ESU LAPĖ A + D kūno priežiūros priemonė - universalus kremas veidui, lūpoms ir rankoms

Man patinka universalios priemonės, kurių pagalba galima pagelbėti ir lūpų, veido, rankų odai, o dar jei tinka ir suaugusiems ir vaikams - iš viso smagu. Namie tai kaip namie - gali būti tos stirtos buteliukų ir indelių, tačiau išvykose norisi to vieno universalaus kremo ir kuo mažesnio bagažo. Dar prieš karantiną, lankantis vaistinėje ieškojome vaikui kremo - jo oda stipriai sausėja, visai kaip mano, stipriai sausėja, tad kremas būtinas. Vaistininkė rekomendavo išbandyti Esu Lapė kremą su vitaminais A ir D.

"Net neįsivaizduoju, kad didelės sėkmės lygimas Žmogus galėtų neįsitraukti į tą žaidimą, kurį mes vadiname gyvenimu."
W. Cronkite'as



Produktas: ESU LAPĖ A + D kūno priežiūros priemonė - universalus kremas veidui, lūpoms ir rankoms
Gamintojas: "West Pharma East". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: skatina odos regeneraciją, minkština, apsaugo nuo aplinkos poveikio
Tinkamas tipas: sausai  ir suskirdusiai odai 
Tūris: 10 g
Kaina: 2,60 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse

Ką žada gamintojas: Kremas skirtas itin sausai ir suskirdusiai odai prižiūrėti. Sudėtyje esantys vitaminai skatina odos regeneraciją, ją minkština, palaiko sveiką. Tepalas, užteptas ant odos, sukuria barjerą, apsaugantį nuo žalingo aplinkos poveikio.
Naudojimas: norimą odos plotą tepti keletą kartų per dieną

Sudėtis: Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate (and) Arachis Hypogaea (Peanut) Oil (and) Tocopherol


Mano nuomonė. Na koks žavus Esu Lapė pavadinimas. Kas nemėgsta lapių? Ir nors universalus kremas gali atrodyti gana nuobodus reikalas, bet toks pavadinimas suteikia žavumo, tiesa? Kremas labai primena vazeliną ir konsistencija, ir tekstūra. Nuo odos šilumos jis tirpsta ir padengia odą lengvu riebaliuku.

Žaviausia, kad priemonė yra visiškai universali - ją naudoju dažniausiai sausiems vaiko skruostams drėkinti ir apsaugoti, tačiau nevengiu ir savo lūpoms, odelėms aplink nagus ar išsausėjusioms rankų, kojų vietoms. Visiškai universalus produktas, pirmoji pagalba ir saugi priemonė naudoti ir vaikams.

P.S. vis dar nesuprantu, kodėl kremas buvo pavadintas A+D pavadinimu? Sudėtyje tikrai yra A vitamino, o va D neradau. Užtat sudėtyje yra vitamino E, kuris drėkina ir kondicionuoja odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. įdomus produktas, noriu pabandyti, o ir kaina nesikandžioja, iš ties, kas nemėgsta lapių))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sakyčiau vazeliną labiausiai primena. Bandyt verta - nebrangus ir visai geras :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą