SIGNAL "Super Clean" vidutinio minkštumo ir "Shiny White" minkštas šepetėliai

Apie dantų šepetėlius aš tikrai nesiruošiu kas kartą pasakoti, tačiau šiuo atveju aš esu pasižadėjusi ir labai trumpai, keliais sakiniais papasakosiu apie Signal dantų šepetėlius, kurių vienas yra "Super Clean" (žalios spalvos), kitas - "Shiny White" (mėlynas).



Produktas: SIGNAL "Super Clean" vidutinio minkštumo ir "Shiny White" minkštas šepetėliai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: burnos ertmei valyti
Labiausiai patiko: v formos šereliai
Labiausiai nepatiko: net ir minkšto šepetėlio šereliai gana grubūs
Matmenys: galvytės: 3cm x 1,2-1,1 cm; šereliai: 0,8-1,2 cm ilgio
Kaina*: kiekvienas po 2,30 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose

Ką žada gamintojas: "Super Clean" - giliai valantis dantų šepetėlis su dantenas masažuojančiais silikoniniais šereliais, V formos šereliais ir liežuvio valikliu.
"Shiny White" - V formos šereliai geriau šalina dantų apnašas, šereliai nevienodo ilgio, geriau pasiekia tarpdančius. Su liežuvio valikliu.


Dantų šepetėliai patogios, išlenktos formos, tad juos labai patogu laikyti rankose. Tarp balto plastiko yra minkštesnės medžiagos, spalvoti silikoniai intarpai, dėl kurių šepetėlis neslysčioja rankoje valantis dantis.

Abiejų šepetėlių minkštumas skirtingas, tačiau net ir minkštas šepetėlis, reikia pripažinti grubokas dantims, gana šiurkštus, o medium man labiau primena kietus šepetėlius. Ant abiejų šepetėlių yra liežuvio valikliai. Liežuvį jais valyti paprasta, lengva, o valo gerai ir efektyviai. Paprastai liežuvio valikiu aš valau ir vidinę skruostų pusę, tačiau su šitais ją efektyviai nuvalyti yra neįmanoma - grublėtas valiklio paviršius per mažai iškilus tokiam valymui.


Abu šepetėliai yra skirtingi ir valo skirtingai. Žaliasis "Super Clean" daugiau masažuoja dantenas, apglėbia patį dantį, bet tarpdančių valymo efektvumu nepasižymi. Galbūt jei šereliai būtų švelnesni, valant dantis jie labiau palinktų ir geriau pasiektų tarpdančius.

Mėlynas "Shiny White" šepetėlis skirtas valyti danties paviršių ir gausesnes apnašas. Aš nepasakyčiau, kad jis geriau pasiekia tarpudančius, galbūt netgi prasčiau nei Super Clean šepetėlis. Dantenų šepetėlis irgi nemasažuoja. Jis daugiau valo patį danties paviršių, negu kažkur kitur. Valant šereliai labiau koncentruoti ties dantimi ir gerokai efektyviau nuvalo apnašas, dantys jaučiasi švaresni. Ir nors šepetėlis sako, kad yra skirtas dantų baltumui suteikti, bet naivu to tikėtis iš dantų šepetėlio, tam reikia balinamųjų dantų pastų arba, jei jos veikia nepakankamai jūsų poreikiams, - dantų balinimo stomatologo kabinete.

Ar šepetėliai man patiko? Visai neblogi, patogūs valytis, tik man norėtųsi lankstesnių, minkštesnių šerelių ir valymo rezultatai ženkliai pagerėtų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai