SAMPLE SIZE. GOLDEN ROSE "Purifying tonic" valomasis tonikas visiems odos tipams su japoninės kamelijos aliejumi ir hamamelijų vandeniu

Sveikos mano mielos skaitytojos,
Aš jūsų jau labai pasiilgau, todėl tik parvykus su naujagimiu namie ir šiek tiek nusnūdus pirmą kartą nuo mažylio gimimo noriu kuo skubiau pradėti jums rašyti. Suprantama, negaliu žadėti reguliarių įrašų ar kelių įrašų per dieną, tačiau pasistengsiu vis papasakoti jums kažką naujo.

Na o šiandien labai trumpai apie pabandytą mėginį iš Golden Rose, skirtą valyti veido odai. Iš karto turiu pasakyti, pakuotė superinė ir labai labai patogi naudoti.


Ką žada gamintojas: Su japoninių kamelijų aliejumi ir hamamelijų vandeniu.
Specialios formulės dėka oda valoma ir tonizuojama, todėl išlieka švelni, minkšta ir švari. Pašalina nešvarumus ir makiažo likučius. Sudėtyje esantis hamamelio vanduo pasižymi sutraukiamuoju poveikiu. Japoninių kamelijų aliejus ir natūralios drėkinančios medžiagos saugo odą nuo aplinkos poveikio.  Be alkoholio.

Naudojimas. Užpilkite ant vatos lapelio ir tepkite ant nuvalytos veido, kaklo odos. Nereikia nuplauti. Naudokite ryte ir vakare.
Dėmesio! Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti aplink akis ir vengti patekimo į akis. Patekus į akis nedelsiant gerai praplauti dideliu kiekiu vandens.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: nei ant mėginio, nei internete sudėtinių dalių rasti nepavyko.



Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml

Kaina: 5,20 EUR
Kur galima įsigyti: Ceryx; Martina


Mano potyriai. Vandens skystumo tonikas dažytas švelniai rausva spalva, nors aš pastebėjau, kad pro buteliuko sieneles jis atrodo ryškesnės ir intensyvesnės rožinės spalvos. Kvapas nestiprus, švarus gėlių ir vandens. Tačiau jaučiasi labai minimaliai.


Tonikas gerai nuvalo odą, tačiau tepant vos vos jaučiamas odos kaitinimas, toks jausmas kad oda kiek pašilo. Todėl aišku puoliau žiūrėti ar nesimato vizualių dirginimo efektų. Tačiau ne - tiesiog nuvalė ant odos esančius nešvarumus, šiek tiek sutraukė poras. Oda tapo švari, švelni.


Man labai patiko pati mėginio pakuotė. Juk visos puikiai žinome, kokios nepatogios būna mėginių pakuotės dažniausiai. Ir ypatingai nepatogios būna skystos konsistencijos mėginių pakuotės, o čia, labai protingai išspręsta - mini buteliukas su nusukamu dangteliu, kurį galima pastatyti, tačiau labai patogu produktą dozuoti pro nedidelę angą. Puikus sprendimas mėginukui!

Žinoma,  po dviejų naudojimo kartų efekto negalima tiksliai apibūdinti. Sunku pasakyti, ar tonikas man patiktų. Pirmas įspūdis nei geras, nei blogas: daro ką reikia tonikui daryti, o kažkokio stebuklingo efekto nepastebėjau.


Mėginio dydžio pakuotės tonikas paliko visai neblogą įspūdį: odą valo gerai, šiek tiek traukia poras, suteikia odai švarumo ir švelnumo. Labai gaila, kad nepavyko rasti gaminio sudėtinių dalių, nes nežinau kas slepiasi produkto viduje, tačiau įspūdis tikrai neprastas, prie kurio daug prisideda ir labai patogi naudoti mėginio pakuotė.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nuosirdziausi sveikinimai ir linkejimai gimus kudikeliui. Linkiu geros savijautos abiems.
    Dekui, kad musu neuzmirstat.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą