CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara - formuojantis, apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 black"

Keistoka diena po tiek laiko vėl keliauti į darbą, tačiau man labai smagu, pagaliau vėl jaučiuosi naudinga, pagaliau vėl naudoju smegenis pagal pradinę jų paskirtį. Iš ties jaučiuosi labai daug praleidusi visokių darbinių nutikimų, bet tikiuosi jau greit vėl pilnu tempu šoksiu į darbinę rutiną. Ir tik jau nereikia, kad jums po savaitės ar poros nebūna sunku pirmosiomis dienomis darbe - visiems būna. Tad šį kart ilgesnių ar daugiau įrašų bloge per darbo dienas vargiai bus - manyčiau vieno per dieną pilnai pakanka? Šį kart pasakoju jums apie Catrice Glam & Doll Sculp & Volume blakstienų tušą, žadantį formuoti ir suteikti apimties.

"Aš esu idealistas. Nežinau, kur einu, bet einu savu keliu."
Carlas Sandburgas



Produktas: CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara - formuojantis, apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: suteikia ryškų, tačiau kasdien puikiai tinkantį efektą
Labiausiai nepatiko: labai greit tirštėja ir ima trupėti
Tūris: 9,5 ml
Kaina: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Itin juodos tekstūros blakstienų tušas sukuria lėlės akių įvaizdį. Tušas paryškins kiekvieną blakstieną su elastomero šepetėliu. Tuo pačiu, itin juoda tekstūra suteiks XXXL apimties ir ypatingai užries blakstienas. Figūriškos blakstienų tendencijos reikalauja tobulai modeliuotų ir paryškintų blakstienų. Geriausiam efektui pasiekti, leiskite kiekvienam tušo sluoksniui išdžiūti. Tai apsaugos blakstienas nuo gumuliukų ir suteiks joms taip trokštamos apimties akimirksniu.


Pakuotė. Kai naudoji jau n-tąjį tos pačios kompanijos blakstienų tušą, visos pakuotės ima darytis vienodos. Ir šios "Glam & Doll" serijos tušai visi labai panašios pakuotės formos, vienas nuo kito skiriasi spalva, šepetėliu ir tušo pavadinimu, na ir tikriausiai šiek tiek priemonių formulėmis. Šis tušas dulkėtos rožinės spalvos arba prislopinto rožinio atspalvio plastikinės pakuotės. Visai smagu kiek ryškesnė - lengviau atskirti vieną nuo kito tarp krūvos šios serijos pilk, juodų ir mėlynos spalvos tušo pakuočių.

Blakstienų tušo šepetėlis gan lankstus, silikoniais šereliais. Aplikatoriaus forma kiek platėja iki centro ir vėl susiaurėja link galiukų, lygiai taip pat nevieno ilgio ir šereliai. Su trumpaisiais šereliais lengva pasiekti trumpesnes blakstienas ir akių kampučius, tuo tarpu centrinė šepetėlio dalis skirta ilgiausioms blakstienoms paryškinti.

Konsistencija. Tik atidarius blakstienų tušas man pasirodė labai standartinės, gal vos vos tirštesnės konsistencijos, tačiau mano nusivylimui, tušas labai sparčiai tirštėja.


Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/ EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo tų nemaloniausiųjų dalykų. Deja, kaip ir dauguma šios kompanijos blakstienų tušų, taip ir šis, labai greit tirštėja. Tušas tik atidarius atrodo visiškai normalus, tačiau jau po gero mėnesio priemonė tampa ženkliai klampesnė, sunkesnė, o dar po kiek laiko - ima pradėti trupėti. Šiai dienai priemonę naudoju jau berods porą mėnesių ir man ją norisi padėti ir nebenaudoti - dienos eigoje pastebiu stipriai nubyrėjusį tušą, tenka kelis kartus valyti paakius. Na ir tai erzina, turi nuolat stebėti kaip atrodo makiažas - dienos eigoje ne visuomet sau gali tai leisti.

Dėl šios priežasties man labai sunku papasakoti kaip šis tušas dengiasi. Pirmomis dienomis konsistencija buvo kiek per skysta, reikdavo kiek palaukti, kol pradžiūdavo. Paskui palaipsniui, tirštėjant konsistencijai, tušą padengti kas kart tapdavo vis sunku, reikėjo vis labiau stengtis, kad jis tolygiai pasidengtų; galiausiai - kad nesulipintų blakstienų.


Tačiau vertinant tušo efektą aš juo visiškai patenkinta. Blakstienų tušas gražiai atskiria kiekvieną blakstieną ir jų nesulipina (bent jau pradžioje, o paskui reikia įdėti daug pastangų, kad nesuliptų). Tušas sugeba paryškinti blakstienas, suteikti joms akivaizdžiai daugiau apimties ir vos vos pailginti. Kiekvienai dienai tokio efekto visiškai pakanka, tačiau rimtesnėms progoms man norisi patikimesnės priemonės, kuri ir netrupėtų, ir suteiktų kiek daugiau apimties ir nekelt rūpesčių vos po poros mėnesių naudojimo. O ką manote jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. O kokioje srityje dirbate? Vis rašote apie darbą, bet nieko konkrečiai... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dirbu analitike įmonėje, kuriančioje programas, skirtas įmonių buhalterijai, apskaitai, personalui, mokesčiams ir t.t.

      Panaikinti
    2. Ačiū už atsakymą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą