B. APP "Argan oil & Hyaluronic Acid" plaukų priežiūros gaminys/ aliejus "Hydrating Liquid Crystal"

Šiandien buvau planavusi padaryti visiškai kitokį įrašą, tačiau peržiūrėjusi iš seniau darytas nuotraukas, pastebėjau, kad apie B.app (Beauty Application) nenuplaunamą plaukų priemonę/ aliejų buvau suplanavusi pasakoti jau labai senai. Tikriausiai tai vienas seniausių jums ruoštų įrašų, kuris taip ir neišvydo tinklaraščio sienos. Šįvakar taisau klaidą ir skubu pristatyti savo nuomonę apie profesionalams skirtą aliejų su arganu ir halurono rūgštimi.

"Mes įsimylime ne ieškodami tobulo žmogaus, bet išmokdami matyti netobulą žmogų kaip tobulą"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: B. APP "Argan oil & Hyaluronic Acid" plaukų priežiūros gaminys/ aliejus "Hydrating Liquid Crystal"
Gamintojas: "Beauty Application Sri". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: drėkinti ir atgaivinti plaukus
Tinkamas tipas: visiems, skirtas naudoti profesionalams
Labiausiai patiko: iš karto jaučiamas efektas
Labiausiai nepatiko: nėra ilgesnio, kaupiamojo efekto plaukams
Tūris: 50 ml
Kaina*: 8,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis skaidrus skystis papildytas Argano aliejumi ir hialurono rūgštimi. Drėkina ir atgaivina plaukus.

Naudojimas: tepti kelis lašus ant sausų plaukų, šukuoseną formuoti įprastai.


Skaidraus stiklo pakuotės buteliukas, platėjantis į viršų, savo dizainu labai primena profesionalias kosmetikos priemones, skirtas plaukams prižiūrėti. Pro sieneles matomas produktas suteikia gaminio pakuotei profesionalumo ir atrodo dailiai, be to, labai patogu matyti, kiek aliejuko dar liko. Dizaine nenaudojami jokie puošybos elementai, išskyrus užrašus ir vieną oranžinę liniją.
Ant pakuotės esančios informacijos pilnai pakanka.

Ant stiklinio buteliuko užsuktas plastikinis dangtelis, kurį esant reikalui galima nusukti. Tiesa, to tikrai nereikia, nes viršuje esanti pompa (apsaugota skaidriu plastiko dangteliu) labai patogiai dozuoja gaminį: nestringa, dirba tolygiai. Vienintelis nelabai patogus dalykas yra tai, jog pompos žarnelė nesiekia dugno, vadinasi bus bėdų, siekiant išpumpuoti paskutinius priemonės likučius.


Kvapas. Priemonės plaukams aromatas yra pasakiškas. Aš neįsivaizduoju, kaip galima jį konkrečiai apibūdinti, tačiau tai lyg kvepalai plaukams: jaučiamas šiek tiek saldus, gana intensyvus aromatas. Labai malonus mano uoslei ir ant plaukų išlieka gerą pusdienį, kartais ir visą dieną.

Konsistencija. Produktas tikrai nėra aliejukas ir tradicinio aliejaus tirštumo. Gintaro spalvos skystis gerokai tirštesnis, man primena dirbtinio medaus konsistenciją. Aš iki šiol nebuvau bandžiusi tokio tirštumo aliejaus plaukams.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Argania Spinosa Kernel Oil, CI 26100, CI 47000, Glycerin, CI 61565, Aqua (Water), Sodium PCA, Urea, Trehalose, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate.


Poveikis. Mano ilgiems plaukams, vienam kartui pakanka vos vieno priemonės lašelio: vieno pomputės paspaudimo visiems plaukams. Jei galiukai itin išsausėję, aš galiukams panaudoju dar vieną, papildomą paspaudimą. Žinoma, dengiant aliejuką reiktų nepamiršti jo netepti ant plaukų šaknų, nes gali riebinti galvos odą, bet aš visuomet, kai ištepu visus plaukus priemone, su priemonės likučiais, likusiais ant plaštakų, perbraukiu ir viršugalvį (mano plaukams susiriebalavimas tikrai negręsia).


Aliejukas neapsunkina plaukų, jei jo nepadauginsite. Man asmeniškai pats pastebimiausias priemonės aspektas yra tai, jog ji sugeba iš karto suvaldyti pasipūtusius ir pasišiaušusius plaukų galiukus, suteikia jiems glotnumo, blizgesio ir švelnumo. Aliejukas iš tiesų drėkina plaukus ir vizualiai juos grąžina, tačiau deja, poveikis nėra kaupiamasis, ir suteikiamas tik trumpalaikis drėkinimas (iki sekančio karto). Bet, tikriausiai, būtent to ir reiktų tikėtis iš tokio pobūdžio produktų plaukams.



Aš pastebėjau, kad aliejukas labai skalsus ir buteliuke senka labai jau lėtai. Naudoju jį jau senokai ir labai dažnai, bet skystis buteliuke atrodo niekaip nesenka.




REZIUMĖ. Man šis aliejus patinka dėl malonaus plaukams aromato, skalsumo ir glotninamojo efekto plaukams. Nepaisant to, kad priemonės efektas trumpalaikis, tačiau po naudojimo plaukai vizualiai atrodo gražesni, sveikesni ir drėgnesni, o galiukai neišsausėję ir sveiki.





Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Noreciau pasiteirauti ar sis aliejukas padeda nuo plauku elektinimosi? Nes kol vesoka...o pas mus sniego priverte tikrai uztektinai, uzsidejus koki galvos apdangala ji nusiemus..palaukai skraido aplink...


    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... negalėčiau pasakyti, kadangi mano plaukai visiškai nesielekrina jau keletą metų. Manau skraidančius plaukelius suvaldytų, tačiau statinio krūvio iš jų neišimtų ir jie vistiek elektrintųsi. Čia jau reikalingi specialūs purškikliai nuo elektrinimosi, - prieš kelis metus jų būdavo visuose kosmetikos parduotuvėse ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą