SIGNAL "White Now Triple Power Gold!" balinanti dantų pasta

Signal kompanija praeitą mėnesį atsiuntė man burnos higienai skirtą rinkinuką iš kelių skirtingų dantų pastų ir dantų šepetėlių. Kaip visuomet, aš nepamiršau ir savo ištikimų skaitytojų ir kitame įraše jūsų laukia konkursas šauniems Signal prizams laimėti, todėl sekite naujienas 😉

"Neskubinkite dalykų.
Viskas, ką verta turėti, yra verta laukti"
Citata, autorius nežinomas

Prieš pradėdama naudoti Signal naujoves, aš galvojau, ar būtų naudinga, jei viską išbandyčiau iš karto ir viską aprašyčiau viename įraše? Labai greitai priėjau nuomonės, kad reikia viską išbandyti palaipsniui ir  jums parašyti atskirai apie gautas dovanas. Aš labai nemėgstu reikšti skubotos nuomonės ir man patinka kiekvienam gaminiui skirti daugiau laiko testavimui. Galbūt dėl šios priežasties jūs ne iš karto pamatote naujuose pirkiniuose minimus gaminius, tačiau įrašuose atsiradusi nuomonė visuomet būna maksimaliai ištestuota, gaminiai pilnai išbandyti, o nuomonė pilnai subrendusi. Tad šiam kartui pirmasis Signal balinamosios dantų pastos įrašas, kuri iš pirmo įspūdžio man patiko labiausiai, o palaipsniui papasakosiu ir apie kitas Signal naujoves.


Produktas: SIGNAL "White Now Triple Power Gold!" balinanti dantų pasta
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, suteikti gaivos, balinti dantų emalį
Tinkamas tipas: visiems, norintiems baltesnių dantų (iki 6 metų amžiaus naudoti atsargiai)
Labiausiai patiko: neapleidžia dantų/ neleidžia gelsti ir tamsėti emaliui
Labiausiai nepatiko: silpnas balinamasis efektas (tikėjausi stipresnio)
Tūris: 50 ml
Kaina*: apie 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: „Signal“ suburta žinomiausių odontologijos specialistų komanda naująją liniją pristatė po devynerius metus trukusių tyrimų. Tyrimų metu panaudota ypatinga optinė šviesą atspindinti technologija, kurios dėka danties emalis įgauna baltesnį atspalvį, tačiau nepatiria agresyvaus balinamosioms pastoms būdingo poveikio.

„Žmonės trokšta baltų spindinčių dantų, tad balinamųjų pastų segmentas sparčiai populiarėja. Norėjome vartotojams suteikti galimybę džiaugtis baltais dantimis nebijant, kad dantys taps jautresni. Dėl unikalios patentuotos technologijos „White Now“ produktai ne tik akimirksniu suteikia baltų dantų efektą, bet ir tinka jautriems dantis, padeda atsikratyti apnašų, stiprinti dantenas ir, be abejo, užtikrina gaivų burnos kvapą“, – pasakojo prekės ženklo „Signal“ vadovė Marit Soha.

Naująją balinamųjų pastų liniją sudaro trys produktai – dantų pastos „White Now“, stipresnio skonio „White Now Ice Cool Mint“ ir „White Now Triple Power Gold“ – itin stipraus poveikio grožio produktas, baltų dantų efektą užtikrinantis jau po pirmojo valymo.

Įprastai balinamosios dantų pastos efektą suteikia tik bėgant laikui. Tyrimais įrodyta, kad „Signal“ linijos „White Now“ efektyvumas yra iki 3 kartų didesnis nei kitų rinkoje esančių balinamųjų pastų, kuriose naudojama panaši technologija. Stipriausią poveikį turintis produktas „White Now Triple Power Gold“ užtikrina net 5 kartus geresnį balinamąjį efektą.

„Renkantis balinamąją pastą labai svarbu nepamiršti, kad turintiems jautrius dantis nepatartina jos naudoti kasdien. Sudėtyje turėtų būti fluorido – jis turi teigiamą poveikį jautriems dantims. Taip pat derėtų atkreipti dėmesį į šepetėlį – minkštesni šereliai valo ne mažiau efektyviai nei kieti, tačiau nebraižo dantų emalio“, – patarė Lietuvos burnos higienistų draugijos pirmininkė Danguolė Mieldažienė.

Vaikama iki 6 metų naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju. Kliniškai patikrinta - dantys tampa baltesni* jau po vieno valymo. Dėl trigubos mėlynos šviesos technologijos "White Now Gold!" užtikrins geriausius įmanomus dantų balinimo rezultatus akimirksniu. Valydami dantis šia dantų pasta matysite unikalias mėlynas putas. Po to mėlyna spalva dings, o jūsų dantys atrodys baltesni, nei kada anksčiau.

* Klinikiniame tyrime nustatant greitą optinį balinamąjį poveikį dalyvavo 79 asmenys. Greitas balinamasis poveikis yra laikinas. Produktas gali palikti dėmių ant audinių.



Labai daili, nedidelė skaidraus plastiko išorinė dantų pastos pakuotė puošta mėlynos ir aukso spalvos intarpais. Aversas neatrodo perkrautas, tačiau visur kitur informacijos labai gausu, todėl reikia laiko susigaudyti, kur ieškoti vieno ar kito fakto apie dantų pastą. Pakuotės dizainas man asmeniškai labai gražus: pro dalinai mėlynos-auksinės pakuotės kitą kraštą matosi dalis dantų pastos tūbelės.

Dantų pastos tūbelė mažytė, tamsiai mėlynos spalvos su aukso ir baltos spalvos intarpais. Pakuotės dangtelis mėlynas: naudojamas įprastai, nes nusisuka ir užsisuka ant tūbelės tradiciškai. Tūbelės plastikas labai minkštas, todėl produktą labai lengva išspausti lauk.


Kvapas. Dantų pasta aiškiai mėtinio kvapo. Tai užsiuodžia tik atsukus dangtelį. Mėtinis aromatas burnoje nėra per stiprus, tačiau mėta jaučiasi.

Konsistencija. Dantų pasta dvispalvė: pusė spalvos tūbelėje tamsiai, ryškiai mėlyna; kita kiek skaidrios sidabro spalvos su blizgučiu. Taip ir spaudžiasi iš tūbelės: pusę tokios, pusę tokios spalvos. Dantų pasta vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Trisodium Phosphate, PVM/MA Copolymer, Mica, Glycerin, Lecithin, Limonene, CI 74160, CI 77891.

Sudėtyje yra natrio fluoride 1450 ppm F


Poveikis. Pirmiausia tai, kas akivaizdžiausia; nors dantų pasta mėtinio kvapo, tačiau jos skonis nėra stiprus, ir kartu ne per silpnas. Mėtinis skonis malonus gomuriui, gaiva išlieka vidutiniškai ilgai. Tikrai nepasakyčiau, kad išlieka visą dieną, tačiau pakankamai.

Smagiausias dalykas, - valantis dantis sidabrinė ir tamsiai mėlynos spalvos susimaišo tarpusavyje ir putos gaunasi tamsiai žydros, arba vaiskiai mėlynos spalvos. Super! Man smagu ir įdomu tokia pasta valyti dantis. Tiesa, maždaug po 2 minučių valymo ta spalva dingsta ir iššviesėja iki balsvos spalvos. Ir žinot, ta mėlyna spalva po 2-3 valymų nudažė mano dantų šepetėlio šerelius (gerai tai, kad kriauklės nedažo ir kas kartą po dantų valymo jos nereikia šveisti). 😊



Nedidelio kiekio dantų pastos užtenka daugmaž mėnesį laiko, ir nelabai ilgiau, o jei ja dantis valytų ir mano vyras, pakaktų apie porai savaičių. Visgi, pats įdomiausias ir laukiamiausias yra balinamasis efektas. Po tokio nuostabaus aprašymo ir daugybės reklamų aš tikėjausi, kad pasta per vieną kartą ims ir pavers mano dantis perlų baltumo atspalvio ir iš karto juos išbalins. Naivu, bet žinokite, taip tikrai nėra - vienu kartu dantys nespindėjo deimantų baltumu. Taip, pasta vos vos pabalino dantis, tačiau tikrai jų neišbalino. Apskritai, aš tikriausiai tikėjausi per daug, nes pradžioje man atrodė, kad pasta nė kiek neveikia. Veikia, tačiau ne taip stipriai, kaip norėjau ir ne taip greitai. Tik po poros savaičių nuolatinio naudojimo galiu pasakyti, kad dantys tikrai tapo šviesesni. Tikriausiai tokia pasta puikiai tiktų po dantų balinimo procedūrų, kai norisi išlaikyti jų baltumą. Ir dar vienas pastebėjimas - deja, bet nustojus naudoti priemonę balinimo efektas dingsta (tikriausiai savaime suprantama, tai nėra ilgalaikis dantų balinimas) ir dantys ima prarasti baltą spalvą.





Ačiū, kad skaitote,

Suspindėkite perlų baltumo šypsena,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Esu bandžius šią dantų pastą. Pirmą kartą mano mama nusipirkus buvo tokį pat, tai jis labai patiko ir dar tas pirmas įspūdis, kad pasta mėlyna. Aišku dantų šepetėlis po to irgi toks pat būna, bet netrukdo gi :D ir tuo metu atrodė dantys baltesni. Vėliau pati nusipirkau originalią versiją šios dantų pastos, nu ir žinok visiškai nepatiko. Ant galo išvis to mėlynumo net neliko, kaip ir tavo nuotraukoj kur matosi atskiras mėlynumas ir skaidri dantų pasta. Tai ant galo liko būtent tas skaidrumas. Nu žodžiu, man tai blendamed geriau 3d white už šitą, per daug išpūstas burbulas :)

    _______________________________________
    Dantų priežiūros priemonės internetu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, man ji patiko, o dantų šepetukas po kurio laiko, nustojus naudoti atsiplauna ir vėl tampa toks, koks anksčiau :) O ir tas mėlynumas buvo iki pat galo, išspaudus absoliučiai visus likučius. Įdomiai, gal jums taip pasitaikė?
      O kuri šios pastos versija originali? Hmmm... susimąsčiau.
      Dėl burbulų - iš tiesų, Lietuvoj viskas, kas naujo pasirodo rinkoj būna išpopuliarinama, išgirta ir tiesiog "būtina išbandyti" tokia lengva masinė psichozė - privalai išbandyti, ir nuostaba, kaip tu nežinai ar nebandei? Gal todėl netaikau į jokias populiariausias Lietuvos tinklaraštininkes, nelabai tikiu tuo "privalai išbandyti" - mieliau renkuosi naudoti tai, kas man vienu ar kitu metu atrodo reikalinga ar sudomina, o ne pirkti dėl populiarumo, mados ar išpūsto burbulo. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą