CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick - blizgūs skysti lūpų dažai "050 What - A - Melon"; "060 Marry Berry" ir "070 Better Make A Mauve"

Kartais suplanuotų įrašų ir apžvalgų prisikaupia visa galybė, užtenka perversti nuotraukas fotoaparato kortelėje ar pažiūrėti diską, skirtą tinklaraščiui ir supranti, kad kai kurie įrašai suplanuoti dar rudens metu, nors ant nosies jau vasara... Kartais, kaip ir beje, šiuo atveju, nuotraukas tenka daryti iš naujo, juk nekelsi snaigėmis puoštų, ar rudeniniais lapais nusėtų nuotraukų vasaros metu.

"Laimingi žmonės planuoja veiksmus, jie neplanuoja rezultatų"
Denis Waitley

Šiandien nusprendžiau šiek tiek sumažinti suplanuotų įrašų skaičių, ir papasakoti jums apie Catrice skystus lūpų dažus, kuriuos man vis norisi vadinti lūpų blizgesiu. Įraše būtinai papasakosiu, kodėl ši priemonė puikiai tinka būti įvardyta tiek kaip lūpų blizgesys, tiek kaip lūpų dažai. Pristatau jums tris sodrias, ryškias, madingas ir labai labai gražias man spalvas, kurios tinkamos ne tik rudeniui, tačiau ir visiems metų laikams.



Produktas: CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick - blizgūs skysti lūpų dažai "050 What - A - Melon"; "060 Marry Berry" ir "070 Better Make A Mauve"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin maloni, drėkinanti lūpų dažų formulė
Labiausiai nepatiko: linkę subėgti į raukšleles
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: kiekvienas po 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: The Shine Appeal Fluid lūpų dažai yra nuostabus lūpų dažų spalvos ir maksimalaus lūpų blizgesio spindesio derinys. Jo sudėtyje yra vitamino E, kuris rūpinasi jautria lūpų oda ir suteikia lūpos švelnų, tolygų efektą. Atspalvių pasirinkimai nuo švelnios nude iki klasikinio raudono atspalvio, kiekvieno skoniui.


Lūpų dažų pakuotės man patinka: jos visiškai neatrodo pigiai. Tvirto skaidraus plastiko sienelių briaunos kvadratinės. Viduje lūpų produktas sudėtas į lūpų dažus primenančią formą: dugne esantis produktas supakuotas kaip lūpų dažų galiukas. Tai suteikia savotiško žavesio.

Juodo plastiko užsukamas dangtelis labai tvirtai užsisuka su silpnu užsifiksavimo garsu. Tad jokios tikimybės, kad blizgesys išsilies rankinėje, kosmetinėje ar bet kur, kur produktą pasiimsite. Labai patogūs ir aplikatoriai. Jie ant vidutiniškai trumpo juodo kotelio, plokščios formos ir suspausti iš šono. Aplikatorių galiukai apvalūs, prie pagrindo storesnis burbuliukas. Šepetėlis minkštas ir švelnus lūpoms, dengia pakankamai tiksliai ir tolygiai.


Kvapas. Lūpų dažai - blizgesys turi lengvą, saldoką kvapą, kuris man primena vanilę. Kvapas ilgai neišlieka, po spalvos padengimo lūpomis jo nebesijaučia.

Konsistencija. Lūpų dažai nėra lipnūs, nors vos vos vos vos lipnumas jaučiasi, bet tokio silpno lipnumo jausmo net lipnumu nepavadinsi. Konsistencija tirštoka, o pigmentacija atrodo ryškesnė buteliuke, negu ant lūpų odos.


Sudėtis:
"050 What-A-Melon"POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, AROMA (FLAVOR), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"060 Marry Berry"POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, AROMA (FLAVOR), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"070 Better Make A Mauve"POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, SILICA, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai turi gerai pigmentuotas spalvas, tačiau kartu ir lūpų blizgesiui būdingą veidrodinį spindesį, todėl laisvai galima juos vadinti ir lūpų blizgesiu. O galbūt tiksliau būtų vadinti lūpų laku? Iš tiesų, šiame produkte tikriausiai galioja taisyklė - kaip vadinsi, taip nepagadinsi.

Lūpų priemonės lipnumas praktiškai nesijaučia, dengiasi lengvai ir tolygiai. Turiu pastebėti, kad kartais spalva vos vos subėga į raukšleles, tačiau subėgimas minimalus ir menkai matomas. Ant lūpų padengta priemonė neapsunkina lūpų, jų nesausina ir nedžiovina, sakyčiau netgi atvirkščiai, drėkina lūpas ir suteikia joms malonų komforto jausmą.

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick "050 What-A-Melon"

"050 What-A-Melon" atspalvis maloniai rožinis su šiek tiek oranžinio atspalvio. Spalva savyje neturi blizgių dalelių, tačiau pasidažius išgaunamas veidrodinis spindesys, geriausiai matomas ryškiame apšvietime. Spalvos intensyvumą galima reguliuoti dengiant kelis spalvos sluoksnius.
Tai nuostabus vasariškas, ryškus atspalvis gundančioms lūpoms, besileidžiančios saulės fone. Tiesa, šis atspalvis šiek tiek įnoringas, jam būtina nušveisti ir paruošti lūpas, prieš dengiant spalvą.

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick "060 Marry Berry"

"060 Marry Berry" atspalvis gundantis violetinis uogų atspalvis. Šitos spalvos pigmentacija geriausia, nes jau po vieno sluoksnio spalva ideali, nors ją tikrai galima ryškinti dengiant kelis sluoksniu. Lūpoms spalva suteikia veidrodinį efektą, tačiau pati spalva blizgių dalelių neturi. Tobulas atspalvis ryškioms, sultingoms, skaniai atrodančioms lūpoms. Man ši spalva patinka labiausiai - tokio spalvos intensyvumo lūpų blizgesiu tikrai negalima išgauti.

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick "070 Better Make A Mauve"

"070 Better Make A Mauve" atspalvis nude, neutralus, rudai rožinės spalvos. Puikus kasdienis pasirinkimas ne tik dėl atspalvio, tačiau ir dėl to, jog jis vienintelis neišryškina lūpų netolygumų ir pasausėjimų, tad yra idealus, kai skubate ir norite tik greitai paryškinti lūpas, suteikiant joms natūralų, tačiau kiek puošnesnį, negu kasdienį efektą. Nors puikiai tiks ir vakariniam makiažui, jei ryškinsime akis ir akcentuosime jas.
Šis atspalvis vienintelis iš mano turimų turi blizgias daleles, tačiau vėlgi, ant lūpų jos praktiškai nesimato. Efektas lūpoms veidrodinis, tačiau natūraliausias iš visų mano turimų atspalvių.


Bandydama spalvas aš nenaudojau lūpų pieštuko ir netepiau lūpų riebiu balzamo sluoksniu. Va, žiūrėdama į nuotraukas matau, kad norint tobulai pasidažyti, lūpų kontūro pieštukas tikrai praverstų, ypatingai ryškesnėms spalvoms. Juolab, kad ir spalva atrodo norėtų šiek tiek keliauti už lūpų kontūro.

Jei kalbame apie išlikimą, jis trumpas ir jau po valandos laiko man norisi atnaujinti spalvą. Nusidėvi spalvos gana tolygiai, blanksta jų intensyvumas, kas labai džiugina, kai neturime galimybės atnaujinti spalvos. Išlikimas tikrai nedžiugina, tačiau manyčiau, kad priemonės turi gerokai daugiau privalumų, nei trūkumų. Aš jas drąsiai rekomenduoju, jei nepamiršite lūpų priemonių trūkumų, jei norite dailių spalvų ir nesausinančių dažų savo lūpoms.




Ačiū, kad skaitote,

Nuostabių, spalvotų vasaros akimirkų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai