PIRMAS ĮSPŪDIS. LENDAN Vitamin Forza C Regenerating Moisturising Cream Fluid - lengvos tekstūros maitinantis ir atstatantis veido kremas - fluidas

Na ką, pirmadienį pradedu lengvučio veido kremo - fluido apžvalga. Kaip sakant naudojuosi proga, kad esu namuose darbo dieną. Jau ryt, pagaliau, keliauja mano mažylis į darželį, aš - į darbą, visi grįžtam į savo rutinas, ir su atsidūsimu galiu pasidžiaugti - pagaliau! Tikriausiai įrašų bloge bus truputį mažiau, tačiau darbas yra tas džiaugsmas, kuro jau spėjau pasiilgti. Na ką, pasidžiaugiau ir keliaujam prie naujo trumpučio įrašo apie man jau pažįstamos Lendan kompanijos priemonę veidui.

"Mes prisirišame prie žmogaus, parodžiusio mums gerumą."
Ž. Ž. Ruso



Ką žada gamintojas: Veido kremas - fluidas sukurtas iš koncentruotų apelsinų, prisotintas apelsinų žievelių aliejumi, kuris suteikia regeneracinį ir atstatomąjį efektą odai. Kremo formulė įkvėpta „Radicalen“ - produkto – pirmo pasaulyje kosmetinio produkto, kuris turi kovos su laisvaisiais radikalais funkciją. Apelsinų koncentratas, natūralus vitaminas C bei kiti komponentai randami vaisių sultyse: vitaminas A, B1, B2, B6, H, PP ir gerai žinomos aminorūgštys bei saharozė, užtikrina visą pusį veido odos atstatymą.

- Kremo formulė įkvėpta „Radicalen“ - produkto – pirmo pasaulyje kosmetinio produkto, kuris turi kovos su laisvaisiais radikalais funkciją.
- Odos regenraciją užtikrinantis serumas idealiai tinka naudoti ant randuotos ar nuo strijų kenčiančios odos.

Tinka naudoti visų tipų odai ir ypatingai norint atkurti odos toną ir natūralų spindesį.

Sudedamieji serumo komponentai:
- Apelsinų žievelių aliejus: stiprus oksidantas
- Vitaminas E: apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, suteikia odai elastingumo.
- Aktyvieji keramidai: pagerina ryšius tarp odos rageninių sluoksnių bei padeda sulaikyti drėgmę.
- Filtras nuo saulės: - apsaugo nuo ultravioletinių spindulių.
Naudojimas: Tepkite veidą kremu ryte ir vakare ant švariai nuvalytos odos. Siekiant geresnio rezultato, kelis lašelius intesyviai atstatančio serumo rekomenduojama užtepti prieš naudojant veido kremą.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL POLYCRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CYCLOMETHICONE, ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLATE COPOLYMERQUATERNIUM-80, DIMETHICONOL, LANOLIN ALCOHOL, TRIDECETH-6, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, PHOSPHOLIPIDS, SOLUBLE COLLAGEN, SPHINGOLIPIDS, C11-15-ISOALKANES, BHT, CARBOMER, DISODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROLYPARABEN, CI 15510, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM.

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO (ČIA ir ČIA)
Kaina: 2 ml - 0,90 Eur; 50 ml - 14,90 EUR


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi padėti nuo to, kad veido kremas - fluidas yra su vitaminu C, kuris skaistina odą, kovoja su senėjimu bei stiprina odą. Nors nesu labai pentenkinta sudėtinių dalių saugumu, tačiau labai džiaugiuosi sudėtinėse dalyse matydama stabilios formos C vitaminą (Magnesium ascorbyl phosphate), kuri ilgiau išlaiko savo aktyvumą produkto atidarinėjimo metu bei ilgiau duoda rezultatų. 

Fluidas - kremas kvepia apelsinais, tačiau tikrai ne tais natūraliais, kurie atrodo lyg tik ką nuskinti nuo medžio, kvepiantys rytine rasa. Toli gražu, kvapas labai sintetinis ir man labai primena kažkurį vaikišką sirupą nuo kosulio su apelsinų skoniu. Visiškai lengva priemonės konsistencija tinka tiek itin sausai, tiek riebesnei odai. Fluidas labai greit susigeria į odą ir iš karto jaučiamas drėkinamasis efektas. Nepasakyčiau, kad priemonė labai jau maitintų, o ir ant pakuotės to nežadama, tačiau stebiu, kaip kelios minutės po padengimo odos paviršius įgauna šviesumo ir skaistumo, o oda jaučiasi komfortabiliai drėgna.

Mane šitas fluidas labai sudomino, labiausiai žinoma efektu ir mano odos pojūčiais - visai susigundyčiau įsigyti pilno dydžio pakuotę bei išbandyti ilgesnį laiką. O jūs esate bandę? Kokie jūsų potyriai? Beje, labai smagu žinoti, kad Vitrina PRO siūlo ne tik pilno gaminio pakuotę. Galite įsigyti ir priemonės mėginuką, jį išbandyti bei nuspręsti, ar produktas jums tinka ir patinka. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Aš naudoju jau antrą 50 ml pakuotę, man labai patinka, įpatinagi kad iškart matosi skaistumo efektas, tad kai nesinori makiažo drąsiai galima pasitepti tiesiog šiuo fluidu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju už jūsų komentarą 😊
      Taip, šitas kremas ir man paliko itin gerą įspūdį 👌

      Panaikinti

Rašyti komentarą