MARGARITA maitinamasis rankų muilas su pieno baltymais ir medaus ekstraktu

Senųjų metų paskutinę dieną palikau savo vyrus namuose ir išėjau dirbti, nelabai pamenu ofisinių darbų, kuriuose dirbdavau paskutinę metų dieną, tai buvo keistoka, bet nieko, dviese su kolege padirbom, kavos pagėrėm ir jautėmės, lyg dirbtumėm vienos visam pastate. O paskui dar ir namo administratorius užrakino visas duris ir paliko mus viduje, be galimybės išeiti. Radom, kas atrakino ir išleido, bet situacija tai nelabai jauki buvo... Tai va, šiandien paskutinė metų diena ir rimto įrašo rašyti neturiu nuotaikos, eisiu šventės švęsti, tad trumpai, apie šiuo metu naudojamą ir greitu metu kartojamą skystą muilą.

"Man labiausiai patinka mokslinė teorija, kad Saturno žiedus sudaro oro linijų pamesti keleivių lagaminai."
Markas Raselas



Produktas: MARGARITA maitinamasis rankų muilas su pieno baltymais ir medaus ekstraktu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus plovimas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 400 ml
Kaina: 2,69 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Maitinamasis rankų muilas su pieno baltymais ir medaus ekstraktu švelniai prausia rankų odą. Muile esantys pieno baltymai ir medaus ekstraktas padeda puoselėti rankų odą.
Daugkartinio vartojimo pomputė. Patariame jos neišmesti, o įsigijus skysto muilo papildymą, ją dar kartą panaudoti.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Mel (Honey) Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Lactose, Styrene/Acrylates Copolymer, Cocamide DEA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Hexyl Cinnamal, Limonene), Disodium EDTA, CI 19140, CI 16255.


Mano nuomonė. Man patinka lietuviška produkcija, lietuviški gaminiai ir jaučiu šiokią tokią nostalgiją Margaritai. Tai buvo pirmoji kompanija, su kuria susipažinau ne kūno ir veido priežiūroje, tad automatiškai ir periodiškai patikrinu kompanijos naujienas parduotuvėse ir internetinėje svetainėje. Ne taip senai užmačiau naują rankų muilą su medumi ir pienu, jis man pasirodė labai žiemiškas, jaukus, tad panorau imti ir išbandyti.

Muilas kreminės tekstūros, tačiau nėra labai tirštas, galbūt net kiek skystesnis nei norėčiau. Muilo kvapas švelnus ir malonus, jaučiasi kažkas panašaus į medų, švelnų kreminį medų. Tačiau kvapas nėra super ryškus ar labai intensyvus - plaunant gali ir neatkreipti didesnio dėmesio. Rankų muilas švelniai prausia odą, kreminė konsistencija suputoja švelniomis kreminėmis putomis, lengvai susilieja su vandeniu.

Sakyčiau, kad man nelabai patinka tik sudėtinės dalys, na gali būti geriau, gali būti saugesnės. Bet yra tokios kokios yra. Apskritai muilas nėra kažkoks nepakeičiamas stebuklas, tačiau švelnus rankų odai, lengvo malonaus kvapo ir smagus naudoti. Man patinka - besibaiginėjant pirmąjam buteliukui jau turiu nusipirkusi tokį pat ir kartosiu vėl.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tai kam perkate, jei netenkina sudėtinės dalys? Keistoka... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Keistokas jūsų komentaras :) Sakiau, kad nelabai patinka sudėtis, kad galėtų būti geresnė, tačiau visi kiti aspektai mane pilnai tenkina ir patinka, todėl ir kartoju. Beveik visuose produktuose galima rasti vieną ar kitą aspektą, kuris nelabai patinka, tačiau gaminį vertiname palankiai, nes visuma pilnai tenkina poreikius. Jums taip nebūna? :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą