BIOTHERM Lait de Douche Cleansing Shower Milk - dušo prausiklis pienelio pavidale su citrusinių vaisių eteriniais aliejais

Su praėjusiomis Velykomis! Šiais metais, kaip ir dauguma (na tie, kurie sąmoningi) praleidome šeimos rate, trise. Paprastai per tokias šventes didžiąją dalį maisto ruošia mamos ar vyresnės sesės bei brolienes - man tenka prisidėti nedaug, o va šiais metais visus užkandžius, maistą ir Velykines vaišes mums trims ruošiau aš, viena pati. Ir kiek keistoka, kai margučius daužėme tik trise, be klegesio ir būrio giminių. Tačiau apskritai šventės praėjo puikiai, stalas gausiai nukrautas maistu (gal kiek ir per gausiai), margučių šiais metais mums irgi puikiai pavyko, tad kad ir kitokios, bet Velykos buvo geros. O kaip jūsiškės? Kelias dienas specialiai nieko nerašiau bloge - visiškai nesinorėjo jo pildyti naujais įrašais ir kiek pailsėti nuo rašymo - pastarosiomis dienomis jaučiau ne tik skaitymo, bet ir rašymo bloką. Visgi šiandien jau pasiilgau blogo puslapių ir skubu pasakoti apie dar vieną Biotherm produktą - dušo želė. Kuo jos gali būti skirtingos nuo kitų? Ir ar tikrai protinga mokėti daugiau už tokią elementarią priemonę?

"Aš labiau bijau 100 avių armijos, vedamos liūto, nei 100 liūtų armijos, kurią veda avis."
Ch. M. de Talleyrandas


Produktas: BIOTHERM Lait de Douche Cleansing Shower Milk - dušo prausiklis pienelio pavidale su citrusinių vaisių eteriniais aliejais
Gamintojas: "Biotherm". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti nešvarumus, drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems, net ir jautriai
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: sudėtis 
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 35,96 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Dušo pienelis skirtas tiems, kurie mėgsta rūpintis savo oda, kasdieniniam prausimuisi duše ar vonioje. Sudėtyje esančios citrusinės esencijos suteikia malonų ir gaivų kvapą.

Dušo pienelio formulė praturtinta:
- glicerinu - giliai drėkina odą,
- alyvuogių aliejumi - drėkina, neleidžia odai išsausėti, minkština, lygina,
- vitaminas E - saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio.
Tinka visiems odos tipams, net ir jautriausiai odai.

Naudojimas: nedidelį dušo pienelio sluoksnį tepti ant odos, išmasažuoti, nuplauti vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano pakuotė visiškai mažytė plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu. Ne pats patogiausias pakuotės variantas, bet ji ir nėra skirta nei pardavimui, nei normaliam naudojimui. Pilno dydžio pakuotė man pasirodė patogesnė, su pompa. Nors internete yra ir tūbelės formos pakuotės, tai kaip ir neaišku - kuri pakuotė yra ta tikroji ir kodėl vienos jų su pompa, o kitos su dangteliu. Kaip ir dera kūno priežiūros produktams, dizainas itin paprastas - baltame fone vos keli užrašai ir tik mėlyna juostele, kaip spalvinis akcentas. Labai paprasta, netgi nuobodoka, bet atstūmimo reakcijos nesukelia.

Kvapas. Gamintojas jau ant pakuotės sako, kad priemonė su citrusiniais vaisiais ir iš ties, kvapas citrusinis. Labiausiai jaučiasi kiek saldokas apelsinų žievelių kvapas, visai malonus, jaučiasi prausiantis, bet neišlieka ant odos po prausimosi.

Konsistencija pienelio, kuri labiausiai primena lengvą kūno losjoną. Man būtent konsistencija čia patinka labiausiai.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Hexylene Glycol, Glycerin, Glycol Distearate, Coco-Betaine, Cocamide MEA, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Tartaric Acid, Salicylic Acid, Citrus Grandis Oil, Polyquaternium-7, CI 77891, Olea Europaea Oil, Parfum, Citral, Linalool, Vitreoscilla Ferment Extract, Citric Acid.


Poveikis. Kūno pienelis gan gerai suputoja, sukurdama lengvas putas. Priemonė itin švelni, lengvai plauna nešvarumus, be kažkokių keistų pojūčių. Kvepia maloniai. Lyg ir viskas čia gerai. Tačiau... man ji pasirodė visiškai elementari dušo želė - kūno prausiklis, kaip ir dauguma kitų. Sudėtis manęs nenudžiugino, o jei būčiau pirkusi pilno dydžio pakuotę bei mokėjusi pilną kainą, būčiau iš ties labai nusivylusi. Mano galva kūno prausiklis niekuo nesiskiria nuo beveik 10 kart pigesnių - nei sudėtimi, nei prausimu, nei dar kažkuo, kas svarbiau tokio tipo priemonei. Aš mieliau įsigyju pigesnius prausiklius, bet negailiu veido priežiūrai. O su šituo - visiška nuobodybė, nieko įsimintino: sunaudojau ir labai greit pamiršiu. Kokia jūsų nuomonė apie kūno prausimo priemones? Kaip manote, ar į jas tikrai verta investuoti daugiau?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. ne, produktus vertinu pagal sudeti, ne kaina. daznai pakilnoju brangesnes priemones lentynose ir neretu atveju lieku nusivylusi sudetimi. kartais noreciau nesuprast kas ten etiketese parasyta, o bet taciau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) Va va ir man atrodo tokių sudėčių produktai neturėtų kainuoti tiek :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą