AVON "Planet SPA" nulupamoji veido kaukė "Revitalising Retreat" su kininiu ženšeniu

Gandrams palikus mano namie mažą lauknešėlį, mano laiko planavimas tapo visiškai bevertis... Susiplanuoji kažką padaryti, o mažiukas sako "ne ne ne mama, dabar aš nemiegosiu ir turi man skirti daaaaaug dėmesio". Būtent tokia diena buvo vakar, o ši, absoliučiai košmariška... Aš visiškai be miego, mat mažoji atžala nusprendė, kad lovytė jam nepatinka ir reikia mamos rankų. Sakoma, taip vaikai elgiasi augimo šuolio metu... Tikiuosi, kad jam būtent tai.

"Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi"
Patarlė

Ir spėkite, kaip atrodo moters veidas, kai ji parą, dvi ar savaitę negali miegoti? Oda labai greitai praranda spindesį, sublemba, atrodo išsunkta, pasenusi ir pavargusi... Ačiū Dievui, kad šiais laikais turime dekoratyvinės kosmetikos, kuri sugeba visa tai paslėpti, arba veido priežiūros priemonių, kurios sugrąžina jai sveikatą ir energiją. Šiame įraše noriu papasakoti apie veido kaukę, kuri idealiai man tinka nemigos metu, kai reikia (ir norisi) turėti sveikai atrodančią veido odą. Tad apie veido kaukę su kininiu ženšeniu iš Avon "Planet SPA" linijos.

P.S. mačiau, kad šios kompanijos metu veido kaukei taikoma labai gera nuolaida. jei neklystu, ją galima įsigyti už 2,99 EUR.


Produktas: AVON "Planet SPA" nulupamoji veido kaukė "Revitalising Retreat" su kininiu ženšeniu
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: valyti ir atgaivinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: sunku kaukę tolygiai nulupti
Tūris: 75 ml
Kaina*: pilna kaina 8,10 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)

Ką žada gamintojas: Nulupamoji veido kaukė su kininiu ženšeniu šalina odos nešvarumus. Valo, atgaivina ir įlieja energijos. Reguliariai naudodami šią kaukę, išsaugosite odos pusiausvyrą.
Naudojimas: plonu sluoksniu užtepkite ant švarios sausos odos, išskyrus apie akis ir šalia plaukų linijos. Palaukite, kol kaukė visai išdžius (apie 20 min.) ir nuplukite. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Kaukės pakuotė visiškai tradicinė Avon Planet SPA kitoms veido kaukių pakuotėms: tūbelės formos, suspausta viršuje ne tiesiai, o užlenkta pakuote. Tūbelės atidarymo dangtelis apačioje, jis nenusisuka ir niekaip kitaip nenusiima nuo pakuotės. Pati apatinė dangtelio dalis atsidaro, po ja idealaus dydžio, kaukės konsistencijai, dozavimo anga. Dangtelis atsidarinėja gana lengvai, užsikemša sandariai.

Kaukės pakuotė pagaminta iš minkšto, matinio efekto plastiko, kuris labai patogus norint išspausti reikiamą produkto kiekį. Pakuotės dizainas nėra labai įmantrus, tačiau malonus akiai: oranžinės spalvos plastiko fone naudojamas tradicinis planet SPA ženklas - ar tai pusmėnulis, ar tai planeta, apraizgyta augaliniais motyvais. Apačioje, virš atidarymo angos papaišytas sidabro spalva augalinis motyvas. Viskas, dizainas minimalus, ant pakuotės daugiau jokių piešinių nėra, išskyrus užrašus.


Kvapas. Veido kaukės kvapas gana stiprus ir intensyvus, žinoma, nulupus kaukę jos nelieka,bet kol džiūva ant odos, užsiuodžia stipriai. Keista, bet mano uoslės labai neerzina. Aš nežinau, kaip apibūdinti veido kaukės kvapą... kvepia kosmetinėmis priemonėmis ir man neprimena jokio augalinio kvapo... Aromate šiek tiek jaučiasi gaivumas ir vos vos saldumas, bet tai tikrai nėra pagrindinės aromato natos.

Konsistencija. Veido kaukė, kol neišdžiūvusi ant odos primena dušo želė, išdžiūvusi tampa plėvele. Tačiau verta atskirai paminėti kaukės spalvą: dalinai skaidri, perlamutriškai oranžinė veido kaukė turi metalui būdingo spindesio ir apskritai atrodo gana įspūdingai. Matyt ne veltui gamintojas naudojo tikrai didelį kiekį spalvą suteikiančių ingredientų produkte.


Sudėtis: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Poloxamer 185, Mica, Xanthan Gum, Parfum, Methylparaben, BHT, Panax Ginseng Root Extract, CI 77891, CI 15510, CI 47005, CI 17200, CI 42090.


Poveikis. Veido kaukės naudojimas labai paprastas: kiek įmanoma tolygiau padengus ant veido priemonę palaukti 20 minučių ir ją nulupti. Deja, bet man visiškai nesiseka su nulupamomis veido kaukėmis: pirmiausia man niekaip nepavyksta jų padengti tolygiai, tai vienur tai kitur gaunasi storesnis sluoksnis. To pasekoje kaukė po 20 minučių išdžiūva netolygiai ir bandant plėvelę nulupti, ji plyšta, palikdama storesnio sluoksnio kaukę ant odos. Jei bandau džiovinti ilgiau - veido odą ploniau padengtose vietose ima nelabai maloniai traukti. Ir neduok Dieve, sugalvosiu neišdžiuvusią kaukę nukrapšyti nagais - lips visi pirštai, o nuplauti neišdžiūvusios likučius iš viso tragedija. Žodžiu tai yra pagrindinė priežastis, kodėl man sunkiai sekasi draugauti su nulupamais produktais.



Ant veido odos kaukė atrodo labai įdomiai ir jei būtų gelsvesnio atspalvio, atrodytų, kad ant odos užlieta aukso plėvėlė: visas veidas blizga tarsi metalas. Nulupus veido kaukę aš pastebiu, kad mano oda visiškai atsigavusi, atrodo, kad išmiegojau ilgą ilgą grožio miegą, oda atrodo pailsėjusi, sveikesnė, jaunesnė, atsigavusi. Be abejonės, ši kaukė tiesiog nuostabiai gerai išvalo odos poras. Inštirų ir kitų giluminių veido problemų valymo tikėtis nereikia, bet paviršinis odos sluoksnis tampa skaistus, spindintis. Paprastai nulupamos veido kaukės sausina ir džiovina paviršinį odos sluoksnį, tačiau su šia kauke neteko patirti nieko panašaus: oda atrodė sveikai spindinti energinga ir visiškai neišsausinta.



Manau man tikrai ne veltui patinka dauguma Avon "Planet SPA" gaminių... Jie geros kokybės, suteikia odai, plaukams ar kūnui to, ko tikiuosi iš vieno ar kito produkto. Visai ne išimtis ir ši veido kaukė: nepaisant to, kad man sunkiai sekasi draugauti su nulupamomis priemonėmis, ši kaukė suteikia odai tai, ko labiausiai šiuo metu man stinga - oda tampa energinga, švaresnė, skaistesnė, atrodo sveikai, lyg po gero nakties miego.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu paties geriausio poilsio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai