MERSEA DEAD SEA SPA Aromatic Dead Sea Salt - jūros druska voniai

Parašiau apžvalgą, tad beliko "pašikti vienaragiais" ir suraityti įžangą. 😆 Juokingas man nuoskaudų išliejimas pasišaipant iš kito žmogaus stiliaus dėl kažkokios nesąmoningos istorijos dėl komentaro, bet ką padarysi, jei žmogui taip reikia, tiek jau to. Tikriausiai parašius labai palengvėjo sukauptos neigiamos emocijos, tad labai džiaugiuosi, kad jų nereikėjo kaupti tarpupirščiuose. Iš tiesų, mes rašančios turime šaunią galimybę išreikšti save per tekstus, taip kaip norime. Manęs įrašas visiškai neįsikaudino, greičiau atvėrė akis, kas buvo kaupiama pas kitą žmogų tikriausiai jau ilgą laiką ir koks visgi požiūris į mane ir tai, kaip rašau, gyvenu ar kas aš esu. Sunku tik dėl to, kad aklai tikėjau ir žavėjausi tuo žmogumi be jokios kruopelytės abejonės, bet gi mes visi esam žmonės ir priskirti kažkam dieviškų savybių nereiktų. O dėl visos "vatos" niekas nesikeičia - aš ir toliau ketinu rašyti savo stiliumi, savo sakiniais, būdingais išsireiškimais, nes visa tai aš ir niekas kitas.

O šį kart jūsų laukia žiemiško produkto apžvalga apie vonios druską iš Mersea. Kompanijos produkcija man jau pažįstama iš anksčiau, esu ir girdėjusi ne vieną gerą atsiliepimą kaip apie kokybišką izraelietišką kosmetiką, tad nekantravau išbandyti. Mano maži savaitgalio malonumai vonioje ir ryškiai žydri vonios druskų kristalai.

"Kitiems mes sudarome taisykles, sau - išimtis."
Š. Lemelis



Produktas: MERSEA DEAD SEA SPA Aromatic Dead Sea Salt - jūros druska voniai
Gamintojas: "Mersea Dead Sea". Pagaminta Izraelyje
Paskirtis: vonios procedūroms: valyti, drėkinti ir raminti odą; padėti atipalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neįtikino sudėtinių dalių sąrašas
Tūris: 500 ml
Kaina: 6,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, mersea.eu
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: MERSEA Negyvosios jūros druskos kristalai - natūrali druska, papildyta eteriniais aliejais. Negyvosios jūros druska tinka kūnui puoselėti ir pėdų vonelėms atlikti. Jūros druskos sudėtyje yra 26 mineralai (magnis, kalcis, kalis, bromas, siera ir kt.), kurių visuma valo, drėkina, ramina, aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis, suteikia švelnumo, skatina odos ląstelių atkūrimą. Druskos kristalai gali padėti jeigu oda jautri, sudirgusi, pleiskanojanti, spuoguota. Jūros druskos vonios padeda atgaivinti pėdas, mažina patinimus, nuovargį, padeda atpalaiduoti raumenis. Po druskos vonių kūnas atgaivinamas, atsipalaiduojama ir gerėja nuotaika.
Naudojimas: pilnoje vonioje šilto vandens ištirpdyti apie 200 ml druskos, pagulėti 15 minučių ir daugiau. Po to kūną nuprausti dušo želė, geriausia vėsiu vandeniu. Kojų ir pėdų vonelėms ištirpinti 1 ar 1/2 dangtelio druskos, palaikyti kojas vonelėje apie 20 minučių.


Pakuotė. Didelis skaidraus plastiko indelis, užsuktas skaidriu plastikiniu dangteliu. Smagu matyti po dangteliu skaidrią plastiko plėvelę, kuri apsaugo priemonę iki naudojimo. Nieko neįprasto, tokiose pakuotėse dažnai būna supilstyti kūno kremai ar šveitikliai. O ir pakuotės dizainas nėra kažkuo labai išskirtinis - etiketę puošia jūros ir druskų darinių vaizdai ir lengvai melsvas fonas. Priemonės išvaizdą labiau puošia ryškiai žydros spalvos druskos kristalai nei pakuotė.

Kvapas gana stiprus, šiek tiek primena švelnius vyriškus kvepalus. Žvilgtelėjus į sudėtines dalis nė už ką netikiu, kad čia nebuvo naudotos kvapiosios medžiagos ar sintetinių kvapų ar eterinių aliejų pavidalu.

Konsistencija labai elementari - druskos kristalai su ryškiai žydra spalva. Ir vėlgi, niekaip nepatikėsiu, kad jie nebuvo papildomai dažyti. Jūros druska tai skaidriai balsva, jokiais būdais ne žydra.

Sudėtis: Sea Salt (Dead Sea)


Poveikis. Būtų banalu ir nuobodu kalbėti apie druskos naudojimo būdą: įberi reikiamą kiekį, palauki kol ištirps ir tiesiog paguli vonioje. Naudojimo aspekte man užkliuvo gamintojo aprašymas vienai voniai pilti 200 ml priemonės, kas reikštų, kad pakuotės užtenka 2,5 vonių! Nelabai logiška dar ir dėl to, kad trečdalis pakuotės yra akivaizdžiai per didelis kiekis vienai voniai. Nežinau ar čia įsivėlė klaida, ar gamintojas iš tiesų taip rekomenduoja? Žinau viena - vienai voniai pakanka ir vieno priemonės dangtelio. 

Ištirpusios druskos nudažo vandenį ryškiai žydra spalva ir pakvėpina maloniu, kiek vyrišku aromatu. Na niekas manęs neįtikins, kad indelyje turime tik natūralią jūros druską, tad ingredientų sąrašas mano galva nėra tikslus/ teisingas.


Netikiu, kad pagulėjimas vonioje gali sudrėkinti odą ar kažkokiu stebuklingu būdu išvalyti. Tačiau po šios vonios mano oda jautėsi maloniai švelni, raumenys atipalaidavę, o aš pailsėjusi. Visumoje produktas man patiko, visai nebloga druska, kuri nesausina, neerzina odos, nesukelia diskomforto. Tik va tas informacijos neatitikimas man nepatinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi, miela, Ingrida, na ir pavarei. Galvojau galbta istorija baigėsi anuose komentaruose, bet užsiturbinai tęsti. Ir dar taip neteisingai interpretuodama mano tekstą.
    Pradėkim nuo tų komentarų. Po tavo įžangos aš tenorėjau sužinoti kas tokio blogo, kad kaukę užsidėsi kitą dieną, jei jau sekmadienis toks sunkus, kad visi lipa ant galvos. Iš karto atsikirtai piktokai apie tą rutiną, kaip visada piktai atsikerti į komentarus su kritikos gaida, kaip ir į tą, kur tavęs klausė ar ekologiška dantų šepetukus siųsdintis bei kitais kartais. Visgi man buvo įdomu apie tą rutiną, nes pati naudoju skirtingas priemones, todėl kažkaip abejoju ar tai odai rutina. Bet užuot tęsus apie kaukes, gavau atkirtį apie savo toną (mhm, cukraus mažai) ir kažkokio heito savo pusėn apie plaukus. Tai biški juokinga, kad kalbi šiame įraše apie kokias tai mano nuoskaudas, kai aname pamačiau, kad jų pas tave yra ir tą patį galėčiau rašyti - tikėjau tuo žmogumi. Na bet pasiaiškinau, išėjau, nežinau kuo ten baigėsi, gal dar kokie kometatoriai kariauja. Tada paskaičiau tą įrašą, kuriame kas dieną pasakoji kas blogai ir mačiau skyrei dėmesio tiems komentarams (dėl ko šis įrašas dar juokingesnis), o puikūs anonimai rado progą pasakyt koks mano blogas piktas. Tad jei vakarykštis įrašas ir gali būti skirtas Gėlėtos bendruomenei, tai nebent tavo anonimams, o ne tau.
    Mano tekstas yra visiems MANO anoniminiams komentatoriams (daug jų, bet greičiausiai paskutinius rastum mano blogo šių metų advento kalendorių sąraše, kur dar iki tavos istorijos pliekė), bei artimiesiems (ypač mamoms). Juokinga, kad tu jau antras žmogus, kuris šiandien prisiėmė mano žodžius sau, dar juokingiau, kad abu esate nepagrindiniai dalyviai.
    Ir dar, rimtai manai, kad tavo blogui galima priskirti šikimą vaivorykštėmis, cukraus vatą ir vienaragius? Rimtai? Ta prasme rimtai? Juk čia dažniausiai skundai ar pamokymao, daugiau juodos spalvos. Bet tuo man čia ir patiko, kad eilinės problemų turinčios moters istorijos. Nepacukrinta kasdienybė, kur mažiau saulės nei lietaus. O tada bac, pasirodo, kad saldumą sau prisiskiri. Oh well.
    Aš tik norėjau pasakyti, kad pas mane tavo atžvilgiu jokių nuoskaudų nebuvo, bent iki to momento, kai supratau, kiek pati jų esu sukėlusi. Gražaus gruodžio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Istorija užsitęsė ir išsipūtė gerokai daugiau, negu reikėjo. Manau visi skirtingai vertina komentarus, taikydami savo supratimą, patirtį, perversdami per savo prizmę. Man tavo komentaras pasirodė kandus, o atsakymas dar kandesnis, tačiau aš tavęs nemačiau ir negirdėjau, tik skaičiau žodžius. Apskritai skaitant komentarus gali prisiinterpretuoti be tembro, gestų ir mimikos akivaizdžiai į lankas.
      Plaukų priemonės vėlgi nebuvo visiškai joks heitas, absoliučiai. Aš negalėčiau tiek daug priemonių bandyti/ naudoti vienu metu - tačiau tai aš, mano patirtis. Ir komentare pabrėžiau, kad jei tau tai tinka - viskas čia labai gerai. Nežinau kodėl interpretacija buvo kaip heitas.
      Žodžiu, nesąmonės ir tiek. Apkabinimas 🤗 ir bučkis 😘 , susikalbėsim privačiai

      Panaikinti
  2. Ingrida, nu kiek galima is muses drambli daryti? Rasai, kad taves neskaudina susidariusi situacija, bet atrodo visiskai priesingai. Skaitau jusu abieju blogus, abu juos megstu, bet siame konflikte is Salomejos puses iniciatyvos nemaciau, kol tu nepradejai stumt. Man susidare ispudis, kad nemegsti kritikos ir kitokios nuomones negu tavo, bet cia net kritika nepavadinciau. Nesuprask klaidingai, tikrai tave megstu, bet sita situacija mazu maziausiai idiotiska. Laikas nustot but paaugle ir vaidint drama queen, o tiesiog isisamonint, kad nieks taves nepuola. Uzteks vietos abiem po saule, kiek gi galima tas intrigas kelt. Net nezinau, ka daryciau Salomejos vietoj (nemanau, kad jis vietoj tureciau kantrybes ganetinai graziai atsikirst tau)-ir juokinga, ir graudu kai tave uzsipuola kazkas, o pats vaidina auka. Sioje vietoje kazkaip nevykusiai prisiemei aukos vaidmeni.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm visiškai nesijaučiu auka nei dėl šios, nei dėl kokios nors kitos situacijos. O ši situacija mano akimis žvelgiant paprasčiausias nesusikalbėjimas ir abiejų pusių klaidingos interpretacijos. Neverta čia daugiau apie nieką diskutuoti. Gražių švenčių!

      Panaikinti

Rašyti komentarą