;)

      Panaikinti
    2. Oi mano labai problemiška, tai tik pagal poreikį iš viso kažką darau :)

      Panaikinti
    3. Kiekvieno skirtinga ;) Maniškei reikalinga rutina :)

      Panaikinti
    4. Neabejoju, kad savo odą pažįsti, nors abejoju ar skirtingos kaukės, kad ir reguliariai, yra rutina. Tik šiaip keista skaityti apie tokį didelį pokyti kaip kaukė ne sekmadienį, o pirmadienį, nes trukdo gyvenimą gyvent. O kaip tubtas kaukes naudoji? Užsidedi, sėdi, žiūri į laikrodį, vertini pojūčius? Kuo ji trukdo leist laiką su šeima?

      Panaikinti
    5. Kažkodėl šis komentaras nuskambėjo pasyviai agresyviai, pataisyk, jei klystu?
      Vieni mėgsta kelis skirtingus kremus, kiti - keliolika skirtingų plaukų priemonių vienu metu ir nieko čia blogo nematau. Kur sakiau, kad kaukė kažkurią dieną trukdo gyventi? Pasakojau apie savo pakitusią rutiną, o ne kažkokį pasauliniam tautų kraustymuisi prilygstantį reiškinį. Aha, dabar pas mane mažiau visko vyksta, apie darbą tikrai nekalbėsiu tai kas čia tokio pasidalinti mažais kasdieniais dalykais?
      Tikriausiai čia daugiau toleracijos ir supratimo klausimas. Nors man neaišku, kaip reikia vienu metu naudoti 15 plaukų produktų, bet niekuomet pasyvios agresijos neleidžiu į eterį ir vertinu žmogaus pasirinkimą, kaip išskirtinai jo sprendimą. Man netrukdo :)
      Gero vakaro, Salomėja :) Viskas praeis, kad ir kas nutiko ;)

      Panaikinti
    6. Į pirmą klausimą atsakysiu, kad turbūt todėl, kad tekstas neperteikia tono. Ir jei aš kalbėčiausi su drauge gyvai, kuri man sakytų, kad neturi laiko užsidėti kaukės, nes visą dieną langus valė, aš paklausčiau, o tai tuo pačiu metu negalėjai? Nemanau, kad ji pajustų kažkokią pasyvią agresiją. Nebent būtų nusiteikusi, kad visas pasaulis ją puola. Turbūt pasakytų, kad nepatogų ar kažką panašaus. Tai prašei pataisyt, pataisau, tiesiog norėjau pakalbėti apie tai, kad ar tikrai ta diena tokia svarbi ir ar tikrai reikia kažkokio didelio prisiruošimo kaukei. Tik tiek. Aš gal pripratus savo bendraminčių forumuose ar gyvai, kad nereikia paprasčiausio pokalbio į vatą vynioti. Bet savo atsakymu parodei, kad stebi kiek kur ko aš naudoju ir yra sukaupta kažkokio pykčio bei nuoskaudos mano pačios atžvilgiu, o juk ateitum, pasikalbėtume, paaiškinčiau kaip įmanoma tas anas ar kitas. Bet dabar kad jau parodei, ką galvoji, tai ką čia. Atsakymo nebesužinosiu, nes nesinori trukdyti ir atitraukti nuo gyvenimo. Smagių švenčių.

      Panaikinti
    7. Wow! Nežinojau kad pas mane yra pykčio ar nuoskaudos. Ir dar tavo atžvilgiu! Nes aš jos nejaučiu. O iš tavo komentaro paaiškėjo, kad pasidarei kažkokias išvadas ir supykai ant kažko, ko pati nenori tiesiai šviesiai paaiškinti.
      Ir labai įdomiai nuskambėjo tas "ateitum, pasikalbėtume" - lygiai taip pat galėjai dėl kaukės dėjimo "ateiti ir pasikalbėti". Tiesiog Wow, kažkaip nesitikėjau, wow...

      Panaikinti
  2. Salomėja, WTF?! What's your problem? Ko ateini skaityti (ir komentuoti), kas tau nepatinka? Kokios bėdos tave graužia, kad kabiniesi prie žmonių? Nepatinka, - neskaityk, nesilankyk puslapy ir NESIKABINĖK prie blogerės. Visai gal kū-kū? Ne pilnatis lyg... Grįžk į savo forumus, pas savo draugus, kurie tave supranta (mhm, iš tavo teksto apie tavo intonaciją...) ir nesilankyk ten, kur tavęs "nesupranta".

    AtsakytiPanaikinti
  3. O siaubas, kaip ''neskaniai'', neetiškai, piktybiškai puolančiai pasirodė, galima sakyti - kolegė Salomėja...Taip buvo šlykštu perskaityti, kad fu. Kodėl taip?! Iš kur toks puolimas? Iki dabar abi atrodėte normalios, save per rašymą išreiškiančios moterys, gal net palaikančios viena kitą (per venividi.lt atradau gėlėtą kosmetinę), o čia dabar kas, iš kur tokia pagieža? Nors Salomėja visada iš savo tekstų atrodė gana piktoka ir kandi persona, o Ingrida kažkiek nejučia gal kopijuojanti jos braižą, bet puikioms kosmetikos apžvalgoms tai netrukdė. Arba čia kažkoks abiejų sutartas, dirbtinai iškeltas reklaminis burbulas, arba Salomėjai sprogo kompleksų ir dėmesio trūkumo pūslė. Bet kokiu atveju, nors ir virtualus susikibimas, bet panos, tikrai prieš šventes linkiu apsikeisti virtualiais bučkiais :) :). Chu, seniai taip norėjosi įkišti savo trigrašį. Pagal viską, kuo nors turėčiau būti dėl to apkaltinta, tai iškart sorry, neištvėriau :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir neskaniai ir neetiškai visa šita situacija, deja... Man pačiai būtų smalsu sužinoti kodėl, bet regis to kaip ir nesužinosiu :)
      Nuomonė išsakoma ramiu tonu visuomet priimama, nepaisant jos turinio. O apkaltinti jūsų kaip ir nėra kuo ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą