2016/5 Gegužės mėnesio kosmetinės naujienos. Kuklūs pirkiniai ir Cosnova kompanijos naujienos.

Pastaruosius kelis mėnesius kosmetikai išleidau labai daug ir šiek tiek užsipirkau visko į priekį, todėl visiškai normalu, kad gegužės pirkinių krepšelis labai kuklus, tik keli būtini pirkiniai. Ir jei ne gautos Essence ir Catrice kompanijos naujienos, tai šis įrašas atrodytų iš tiesų kukliai.

Tad ilgai netempiam gumos ir žiūrim, ką naujo įsigijau savo vonios kambario ir kosmetinės papildymui.



Kūnui ir plaukams

Kažkada labai senai esu bandžiusi depiliuotis vaško juostelėmis, bet mano bandymas nebuvo sėkmingas: ant kojų liko lipnaus vaško, kurio nugramdyti niekaip nepavyko, procedūra buvo visiškai nesklandi ir nemaloni. Dabar labai noriu išbandyti dar kartą, noriu švelnių kojų ilgesnį laiką. Pabandysiu ir tikiuosi, kad ir šis bandymas netaps fiasko, kaip kad praeitą kartą.
Pirkau: pigu.lt
Kaina: 5,99 EUR

Kūno šveitiklis su 5 grūdų dalelėmis. Iš anksčiau bandytų šios kompanijos šveitiklių, aš susidariau įspūdį, kad tai pigus, ekonominis variantas kūnui šveisti. Nors ir šveičiamasis poveikis nėra labai geras, bet man jie kažkuo visai patinka, Nusprendžiau pabandyti dar vieną, šį kartą su grūdais. Tikriausiai tai ir yra tas grikinis, kurio rekomendaciją kažkada buvau gavusi.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,19 EUR

Kai kažko paprašai nupirkti tau plaukų priežiūros priemonę, tai ir nuperka bet ką 😁 Gerai, kad nors naudojimo būdas man priimtinas: įtrini, po kiek laiko išplauni. Būtent to ir reikėjo. Tik kad priemonė skirta ploniems ir riebiems plaukams prižiūrėti, o mano plaukučiai nei ploni, nei riebus. 😁 Išbandysiu, tačiau nemanau kad norėsis naudoti ilgai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,79 EUR

Veido priežiūra

Mano šiuo metu naudojamo Vivi šveitiklio galiojimas beveik baigiasi, na reikia pripažinti, kad nežinau tikslios dienos, nes lipdukas nusitrynė, pamenu tik kad galioja iki birželio kažkelintos, tai stengiuosi kuo greičiau sunaudoti. O pakeitimui įsigijau giliai valantį muilą, nes vasarai taip norisi ko nors švelnesnio odai. Aš iš viso pradėjau galvoti, ar man reikalingas veido šveitiklis? Kol kas bandysiu šitą priemonę  - atrodo tikrai įdomiai, o koks bus efektas odai matysim netolimoje ateityje.
Pirkau: elevita
Kaina: 12,69 EUR

Kitos

5. BELLA Cotton "Care" ausų krapštukai su alavijų ekstraktu, 200 vnt.
Ar gali ausų krapštukai būti su alavijų ekstraktu? Nežinau, abejoju. Kaip jį pridėti į medvilnės gaminius. O ir ar tikrai reikalinga? Iš tiesų man visiškai nesvarbu, svarbiausia, kad pats krapštukai būtų pakankamai kokybiški ir tvirti.
Pirkau: Maxima
Kaina: nepamenu, bet iki 1,00 EUR

Dabartiniai mano turimi pieštukai ištepti tamsiu nagų laku, kuris nebenusivalo. O lakuojant nagus šviesiu laku tokiu nešvariu pieštuku tikrai nesinori valyti, rizikuojant ištepti odelę aplink nagus tamsiai. O ir šiaip, nebeturių aniems pieštukams tinkamų švarių antgaliukų, todėl metas naujam pieštukui.
Pirkau: Drogas
Kaina: 5,50 EUR

Aš nežinau, kai pirmą kartą pabandžiau rankų šveitiklį, labai patiko jo teikiama nauda rankų odai. Nuo to karto vis nusiperku nematytą ar labiau susviliojusį savo pažadais rankų šveitiklio butelaitį. Šio aprašymas labai patrauklus. Tikiuosi efektas bus ne ką prastesnis.
Pirkau: Martina parduotuvėje
Kaina: 8,19 EUR

Essence naujienos

Catrice naujienos I

Catrice naujienos II
Na ir žinoma, mėnesio pradžioje mane pasiekė gausus naujovių siuntinukas su Essence ir Catrice kompanijos naujienomis. Kol kas dar nieko nebandžiau, tačiau jau nekantrauju išbandyti labiausiai dominančius ir pradėti naujienų apžvalgos ciklą.
Labai ačiū Cosnova kompanijos atstovams Lietuvoje už galimybę išbandyti naujus gaminius.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tiek naujų gaminių papildė mano vonią ir kosmetikos lentynas. Sakyčiau tikrai kukliai, nes šį mėnesį kosmetikai ir higienai išleidau tik 38,35 EUR.
O kiek kosmetikai per mėnesį išleidžiate jūs?




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos pirmosios vasaros dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai