2020 pavasario - vasaros tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Va, dėl tokių dienų kaip šios ir pradėjau tendencijų įrašus pora savaičių anksčiau: niekad nežinai ar tikrai turėsi laiko paruošti dar vieną įrašą, galiausiai ir noro rašyti šiam mano hobiui tikrai reikia. Kartais regis ir laiko pakanka, bet sėdi prie įrašo su pavadinimu ir nežinai nuo ko pradėti pasakoti viena ar kita tema. Ką gi, šį kart noro nepritrūko - pritrūko geresnio laiko planavimo, atrasti minutę kitą ir pristatyti jums tendencijas susijusias su nagais. Kaip visuomet čia ir nagų formos, populiariausios spalvos ir įkvėpimui - truputis pavasariui ir vasara alsuojančios nagų dailės.

ČIA
NAGŲ FORMOS:


1. Itin trumpi, natūralios formos nagai


2. Trumpi, ovalo formos nagai


3. Ilgi, stileto formos


4. Ilgi dirbtiniai ovalo formos


SPALVOS IR DAILĖ:

1. Raudonojo vyno spalvos


2. Raudonos spalvos


3. Geltonos spalvos


4. Pilkos spalvos


5. Neutrali persikinė ir rožinė


6. Metalo efekto lakas


7. Manikiūras su blizgučiais


8. Skaidrūs dirbtiniai nagai


9. Perliniai papuošimai



10. 3D papuošimai


11. Kabantys papuošimai nagų dailėje


12. Minimalistinis, vos matomas manikiūras


13. Klasikinis prancūziškas manikiūras


14. Prancūziško manikiūro interpretacijos


15. Spalvoti nagų galiukai


16. Vienas akcentinis nagas


17. Spalvingas akcentas ant nelakuotų nagų


18. Vienas taškelis dailėje


19. Gyvūnų kailio raštai


20. Artistiški manikiūrai


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Nagų tendencijose šiltajam sezonui išskirčiau dvi visiškas priešingybes - gausu ir ryšku arba natūralu ir regis be jokių didesnių pastangų. Nagų formose aktualiausi arba visiškai natūralaus ilgio, trumpi, dažnai ir natūralios formos nagai arba tokie ilgi, kad dažniausiai būna tiesiog dirbtiniai.

Viena iš ryškesnių manikiūrų krypčių akcentuoja puošybos gausą ir ryškumą. Čia ir ryškiai raudoni ar ryškiai geltoni nagų lakai, metalinio efekto užbaigimai. Vyrauja gausi puošyba 3D elementais, kabančiais metaliniais papuošimais arba tiesiog itin daug blizgučių.

Tačiau regis ženkliai ryškesnė minimalizmo ir natūralizmo mada, kurioje nagai tiesiog nelakuoti arba lakuoti skaidriu nagų laku. Vyrauja itin neutralios, švelnios, natūralios rožinės, šviesiai pilkos ar persikinės spalvos. Manikiūrams ši kryptis siūlo visiškai nerūpestingus, itin natūraliai atrodančius nagus, lyg be jokio lako. Jei jau renkamasi naudoti dailę, ji visiškai minimalistinė, be jokių įmantrių puošybų ir nereikalaujanti daug laiko, tarkim vienas taškelis ant nagų ar paprasčiausias tradicinis prancūziškas manikiūras.

Žaviuosi lengvumo ir moteriškumo atgimimu natūraliai atrodančiuose manikiūruose ir daug laiko nereikalaujančiose dailėse. O kuri kryptis labiau patinka jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Džiugu, kad grįžta prancūziško manikiūro mada. Man jis tinkantis prie visko ir nagai atrodo tvarkingi. Puikių idėjų galima rasti jūsų straipsnyje, kad ir taškiukais pagyvinti manikiūrą, kai norisi kažko įdomesnio. Manau, šį straipsnį parengti jums buvo įdomu, kaip man skaityti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, labai džiaugiuosi, kad jums patiko ;) ir dar smagiau, jei rasite įkvėpimo ateinantiems sezonams. Iš ties tendencijų įrašus ruošti labai smagu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą