DOVE "Nutritive Solutions" plaukų kaukė pažeistiems plaukams "Intensive Repair"

Plaukų kaukės yra labai svarbi plaukų priežiūros rutinos dalis, siekiant turėti gražius plaukus, juolab, jei juos nuolat dažote plaukų dažais. Aš savo plaukučius šviesinu jau bene šeštus metus iš eilės, ir pastebiu, kad kartais jie praranda sveiką išvaizdą ir jiems prireikia intensyvesnės priežiūros. Tam, kad palepinti savo kasas, aš juos maitinu intensyviomis plaukų kaukėmis. Šį kartą papasakosiu apie kaukę, kuri mano plaukams labai tiko ir patiko - Dove Intensive Repair priemonė pažeistiems plaukams iš tiesų stebuklinga.

"Nepamirškite paprastų žemiškų malonumų: pasivaikščioti basomis ir leisti vėjui plaikstyti jūsų plaukus"
Khalil Gibran

Aš nežinau, ar įmanoma nusivilti Dove kosmetikos priemonėmis, man bene visos, kiek esu bandžiusi labai patiko tiek efektu, tiek kvapu, tiek pakuote. Man atrodo, kad per visus tuos metus tik viena priemonė nėra pateisinusi mano lūkesčių, ir tik dėl tokios menkos priežasties, jog man nepatiko jos kvapas, berods tai buvo dušo želė, tačiau tai buvo taip senai, kad aš net tiksliai nepamenu, kas tai buvo. O kalbant apie liniją pažeistiems plaukams, kurią naudoju šiuo metu, ji iš tiesų nuostabi ir būtent kaukė kol kas paliko didžiausią ir maloniausią įspūdį. Kviečiu paskaityti.



Produktas: DOVE "Nutritive Solutions" plaukų kaukė pažeistiems plaukams "Intensive Repair"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti ir pamaitinti pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: pažeistiems ir nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: nelabai saugios gaminių sudėtys
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Dove Intensive Repair plaukų kaukė pažeistiems plaukams su NUTRI-KERATIN ACTIVES maitina gilesnius plauko sluoksnius ir padeda atkurti net labai pažeistą plauko struktūrą*. naudojant šią priemonę plaukai tampa sveiki, stiprūs ir gražūs.
Naudojimas: ištrinkę plaukus šampūnu Dove Intensive Repair užtepkite kaukę ant plaukų maždaug nuo vidurio iki galiukų. Po 3-5 min. nuplaukite vandeniu. Naudokite kartą per savaitę arba dažniau, kai reikia kondicionuoti gilesnius plauko sluoksnius.
* Pažeidimo požymiai. Šampūno ir kaukės poveikis palyginti 
su šampūno be kondicionieriaus poveikiu.


Kaukės pakuotė pagaminta iš balto, gana tvirto plastiko. Priemonės dizaine naudojamos balta, mėlyna ir auksinės spalvos. Pakuotės dizainas minimalus, neperkrautas, malonus akiai. Apskritai - trikampis kaukės indelis atrodo labai įdomiai, tačiau nėra labai patogus naudoti. Man priemonės dangtelis sandariai neužsidaro ir atrodo, kad dušo kabinoje paliktas indelis gali pribėgti vandens ar netyčia atsisukti, jei sugalvočiau plaukų kaukę įsimesti į kosmetinę kelionei. Tad kaukės pakuotė tikrai nėra ta priemonė, kurią įsidėčiau kelionei. O ir pats atsuktas indelis nėra labai patogus naudoti dėl to, kad anga siauresnė, nei dangtelis, todėl įpusėjus kaukę ją tampa sunkiau paimti iš indelio.


Kvapas. Visų Dove priemonių kvapas man labai malonus uoslei: neerzina, yra vidutiniškai intensyvaus aromato. Švaros ir gaivos aromatas identiškas visuose šios linijos gaminiuose ant mano plaukučių išlieka visą dieną.

Konsistencija. Baltos, su kiek matomu gelsvumu kaukės konsistencija tirštoka, primena kūno kremo konsistenciją, tačiau reikiamas kiekis paimamas patogiai ir be jokių problemų.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl AlcoholStearamidopropyl Dimethylamine, DimethiconeBehentrimonium ChlorideLactic AcidGlycerin, Amodimethicone, Butylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Gluconolactone, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Iodopropynyl Butylcarbamate, Paraffinum Liquidum, Parfum, PEG-150 Distearate, PEG-180M, PEG-7 Propylheptyl Ether, Petrolatum, SilicaSodium Chloride, Sodium SulfateTrehalose, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 15985, CI 19140.


Poveikis. Geriausiems rezultatams pasiekti, visuomet geriausia naudoti tos pačios linijos šampūną, kondicionierių ir plaukų kaukę. Tokiu principu aš ir išbandžiau priemonę, tiesa, bandymams reikėjo ilgesnio laiko, kad pastebėti konkretų kaukės poveikį. Visgi, jei neturite galimybės naudoti tos pačios linijos visų gaminių, aš manau, jog geriausia naudoti šampūną ir kondicionierių, o kaukę galima pasirinkti ir kitokią. Tad jei nenorite ar negalite investuoti į Intensuve Repair šampūną ir kondicionierių, aš rekomenduoju įsigyti šios linijos plaukams skirtą kaukę.


Kaukę plaukams naudojau kartą per savaitę, didžiąją dalį produkto skirstydama ant plaukų žemiau ausies ir tik kaukės likučiais, likusiais ant rankų tepiau aukščiau virš ausies esančius plaukus, kadangi apsunkinimo ir riebalavimo nebijau, o mano plaukučiams reikalingas stiprus atstatomasis poveikis. Priemonę ant plaukų laikiau maždaug 5-10 minučių ir tuomet nuplaudavau vandeniu.

Naudojant kaukę, tikrai pastebėjau intensyvesnį poveikį, nei šios linijos kondicionieriaus. Mano plaukai tapo labai švelnūs, maloniai kvepėjo, tačiau svarbiausia, kad kaukė gerai suvaldė pūstis linkusius plaukų galus. Išdžiuvus plaukams jie tapo labai švelnūs, minkšti, malonūs liesti, glotnesni, dailiai blizgėjo ir vizualiai atrodė daug gražesni. Plaukai lengviau šukavosi, tapo drėgnesni ir geriau pamaitinti. Efektas mane iš tiesų stebina: kaukė pakankamai stipri mano plaukams, jų neapsunkina ir suteikia tokį efektą, kokio tikiuosi ir kokio reikia mano kasoms. Žinoma, galutinę nuomonę visuomet reiktų susiformuoti tik baiginėjant pakuotę, o jos man dar liko apie pusę indelio, todėl baigus pakuotę, būtinai paminėsiu galutinį produkto įspūdį kas mėnesį skelbiamame tuščių ir sunaudotų produktų įraše.


Puiki ir visai nebrangi plaukų kaukė, kurią būtinai rekomenduoju išbandyti sausų, pažeistų ir dažytų plaukų savininkėms.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina (puikus kainos ir kokybės santykis);
+ įsigyti galima daugumoje parduotuvių;
+ dailus pakuotės dizainas su baltos, mėlynos ir auksinės spalvosintarpais;
+ įdomi pakuotės forma;
+ malonus uoslei švaros ir gaivos aromatas;
+ kvapas po plovimo ant plaukų išlieka visą dieną;
+ tiršta priemonės konsistencija skalsi naudoti;
+ plaukų kaukės poveikiui pastebėti pakanka ją naudoti tik kartą per savaitę;
+ kaukė greitai veikia: pakanka 3-5 minučių laikymo ant plaukų;
+ priemonė neapsunkina ir neriebina plaukų;
+ nedirgina ir neerzina galvos odos;
+ nesausina plaukų;
+ plaukai tampa labai švelnūs;
+ geba suvaldyti mano pūstis linkusius plaukus;
+ suteikia plaukams minkštumo ir sveiko blizgesio;
+ plaukai atrodo gerokai sveikesni ir vizualiai gražesni.

TRŪKUMAI:
- priemonės dangtelis neužsidaro sandariai;
- efektui pastebėti reikia ilgesnio, nei vienkartinio panaudojimo;
- dėl pakuotės formos bus sunkiau panaudoti paskutinius priemonės likučius;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (11) ir žalingų (4) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu pačių gražiausių, sveikata spinduliuojančių plaukučių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai