UOGA UOGA "Bling Bling" natūralus serumas su kokosu plaukų galiukams stiprinti, tinkamas naudoti kaip aliejinė plaukų kaukė

Po pusiau miegotos nakties aš nusprendžiau kad tinklaraščiui reikia permainų, todėl per kelias pastarąsias valandas įvyko šiokie tokie tinklaraščio pakitimai. Didžiausias jų yra tas, kad jūs nebematysite nieko, kas susiję su kūdikiais Gėlėtoje kosmetinėje. Netrukus visi įrašai, skirti tai temai bus perkelti į atskirą dienoraštį ir toliau pildomi ten. O čia liks tik moterims ir merginoms aktualios temos kosmetikos, higienos ir grožio klausimais. Jei tinklaraštyje buvo apie kūdikius skaitančių mamyčių, kviečiu jus sekti Mažylio Užrašus (arba Facebook Čia).

"Pokyčiai pradžioje yra sunkūs, painūs proceso viduryje ir nuostabūs jo pabaigoje"
Robin Sharma

Šį kartą metas pakalbėti apie plaukučius. Noriu jums papasakoti apie plaukų galiukų serumą, kuris tinkamas naudoti ir kaip aliejinė visų plaukų kaukė. Kokosų aliejaus pagrindu sukurtos priemonės naudojimas paprastas: minimalų kiekį reikia patrinti tarp pirštų ir įmasažuoti į galiukus, na o kaip kaukė - tiesiog ištrinti ja visus plaukus ir po kiek laiko išplauti. Tiesą sakant priemonė mane jau senai gundė ir viliojo, sukėlė didelių lūkesčių. O kiek jų patenkino? Į tai atsakau jums žamiau naujame įraše.


Produktas: UOGA UOGA "Bling Bling" natūralis serumas su kokosu plaukų galiukams stiprinti
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: suteikti blizgesio, atgaivinti plaukų galiukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektui pastebėti reikia ilgo ir nuoseklaus naudojimo
Labiausiai nepatiko: lengva padauginti priemonės
Tūris: 50 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje, assorti.lt

Ką žada gamintojas: Išsiskirk minioje savo žvilgančiais plaukais!
Nerafinuotas kokosų aliejus nuo seniausių laikų naudojamas plaukų grožiui puoselėti Tolimuosiuose Rytuose. Šis serumas, praturtintas ricinos aliejumi ir sandalmedžio eteriniu aliejumi, grąžins sveiką blizgesį Tavo plaukams ir atgaivins pavargusius galiukus.
Dėmesio! produktas gali būti skystas, tirpsta esant +24C ir daugiau.

Naudojimas: Lašelį šio serumo tepkite ant švarių sausų ar drėgnų plaukų galiukų. Galite naudoti kaip plaukų kaukę, didesnį kiekį užtepdami ir palaikydami 20 minučių, prieš nuplaudami plaukus. Laikykite sausoje, vėsioje vietoje.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Aš su kiekviena Uogos Uogos produktų apžvalga, žaviuosi jų pakuotėmis. Be abejonės, jos minimalistinės, dažniausiai (kaip ir šiuo atveju) naudojamas baltas plastikas. Dizainas kuklus, tačiau visuomet maloniai nuteikia, o kartu su šmaikščiu pavadinimu, sudaro idealią porą. "Bling Bling" ir geltonas paveikslėlis, tarsi sakantis "bang" - skatina viltis, kad plaukai bus blizgūs iki maksimumo, kaip galingas sprogimas minioje spindės ir žibės iš tolo... Ką gi, pažiūrėsim :)

Pati pakuotė - plastikinis apvalus užsukamas indelis. Kažkodėl man tokias pakuotės norisi vadinti "šaiba", bent jau taip vaikystėje tėtis vadindavo mėlyną Nivea kremo pakuotę, kurios forma buvo tokia pati. Ant pakuotės rasime visą reikiamą informaciją, todėl nereikės blaškytis, kaip Ievai po rugius, ieškant sudėtinių dalių, naudojimo būdo ar efekto, kurio reiktų tikėtis.


Kvapas. Kad ir kokių kvapiųjų medžiagų būtų pridėję gamintojai, o jie pridėjo citrinos eterinio aliejaus, man serumas vistiek kvepia natūraliu kokosų aliejumi, kurio kvapas, kaip žinia yra visiškai toks, kaip rafaelo saldainių.

Konsistencija. Būdamas iki 22 laipsnių kambario temperatūroje, serumas yra kietos konsistencijos, paimtas pirštais iš indelio, tirpsta ant odos ir skystėja. Tačiau jei kambaryje vyrauja aukštesnė temperatūra, arba serumo indelį sušildė saulės spinduliukai, tuomet viduje jis tampa minkštas arba skystas (priklausomai nuo aplinkos temperatūros) ir tuomet pasimato didelis pakuotės trūkumas - ji nesandari ir nesugalvok paversti pakuotės šonu, nes viskas teka lauk pro užsukimą bei aplink viskas tampa aliejuota. Tokio produkto tikrai neimčiau su savimi į keliones - nepatikima.
Norint išvengti tokių problemų, patarčiau šiltuoju metų laiku indelį su serumu laikyti šaldytuve,


Sudėtis: Cocos Nucifera Oil (kokosų aliejus)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Moringa Oleifera Seed Oil (moringų aliejus), Tocopherol (vitaminas E), Citrus Medica Limonum Peel Oil (citrinų eterinis aliejus)*, Limonene**.
* išauginta ekologiniame ūkyje
** įeina į eterinių aliejų sudėtį


Poveikis. Kadangi aliejaus pagrindą sudaro kokosų aliejus, tai jo poveikis plaukams yra lygiai toks, kaip kokosų aliejaus, ir nesvarbu, kad pridėtos kelios papildomos medžiagos - ženklaus poveikio jos plaukučiams nedaro. Tad jei prieš tai draugavote su kokosų aliejumi, ši priemonė gali tapti geriausia drauge. O jei visgi kokosų aliejaus efektas jūsų plaukams netinkamas - tuomet atvirai sakau, kad priemonė jums visiškai netiks.

Beveik du mėnesius kasdien priemonę naudojau kaip plaukų galiukų serumą, ir pirmas dalykas, ką pastebėjau buvo tas, kad priemonės labai lengva padauginti: serumo reikia vos vos ant pirštų galiuko, nes kitaip plaukai tampa riebaluoti ir atrodo kaip mėnesį neplauti. Tad kaip serumas priemonė labai taupiai naudojasi. Vis gi, kadangi mano turimo indelio galiojimo laikas labai trumpas, - aš priemonę jau spėjau panaudoti ir kaip aliejinė plaukų kaukę.


Kalbant apie poveikį plaukams - jo iš tiesų reikia šiek tiek palaukti. Jei naudojate kaip kaukę plaukams, rezultatą matysite greičiau, jei kaip plaukų galiukų serumą - jo reikės palaukti. Tikriausiai tų, kurios naudojo kokosų aliejų vietoj kaukės, nenustebinsiu kalbėdama apie poveikį - mano plaukučiai tapo šiek tiek sveikiau atrodantys, pamaitinti, padrėkinti ir šiek tiek atgaivinti. Suprantama, kokosų aliejus apsaugo plaukus ir nuo džiovintuvo karščio, todėl sveika ir rekomenduotina priemone tepti plaukus prieš plaukų formavimą ir džiovinimą su karščiu. Ir kaip nepaminėjau blizgumo - taip, plaukams aliejukas suteikia blizgumo.

Mano verdiktas? Priemonė tikrai veikia plaukus, bet efekto reikia palaukti. Čia jums ne priemonė su silikonu, kuri iš karto atgaivina plaukučius ir suteikia žaibišką, tačiau momentinį efektą. Na o galutiniame verdikte norisi pasakyti, kad aš asmeniškai antros pakuotės nekartočiau, nes efektu serumas - kaukė niekuo nesiskiria nuo tyro kokosų aliejaus. Man regis paprasčiausiai pigiau, ekonomiškiau nusipirkti geros kokybės kokosų aliejaus ir naudoti taip, kaip šią priemonę.




Ačiū, kad skaitote,

Smagios, triukšmingos ir linksmos Joninių nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai