RIMMEL London Vinyl Gloss Voluptuously Shiny Lipgloss - lūpų blizgesys "700 Heartbeat"

Apie Rimmel kompanijos produkciją Lietuvoje kalba palyginus labai mažai blogerių, mažai ir apžvalgų apie priemones. Tikriausiai dėl to, kad kiek man žinoma Lietuvoje kompanija su niekuo nebendradarbiauja, na, bent jau kiek pastebėjau, nors iš ties esu labai atitrūkusi nuo visų pr siuntinukų, kompanijų, reklamų ir kitų reikaliukų. Rimmel kompanijos priemones bene nuolat naudojau gyvendama D. Britanijoje - ten jos iš ties buvo vienos pigesnių, kas kaip ir savaime suprantama, gi vietinis gamintojas. Man visiškai nepatiko akims skirtos priemones, veido priežiūros pasirodė vidutiniškos, o va lūpoms - visai gerai. Labai patiko klasikiniai lūpų dažai, kurių sunaudodavau iš ties daug, neblogi buvo ir nagų lakai. Šį kart šiek tiek noriu papasakoti apie lūpų blizgesį iš Vinyl Gloss kolekcijos, neutralų ir natūralų.

"Nusišypsok ir užmiršk."
Kinų išmintis



Produktas: RIMMEL London Vinyl Gloss Voluptuously Shiny Lipgloss - lūpų blizgesys "700 Heartbeat"
Gamintojas: "Rimmel London", UK. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai maloni, lūpų nesausinanti konsistencija
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalgo
Tūris: 4,5 g
Kaina: apie 6,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos, ebay, amazon
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Vinyl Gloss lūpų blizgesys suteikia 80% daugiau spindesio dėl spindinčios priemonės formulės. Blizgesio sudėtyje yra vitaminų A, C, E ir taukmedžių sviesto, kurie apsaugo lūpas ir suteikia drėkinamąjį efektą. Blizgesys neturi lipnumo.


Pakuotė. Storo, skaidraus plastiko tubelė, kiek siaurėjanti link dugno su užsukamu juodu dangteliu. Pakuotė labai standartinė tam, ką esame įpratę matyti lūpų blizgesiuose, tad apie ją plačiau tikrai neverta kalbėti. Galbūt man norisi tik paminėti, kad dažnai šita pakuotė mane erzina - užsukinėjant dangtelį produktas vis sugeba užlipti ant srėgių ir išsitrėkšti lauk nutepliodamas išorines sieneles. Naudodama šį blizgesį turiu vis priminti sau, kad reikia nuvalyti aplikatoriaus kotelį ir dozavimo angą siekiant išvengti tokių nelaimių. Kirstos formos aplikatorius minkštais plaukeliais mažytis ir duoda daugiau tikslumo dažantis, tačiau nepaisant to, man patiktų šiek tiek didesnis, kurio pagalba vos vienu pamirkymu į indelį galėčiau laisvai pasidažyti.

Kvapas. Gamintojas šiai blizgių serijai suteikė saldų, uoslei malonų kvapą.

Konsistencija vidutinio tirštumo, neturi nei riebumo, nei lipnumo.


Sudėtis: POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM/ MINERAL OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, LANOLIN OIL, ETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, POLYETHYLENE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ISOPROPYLPARABEN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PARFUM/ FRAGRANCE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BENZYL BENZOATE, TIN OXIDE, ASCORBYL PALMITATE, RETINYL PALMITATE, BHT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL CINNAMATE, LINALOOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, PALMITIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHEROL
May Contain +/-: MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), D&C RED NO. 33 ALUMINUM LAKE (CI 17200), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), D&C RED NO. 27 ALUMINUM LAKE (CI 45410), FD&C YELLOW NO. 6 ALUMINUM LAKE (CI 15985), FD&C BLUE NO. 1 ALUMINUM LAKE (CI 42090), CARMINE (CI 75470).


Poveikis. Man labai patinka šio blizgesio konsistencija ir formulė. Aš negaliu pakęsti lipnių blizgesių, prie kurių vos vėjui pūstelėjus prikimba plaukai, tad labai smagu, kad šitas neturi visiškai jokio lipnumo. Džiugu ir tai, kad formulė plonytė, ant lūpų dengiasi plonu, lengvu sluoksniu ir visiškai neapsunkina, sakyčiau net nesijaučia ant lūpų! Priemonės pigmentacija gera, visiškai pakanka vieno sluoksnio. Kita vertus, mano atspalvis rudas, neutralus, tad visai galimas daiktas, kad kitiems šios linijos atspalviams būtų reikalingas storesnis sluoksnis.


Lūpų blizgesys tikrai nėra ilgai išliekantis - priešingai, jis labai greit nusivalgo, jis geriant puodelius taip ir pasilieka ant jų. Dažus reikia dažnai atnaujinti, tad ir teplioji kas kelias valandas. Ir visgi labiausiai mane čia žavi tas lengvas, lūpų nesausinantis, o dažnai atrodo kad net ir lūpas maitinantis pojūtis ir visiškai natūralus atspalvis. Naudoju jį darbe, kasdienai ir visai džiaugiuosi pojūčiais bei efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. tokia pati istorija su visais blizgiais - ant puodelių ir šakučių, ant visur kur prisilieti :D šitas be kita ko labai natūraliai atrodo

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą