L'OCCITANE Immortelle Biologique šlamučių valomasis veido aliejus

Aliejinis makiažo valiklis turbūt yra geriausias ir švelniausias makiažo valymo sprendimas, tačiau deja, pasirodo išsirinkti tinkamą nėra taip lengva, kaip atrodė. Kad ir TBS išgirtasis nuostabiai gerai valė makiažą, tačiau užkimšdavo veido poras jei naudodavau nuolat. Kuriam laikui pamiršau aliejinius valiklius, kol ano rankose vėl atsidūrė tokio tipo produktas - nedidelė L'Occitane šlamučių valomojo aliejaus pakuotė, apie kurią šiandien norisi kiek plačiau papasakoti.

"Pernelyg didelė skuba atsilyginti už suteiktą paslaugą yra savotiškas nedėkingumas."
Ž. de la Briujeras


Produktas: L'OCCITANE Immortelle Biologique šlamučių valomasis veido aliejus
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti veido odos nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai kaina
Tūris: 30 ml (kiti dydžiai - 200 ml)
Kaina: 30 ml - 4,00 EUR; 200 ml - 25,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Šis šilko švelnumo valomasis veido aliejus pašalina net ir intensyvų makiažą, nuvalo vandeniui atsparų tušą, per dieną ant odos nusėdusias dulkes ir kitus nešvarumus. Praturtintas šlamučių eteriniu aliejumi, kuris pasižymi prieš senėjimą veikiančiomis savybėmis, šis valomasis aliejus puoselėja jūsų veido odą. Oda taps švari ir skaisti. Puikiai tinka visiems odos tipams, neužkemša porų.
Naudojimas: rankomis masažuokite sausą veidą, akis. Vėliau sudrėkinkite vandeniu ir masažuokite kol aliejus virs švelniomis putomis. Nuskalaukite gaiviu vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė.

Pakuotė. Kaip jau galėjote suprasti, mano rankose nedidelė priemonės pakuotė, kokios dažniausiai būna rinkiniuose, padedančiuose susipažinti su kompanijos produkcija arba kad ir advento kalendoriuje, kuris šį mėnesį karaliauja visuose platformose. Skaidraus plastiko buteliukas su mėlyna plastikine pompa visiškai mininimalistinio dizaino. Aišku, šiek tiek skiriasi nuo pilno dydžio pakuotės, kurioje pompa atrodo dar patogesnė. Nors ir mažosios pakuotės pompa nesiskundžiu. Naudojimas patogus ir paprastas, jokių problemų dėl pakuotės neturėjau nei naudojimo pradžioje, nei šiuo metu, artėjant link pakuotės pabaigos.

Kvapas. Priemonės sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, tačiau aromatas tikrai nėra intensyvus ar stiprus. Kvapas lengvas, švelnus, malonus ir primena kitus šlamučių serijos aromatus.

Konsistencija lengva, nesunki, tačiau aliejinė.


Sudėtis: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PEG-40 SORBITAN PEROLEATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM/ FRAGRANCE, TOCOPHEROL.


Poveikis. Valomasis aliejus naudojamas itin paprastai - ant makiažo ar veido odos masažuoju aliejų, kol pakyla nuo veido makiažas, kol tušas regis išsiterlioja visur po akimis. Tuomet paprasčiausiai nuskalauju priemonės likučius šiltu vandeniu ir viskas - veido oda tobulai švari! Pirmus naudojimo kartus šiek tiek nerimavau, kad kartais neužkimštų veido porų, nepaliktų nemalonaus riebalo pojūčio, tačiau nieko panašaus - nelieka nė žymės buvusio makiažo ir jokio jausmo, kad ką tik naudojau aliejinį valiklį. Ir valo jis labai gerai - bet koks makiažas ištirpsta per kelias sekundes, pasikelia nuo veido odos, net ir tas, kuriam nuvalyti reikdavo daugiau pastangų ar specialių makiažo valiklių. Paprasčiausiai tobulas! neturiu prie ko prikibti, absoliučiai prie nieko! Vis pagalvoju ir tiesą sakant noriu pilno dydžio pakuotės - tai geriausias produktas makiažui valyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. O taip, rudenį kaip tik pabaigiau pilno dydžio pakuotę. Manau, kad ateity kartosiu! 😍😍 net kaina negąsdina, labai skalsus produktas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuostabus :) Iš tikro ta kaina nelabai ir gąsdina, kai priemonė tokia gera ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą