AVON Mark. Be Blushed skaistalai "Desert Rose"

Labai džiaugiuosi, kad karantino metu sumažėjo visokių pirkinių, kai "pamačiau - užsinorėjau". Nematau ir pagundų mažiau, o tai vis pasitaiko kažką nusipirkti, na rimtai, reikia nereikia. Tam laikui apima malonus pirkimo jauduliukas, o paskui griaužiesi kam viso to reikėjo. Pastarąjį pusmetį toms pagundoms atsispirti darosi lengviau, bet būna. Per karantiną vis po truputį į dienos šviesą traukiu tai, ką jau turiu, bet niekad nerodžiau bloge - šį kart apie skaistalus iš Avon, ryškiai rožinius.

"Nesmerk tų, kurie nesėkmingai stengiasi. Smerk tuos, kuriems neužtenka drąsos bandyti."
H.J. Brownas



Produktas: AVON Mark. Be Blushed skaistalai "Desert Rose"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: kiek per trumpai išlieka
Tūris: nenurodytas
Kaina: pilna kaina 11,00 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Formuokite veido kontūrus su perlo užbaigimo skaistalais. Mark Blush Powder suteikia skruostams gaivumo ir spindintį sveiką efektą. Minkšta, šilko švelnumo konsistencija suteikia odai švytinčio efekto.


Pakuotė. Avon kompanijos dizaineriai dažnai naudoja juodai baltus pakuotės dizainus. Juodo kartono dėžutė su baltais užrašais ir balto plastiko indelis su juodais. Ant kartoninės pakuotės visa pagrindinė informacija, tačiau dizainas neatrodo perkrautas, saikingai skoningas. Pakuotės kokybė nėra pati aukščiausia, bet man regis to ir nereikia tokiam paprastam produktui - kol kas niekas nelūžta, nusidėvėjimo ženklų nėra, tad nesiskundžiu. Kiek keistai atrodė rasti plastiko indelį papildomai įdėtą į apsauginį maišelį, primenantį putplastį - patogu, kai priemonė iki tavęs keliauja paštu ar siunta, bet realiai vargiai reikalingas sprendimas.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudoja kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija itin minkšta, švelni, vidutiniškai drėgna.


Sudėtis: Talc, Mica, Dimethicone, Zinc Stearate, Calcium Silicate, Caprylyl Glycol, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, PTFE, Nylon-12, Isostearyl Hydroxystearate, Polymethyl Methacrylate, Lauroyl Lysine, BHT, Triethoxycaprylylsilane, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter.
May contain: CI 77163, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77007, CI 75470.


Poveikis. Man iš ties patinka skaistalų itin švelni tekstūra ir iš ties gera pigmentacija. Gerai pigmentuotus skaistalus lengva padengti ant odos, juos lengva išsklaidyti ir nepasakyčiau, kad reiktų super atsargiai dengti, nors padauginti įmanoma. 

"Desert Rose" atspalvis nėra pats universaliausias ir tikrai netiks visoms. Apskritai jis man pasirodė vienas iš tų, kurie tinka retai - skaičiai rožiniai skaistalai su blizgesiu tikrai nėra natūraliausias sprendimas šviesioms lietuvaitėms  - daug geresni persikiniai, kurie suteikia veidui gyvumo. Su šitais, jei nors truputį padauginu, atrodau kaip nesveikai išraudusi po sporto ar intensyvios veiklos arba... kaip sudirgusiais skruostais. Tad naudoti reiktų atsargiai, o jei būčiau galėjusi rinktis atspalvį - bučiau pasirinkusi visiškai kitą.


Skaistalų kokybė man primena tuos standartinius Essence Silky Touch, gal kiek prastesnius nei anie. Išlikimo atžvilgiu labai panašu: skaistalai išlieka kokias 5 valandas, pakankamai lengvai nusivalo nuo odos ir tiesiog kažkur dingsta. Liečiant veidą blizgučiai lengvai nukeliauja ant visos odos, prilimpa ant pirštų ir įvairių daiktų. Kaip ir kiti pigūs skaistalai, kažkokios išskirtinės kokybės tikrai nėra, tačiau naudoti galima, bet galima rasti daug geriau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

Rašyti komentarą