SAMPLE SIZE. GARNIER "Nordic Moisture Match" matiniškumo suteikiantis veido kremas riebiai ir mišriai odai su Sidabrinio klevo ir žaliosios arbatos ekstraktais bei obuolių vandeniu

Šį kart apie mėginius. Baigusi vieną veido kremo pakuotę, stengiuosi išbandyti ir sunaudoti kelis turimu veido kremo mėginius ir papasakoti jums apie įspūdžius. Šį kart iš didžiulio krepšio išsitraukiau Garnier "Nordic Moisture" veido kremą skirtą riebiai ir mišriai odai. Taip, tai ne mano odos tipui skirtas kremas, bet vyras griežtai atsisakė jais teptis, tad reikia arba bandyti pačiai arba mesti lauk. Esu naudojusi pilnas šios linijos kremo pakuotės sausai odai ir normaliai odai, ir nepasakyčiau, kad jos man paliko labai didelį įspūdį - kremai kaip kremai. O kaip šitas? Kviečiu mažai, mėginio dydžio nuomonei.



Ką žada gamintojas:  Atraskite naujovišką odos drėkinimo būdą - 24 val. veikiančius kasdienius drėkiklius specialiai pritaikytus kiekvienam odos tipui.
Akimirksniu padidina odos drėgmę 40 proc. Drėkina visą dieną, 24 val. be pertraukos. Per mėnesį atkuria natūralų odos drėkinimo mechanizmą.

Gaivus riebalų neturintis drėkinamasis kremas su žaliosios arbatos ekstraktu greitai susigeria į odą ir daro ją matinę.
Ak, kokia ji matinė!


Pilno dydžio gaminių pakuotės. Kalbame apie žalią kremą (antras iš kairės).
Nuotrauka skolint iš ČIA


Sudėtis: Aqua/ Water, GlycerinIsononyl Isononanoate, Alcohol Denat., Acer Saccharinum Extract/ Sugar Marple ExtractAmmonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Biosaccharide Gum-1, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol,  CI 42090/ Blue 1, CI 47005/ Acid Yellow 3Citronellol, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate CitrateLimonene, Linalool, MannosePhenoxyethanol, Pyrus Malus Water/ Apple Fruit Water, Silica, Sodium Acrylates Crosspolymer-2Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Parfum/ Fragrance.



Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kaina: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse: praktiškai visur


Mano potyriai. Baltos spalvos, su vos vos žalsvu atspalviu veido kremas lengvos konistencijos, jokio sunkumo ir riebumo nesijaučia. Nors gamintojas teigia, kad tai ypatingai greitai susigeriantys veido kremai, tačiau turiu pastebėti, kad itin sparčiu susigėrimu jie nepasižymi - susigeria vidutiniškai greitai, o jei panaudojama daugiau, tenka ir šiek tiek palaukti.

Nors bandžiau ir kitus du veido kremu iš šios linijos: rožinį (sausai odai) ir mėlyną (normaliai odai), tačiau vis dar nesu tikra dėl veido kremo kvapo. Šis kvepia pakankamai lengvai ir gaiviai, tačiau užuodžiu alkoholio ar kažko, kas primena jį, kvapą. Ir būtent šis kremas iš visų trijų turi patį lengviausią kvapą, jis erzina mažiausiai ir išlieka trumpiausiai. Vis gi, lyginant su kitais veido kremais kvapo išlikimo ilgis yra problema - aš nemėgstu, kai veido priežiūros priemonės kvepia tiek ilgai ir taip intensyviai. Kad ir koks malonus kvapas tai būtų, bet galiausiai jis ima erzinti.


Prieš rašydama apie veido kremo poveikį, turiu pastebėti, kad tai ne mano veido odai skirta priemonė. Tačiau turėjau net du mėginius, tad ištestuoti ir išbandyti laiko ir kiekio pakako. Apie poveikį galiu pasakyti tik tiek, kad kremas minimaliai drėkina odą ir suteikia minimalų matinį efektą. Nežinau nežinau, man atrodo riebios odos sąvininkėms toks matinio efekto stiprumas būtų ženkliai per silpnas. Šiaip kremas kaip kremas, tačiau kaip ir kitais šios linijos gaminiais, taip ir šiuo nebuvau sužavėta.

P.S. atrodo šie Garnier kompanijos kremai buvo pakeisti: mačiau pakeistas linijos pavadinimas ir minimaliai pakeista pati pakuotė. O kaip sudėtis? net neįsivaizduoju, tačiau kai išvaizdoje keista tiek nedaug, manau ir sudėtis galėjo pakisti tik labai minimaliai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai