DOVE beauty cream bar "Silk Cream Oil" kreminis prausiklis - muilas su drėkinamuoju kremu

Ne visi, oi tikrai ne visi muilai yra vienodi... Nors jie atlieka tą pačią funkciją, tačiau dažnai ženkliai skiriasi ir poveikis odai, pojūčiai naudojant, malonumas uostant.... Vienų muilų putos smukios, kitų stambios, vieni muilai maloniai kvepia, kitų kvapas natūralus, dar kitų - sintetinis, skiriasi ir pojūčiai prausiant, atrodo savo funkciją atlieka, bet malonumo naudoti jokio, o su kitais eini ir eini į vonią, prausi ir prausi rankas, nes paprasčiausiai malonu naudoti...

"Tuo metu mes nesuvokėme, kad kuriame atsiminimus, mes tiesiog žinojome, kad smagiai leidžiame laiką"
Citata, autorius nežinomas

Dove gabalinis muilas buvo pirmoji Dove kompanijos priemonė mano namuose. Iki šiol atsimenu tuo metu brangiai atrodžiusį muilo gabalėlį, palyginus su kre-kre ir rusiškai muilais, kurių mama dar turėjo iš sovietinių laikų - oi, jų spalva visad buvo purvina, kvapas neaiškus ir nemalonus, nuo daugumos aš čiaudėdavau. O Dove - į mūsų namus atėjo ir mano, tuo metu dar vaiko akimis širdyje įsitvirtino kaip prabangus, tyrai baltos spalvos muilas. Savaime suprantama, šiandien taip nebemąstau, tačiau Dove muilai iki šiol yra vieni mėgstamiausių gabalinių muilų, kuriuos kada esu naudojusi.



Produktas: DOVE beauty cream bar "Silk Cream Oil" kreminis prausiklis - muilas su drėkinamuoju kremu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonios tekstūros, kreminės putos
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 100 g
Kaina*: 0,98 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis kreminis prausiklis su 1/4 drėkinamojo kremo. Suteikia odai šilkinio švelnumo.


Tradicinio, gabalinio muilo pakuotėse neprigalvosi kažko neįprasto: jos būna supakuotos arba popieriuje arba plastiko maišelyje. Visgi, aš labiau prijaučiu popierinėms, tradicinėms muilo pakuotėms. Dove muilas supakuotas baltos spalvos, storo kartono dėžutėje. Iš tiesų, bene visos Dove muilo pakuotės labai panašios: skiriasi tik pavadinime esanti spalva - šiuo atveju naudojama tamsiai raudona, ant pakuotės papaišytas aliejaus lašelis ir žinoma - kompanijos simbolis - balandis, kuris čia aukso spalvos. Atrodo nieko ypatingo, tačiau kažkuo pakuotė žavi, galbūt paprasta elegancija?

Kitoje pakuotės pusėje pateiktos sudedamosios dalys, informacija apie gamintoją ir visa, ko reikia. Galbūt man pritrūko platesnio aprašymo, ko reiktų tikėtis iš pačio muilo, kokį efektą odai jis teikia. Tačiau iš esmės tai smulkmena.

Gabalinis muilas pakuotėje baltas - vaje, kaip malonu akiai matyti skaisčiai, ryškiai baltos spalvos priemonę... Matyt spalvotų ir dažytų muilų eroje pasiilgau paprastos baltos spalvos :D Apskritai ta balta spalva, išlenktas muilo šonas, dėl kurio labai patogu muilą paimti į rankas, užapvalinti kraštai ir įspaustas balandžio simbolis nuteikia maloniai - suteikia estetiško, elegantiško muilo įvaizdį ir leidžia iš jo tikėtis daug.

Kvapas. Dove priemonių kvapai. Ar reikia sakyti, kad jie nuostabūs? Praktiškai daugumoje priemonių naudojamas tas pats, tradicinis Dove kvapas, šiame muile jis ne išimtis - malonus gaiviai saldus kosmetinis aromatas lepina uoslę, suteikia švaros ir gaivos kvapą rankoms. Nors nepasakyčiau, kad kvapas išlieka labai ilgai, tačiau po plovimo dar kurį laiką jaučiamas.

Konsistencija. Baltos spalvos gabalinis muilas kietas. Sudrėkintas su vandeniu putoja stambiomis, kreminio minkštumo putomis. Labai malonios konsistencijos putomis smagu plauti rankas.


Sudėtis: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Lauric Acid, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sodium Chloride, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Muilas švariai prausia, gerai putoja ir labai maloniai kvepia. Apskritai, dėl kreminės konsistencijos atrodo kad rankas prausi ne muilu, o kažkuo labai labai švelnaus. Nusiprausus rankas atrodo, kad prieš pusdienį jos buvo teptos drėkinamuoju rankų kremu, oda po prausimo tampa švelnutė, minkštutė, atrodo palepinta, prižiūrėta.

Muilas nesausina rankų odos. Aš bandžiau juo prausti ir veido odą - ar galite patikėti? Muilas nesudirgino, negriaužė ir neišsausino net ir pakankamai jautrios mano veido odos. Nors tikriausiai nuolat prausti veido tokia priemone nesiryžčiau, bet iš bėdos tikrai galima. Vienintelis minusas, kurį matau šioje priemonėje yra tas, kad ji visiškai neskalsi. Atrodo net muilinėje paliktas muilas tirpsta akyse, o naudojamas labai greitai mažėja, vienam kartui jo reikia daugiau nei kitų muilų, todėl jis labai greitai baigiasi ir jo pakanka neilgam. Na o vertinat visus kitus aspektus - muilas labai geras, patinka tiek man, tiek mano vyrui.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai