SANCTUARY SPA Covent Garden kūno šveitiklis "Ultimate Salt Scrub"

Sanctuary SPA man tikrai nėra jokia naujiena nei pirmą kartą girdima kompanija, nei nežinomi gaminiai. Dar gyvendama Didžiojoje Britanijoje aš kartais palepindavau savo kūną šios kompanijos produktais. Tai patys geriausi kvapai, efektyvumas, atsipalaidavimas, - tai mažytis SPA kieviename produkto indelyje.

"Viena iš laimingo gyvenimo priežasčių yra nuolat truputėlį pasilepinti"
Iris Murdock

Praeitą mėnesį įsigydama sausio mėnesio Miss Lily paslapčių dėžutę gavau ir vienkartinę šios kompanijos pakuotę, žinoma, norėjosi daugiau, juolab, kai žinai, koks gėris slypi viduje :D Tačiau vienai nepaprastai maloniai procedūrai jo pakako ir šiandien mintis, apie atpalaiduojantį, malonų produktą, metas papasakoti ir jums.


Produktas: SANCTUARY SPA Covent Garden kūno šveitiklis "Ultimate Salt Scrub"
Gamintojas: "PZ Cussons Beauty". Pagaminta Tailande
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles, minkštinti ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas kūno odai
Labiausiai nepatiko: vienkartinio naudojimo pakuotė nėra labai patogi gaminiui dozuoti ir paimti
Tūris: mano turima pakuotė 60 g. Galima įsigyti ir 650 g pakuotę
Kaina*: 60 g - £1.75 (1,27 EUR); 650 g - £12.00 (15,20 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje kol kas neprekiaujama, tačiau galima parsisiųsti iš Boots arba Santuary SPA tinklalapių

Ką žada gamintojas: Sancturary SPA produktai yra daugiau nei tik grožio produktai, jie tarsi maži SPA malonumai pakuotėje. Sukurti atgaivinti, pakelti nuotaiką ir suteikti jėgų. Nesvarbu, ar tai būtų 30 sekundžių ar 30 minučių, paprasčiausiai įkvėpkite ir mėgaukitės.

Leiskitės į jausmingą jūros druskos malonumą. Negyvosios jūros druska ir turtingas jojobos, kokosų ir migdolų aliejaus mišinys sukuria prabangų šveitimo efektą.

Naudojimas:
1. Greitam naudojimui, tiesiog įmasažuokite ant drėgnos kūno odos ir nuskalaukite vandeniu.
2. Jei turite daugiau laiko, įmasažuokite šveitiklį į sausą kūno odą, pasinerkite į šiltą vonią ir leiskite minkštinantiems aliejams ištirpti ant kūno odos. Nuskalaukite vandeniu.

Jūsų oda  taps gražesnė, nušveista, atnaujinta ir sudrėkinta.

Įspėjimas: nenaudoti ant veido odos, vengti kontakto su akimis. Patekus į akis nedelsiant praskalauti šiltu vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano turima kūno šveitiklio pakuotė yra vienkartinio dydžio maišelis, švariu, baltai pilkos spalvos dizainu su pilkos spalvos žuvyte ant pakuotės averso. Ant, kad ir nedidelės pakuotės galima rasti visą reikalingą informaciją. Tačiau noriu paminėti, kad pati pakuotė nėra patogi: atidaryti, tai yra nuplėšti duše viršutinės dalies praktiškai neįmanoma, bandžiau ir pirštais ir dantimis, galiausiai atsinešiau žirklutes ir taip galėjau pakliūti į pakuotės vidų ir pasiimti gaminio.

Pilno dydžio pakuotės - stikliniai indeliai atrodo gerokai patogesni naudoti, tačiau, kadangi esu bandžiusi pilno dydžio pakuotę su oranžine etikete, žinau, kad sudėtingiausia yra pasiekti toje vietoje, kur stiklainis tampa iš siauro į platesnį ir dugno kampučiuose. Nors didelė pakuotė gerokai patogesnė naudoti.


Kvapas. Kūno šveitiklis kvepia nepaprastai maloniai: gaiviu pajūrio oru, jūros druska ir kažkodėl, tik pauosčius aromatą man pirmoji nata labai primena cinamoną, nors jo sudėtyje nėra. O va nakvišos ar migdolo aš tikrai neužuodžiu. Kad ir kaip ten bebūtų, priemonės aromatas nerealus, nors ir ant odos neišlieka. Apskritai, visi Santuary Spa gaminiai, kuriuos teko bandyti ar tik pauostyti kvepia dieviškai: tarsi nedidelė spa salelė nuosavoje vonioje.

Konsistencija. Baltos spalvos šveitiklis sausokas, tačiau turi truputėlį drėgmės, tokio kaip aliejuko, bet jo nedaug. Pagrindą sudarančios druskos suteikia šiokį tokį birumą, bet vėlgi, beveik vientisą masę sulipdo nedidelis aliejukų kiekis, tad ji nors ir nevienalytė, tačiau nėra biri. Konsistencija labai įdomi, tikiuosi, kad daugmaž supratote, ką noriu pasakyti :)


Sudėtis: Sodium Chloride, Paraffinum Liquidum, Maris Sal, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Parfum (fragrance), Oenothera Biennis Oil, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate.

Be parabenų.
Netestuota ant gyvūnų.


Poveikis. Aš, turėdama tik vienkartinę pakuotę rinkausi priemonę naudoti kaip įprastą šveitiklį, nors kitas naudojimo variantas leidžia priemone ištrinti sausą odą ir įlysti į vonią. Šiuo metu vonios man negalimos, todėl šveičiau kūną įprastai: ant drėgnos odos įtryniau šveitikliu, pamasažavau ir nuskalavau šiltu vandeniu.


Iš karto turiu pasakyti, kad šveitiklis yra gana grubus odai, jis nėra švelnus, ir jei oda truputį sausesnė, tas grubumas jaučiasi dar labiau. Po nuskalavimo vandeniu atrodė, kad oda padengta nematoma plėvele ir vanduo ne teka kūnu o guli ant odos lašiukais. Pripažinsiu, pasidarė neramu, kad plėvelė neleis odai kvėpuoti ir man visai nepatiks. Tačiau kai nusausinau odą rankšluosčiu, o dievai, mano oda tapo šilko švelnumo, visiškai idealiai nušveista, vizualiai gražesnė, jaunesnė ir tobulai drėgna. Aš net nenorėjau po šveitimo tepti kūno kremais ar aliejais, todėl palikau ją tokią. Net ir nemaitinus papildomomis priemonėmis mano odos netraukė, ji nesausėjo, nereikalavo papildomos drėgmės.

Aš nežinau, ar Sanctuary SPA sugeba pagaminti kažką, kad netinka mano odai? Bandžiau kelis jų gaminius ir visai jais buvau patenkinta, na o šis šveitiklis tobulas. Žinoma, už kokybę reikia atitinkamai mokėti, tačiau aš visai nieko prieš palepinti odą tokiu maloniu spa ritualu. Tik man labai gaila, kad kompanijos priemonių taip lengvai negalima įsigyti Lietuvoje, jomis mūsų šalies pardavėjai kol kas neprekiauja (reikia siųstis iš užsienio). Nors iš kitos pusės, tikriausiai tapčiau nuolatine Sanctuary SPA kosmetikos pirkėja ir mano piniginė už tai nedėkotų...




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu mažyčio SPA ritualo ir jums,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai