#DOVANŲ IDĖJOS. SMAGU VISIEMS spalvoti auskarai su polimero molio kabošonu "Kubai"

Kažkaip keistokai susidėliojo, kad #dovanųidėjų įrašai vienas po kito apie papuošalus, apie auskarus, ir apie lietuvaites jų kūrėjas. Tačiau tebūnie. Iš tiesų tai lietuvių gamintojų turime labai labai daug, tik nedidelė jų kruopelė turi tą žinomumą, pripažinimą ir apskritai, pastebėjimą internetiniame šiupinyje. Gerai išreklamuoti ir puikiai žinomi autoriai savo kūrybą įvertina visai kitomis kainomis, o ar įdėta daugiau širdies, aš labai abejoju. Regis prieš porą metų, ieškodama kolegei Salomėjai (venividi) gimtadienio dovanos atradau Smagu visiems su visiško jaukumo, savitumo stiliumi ir tuomet nupirkau unikalią skirtingų auskarų porelę. Kartas nuo karto užsuku į elektroninę parduotuvę ir pasidairau unikalių papuošalų. Kažkurio vizito metu mano krepšelyje atsidūrė "Kubai", apie kuriuos šiandien šiek tiek plačiau.

"Laimė - trumpa stotelė tarp "per mažai" ir "per daug".
M. Heidegeris


Apie Smagu visiems (įdomus pavadinimas, tiesa?) kūrėją nežinau labai daug, tačiau man pasirodė, kad tai kūrybinga, rami ir jauki asmenybė, kurianti rankdarbius daugiausia dėl pačios savęs. Neįsivaizduoju, kodėl anksčiau puslapio nebuvau atradusi? Jos darbai tiesiog unikalūs - drąsūs, kiek vėjavaikiški, unikalūs ir visiškai savotiški. Autorė didžiąją dalį papuošalų gamina iš polimero molio ir tuomet jau leidžiasi fantazijų laukais dažydami įvairiausiomis spalvomis ir raštais. Kiekvienas gaminys turi itin mažą tiražą ir kaip teigia autorė "Pagaminti namie, neskubant, su dėmesiu smulkmenoms. Dėl smagumo. Gauti, turėti, dovanoti. Būti.". 

Autorės darbai. Skolinta iš ČIA

Kadangi gaminių pasiūla nuolat keičiasi, tai vargu ar pavyks nuolat nusipirkti tokių pat. Pavyzdžiui, šiuo metu puslapyje labai dailių saldainiukų ir kepinių papuošalai, o kai aš pirkau - vyravo abstrakčios formos ir raštai. Mano auskarai iš vienos pusės lyg ir standartinės, ovalios formos su prancūziško stiliaus užsegimu, tačiau ant polimero esantis raštas unikalus ir atkreipiantis dėmesį. Geometrinės figūros sukuria optinę apgaulę akims, o  ryškios spalvos tiesiog tobulai tinka prie tamsių rūbų sukurdamos kontrastą ir atkreipdamos dėmesį. Ką aš galiu pasakyti - puikūs auskarai ir man jie labai patinka.


Kur įsigyti: Smagu visiems internetinėje parduotuvėje. Pasižvalgyti galima ir Facebooke
Kiek kainuoja: šitie 11,90 Eur. Kainos panašios, varijuoja labai nedaug
Ko tikėtis: Drąsių, unikalių, jaukių, smulkmeniškų dirbinių, sukurtų rankomis, mažais kiekiais.

PAPILDYMAS. Deja, tačiau po poros metų naudojimo labai nusitrynė metalinės auskarų detalės. Manau metaliniai užsegimai nekokybiški ir tikiuosi, kad gamintojas juos pakeitė? Šiuo metu savo auskarų nebegaliu nešioti, atrodo labai neestetiškai, tad... liūdna. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą