SAMPLE SIZE. SKINFOOD "Royal Honey Toner" veido tonikas

Aš dažnai išbandau įvairius kosmetikos mėginius ir stengiuosi nuolat jums papasakoti, kaip man jis patiko ar nepatiko, koks jo efektas ir ką gero ar negero suteikė. Juk mėginio dydžio nuomonė visad geriau nei nieko? Tačiau kartais taip nutinka, kad net išbandžius mėginį, aš neturiu nuomonės ar negaliu apie jį susidaryti jokio įspūdžio, arba mėginys palieka tokį minimalų efektą, kad neaišku, kaip reiktų jį vertinti. Ir visad aš susimąstau, ar tokiu atveju verta rašyti įrašą.

Šį kartą ant mano odos pateko korėjietiškos kosmetikos mėginys iš labai populiarios Skinfood kompanijos. Iš jo aš tikėjausi labai daug, bet likau taip ir nesupratusi, kas tai per daiktas ir ar jis ko nors vertas? Tad trumputė apžvalga ir keli sakiniai jūsų dėmesiui. O gal bandėte pilno dydžio šio toniko pakuotę? Kaip visad, laukiu jūsų komentarų ir atsiliepimų.


Ką žada gamintojas: Karališkasis juodasis medus yra surinktas iš Pietų Azijos gėlių. Tonikas tamsios spalvos, kupinas odai naudingų medžiagų.
Naudojimas: po veido valymo, padenkite nedidelį kiekį toniko ant odos ir tolygiai padenkite pirštais ar vatos tamponėliu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: gamintojas teigia, kad sudėtyje tik vanduo ir medus.



Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 150 ml

Kaina: apie $38,00 arba 33,73 EUR
Kur galima įsigyti: The skin food, ebay, amazon


Mano potyriai. Nors dauguma grožio apžvalgininkių teigia, kad tonikas kvepia tikru medumi, aš to nepasakyčiau, man jo kvapas toks visiškai joks: vanduo su vos juntamu cheminiu kvapu. Tikrai ne medus, bent jau nenatūralaus medaus. Gal dirbtinio? Bet tuomet tikriausiai kvepėtų saldžiai?

Tonikas yra skaidrios spalvos, vos vos tirštesnis nei vanduo. Mėginio man vos vos užteko vienam kartui pabandyti, todėl apie poveikį galiu pasakyti tik viena: veidą valo, nedirgina odos, yra labai švelnus. Oda tapo švaresnė, tikriausiai, nes man to mėginio nepakako vienam normaliam veido valymui. O jokio papildomo efekto nepastebėjau. Aš iš korėjietiško produkto tikėjausi daugiau... juolab iš tokios garsios kompanijos... ir palyginus nepigaus produkto... Vėlgi, tikriausiai normaliai nuomonei susidaryti reiktų panaudoti bent 5-10 tokių mėginių arba paprasčiausiai išbandyti pilno dydžio produkto pakuotę.


Gaila, bet korėjietiškas veido tonikas man nepaliko įspūdžio, praktiškai jokio. Valo odą, valo švelniai, tačiau kitokio poveikio aš nepastebėjau; pirmiausia dėl to, kad tokio mėginuko tikrai per mažai net vienam panaudojimui.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šeštadienio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai