MONU Professional Skincare "Fiji" stangrinamasis veido aliejus su abrikosų kauliukų, lazdyno riešutų ir amazoninių anibų aliejais

Aš niekad iki šiol nenaudojau specializuoto veido aliejaus savo odai. Na taip, kokosų aliejų ant odos esu tepusi, tačiau aliejų mišinių ne. Visuomet maniau kad aliejus riebina veido odą, dažnai kemša poras ir neretai jo naudojimo pasekoje iškyla spuogeliai. Išbandydama aliejų pirmus kartus būtent to labiausiai ir baiminausi, tačiau neteko patirti nieko panašaus. O kokie mano įspūdžiai po iš tiesų ilgo naudojimo laikotarpio, bei kokią nuomonę susidariau naudojimo metu, kviečiu paskaityti naujame įraše.

"Niekad nemylėk to, kuris elgiasi su tavimi kaip su eiliniu žmogumi"
Oscar Wilde

Monu kompanija Lietuvoje tikriausiai nežinomas arba labai mažai žinomas prekinis ženklas. Ši kompanija naudoja aukščiausios rūšies augalus, žoleles, mineralus ir eterinius aliejus. Tai Didžiosios Britanijos kompanija, kuri atsakingai žiūri į veido priežiūrą, gamina profesionalias priemones bei netestuoja savo priemonių su gyvūnais.




Produktas: MONU "Fiji" stangrinamasis veido aliejus su abrikosų kauliukų, lazdyno riešutų ir amazoninių anibų aliejais
Gamintojas: "MONU Professional Skincare". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: stangrinti, tonizuoti, raminti, saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas veido odai
Labiausiai nepatiko: sąlyginai trumpas galiojimo laikas
Tūris: mano turimos pakuotės dydis 40 ml, pilno dydžio pakuotė - 100 ml
Kaina*: 100 ml - £29.95 (37,14 EUR)

Ką žada gamintojas:
+ Veido aliejaus sudėtyje esantys augaliniai aliejai maitina ir apsaugo odą, ją stangrina ir tonizuoja.
+ Gaivinantis amazoninių anibų ir pačiulio eterinių aliejų derinys ramina, stangrina odą, ji tampa spindinti ir švytinti. Natūralūs aliejai lepina veido poras ir stimuliuoja veido odą.
+ Raminantis veido aliejus švelnina odą, suteikia jai komforto jausmą bei apsaugo nuo odos išsausėjimo;
+ formulėje nėra parabenų;
+ tinka visiems odos tipams.

Naudojimas: ant švaraus, nuvalytos ir toniku tonizuotos veido odos padenkite nedidelį kiekį aliejaus, švelniai įmasažuokite į veido odą į viršų nukreiptais, kylančiais judesiais.
PATARIMAS: Intensyviam efektui, padenkite aliejų nakčiai, - ryte jūsų oda padėkos.

Lazdynų riešutų aliejus
Lengvas, greitai susigeriantis aliejus puikiai tinka mišriai ir riebiai veido odai. Aliejus pasižymi minkštinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis. Jo sudėtyje daug nepakeičiamų riebiųjų rūgščių.

Rožių eterinis aliejus
Ypatingas aliejus turintis švelnų gėlių žiedų aromatą, keliantį nuotaiką. Jis naudojamas veido odos priežiūroje jautriai odai.

Pačiulio eterinis aliejus
Egzotiškas ir stimuliuojantis aliejus iš Indijos turi jausmingą medienos aromatą. Pačiulis naudojamas veido priežiūroje brandžiai odai ir turi atpalaiduojantį efektą.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano turima produkto pakuotė yra mini versija. Skaidraus, gana plono plastiko buteliuko sienelės gana minkštos, lengvai pasispaudžia, nors to visiškai nereikia tokios konsistencijos produktui. Ant viršaus užsukamas dalinai skaidrus baltos spalvos plastikinis dangtelis. Mano turima pakuotė neturi jokių dozavimo angų, dėl ko dažnai į delną įsipilu per daug produkto. Tačiau pilno dydžio gaminys turi pompą, kuria aliejų dozuoti labai patogu.

Aliejuko pakuotės dizainas minimalus, labai paparastas ir tikrai primena profesionalios kosmetikos pakuotės. O ar produktas iš tiesų skirtas naudoti profesionalams, aš negalėčiau pasakyti. Taigi dizaine naudojami užrašai balta spalva ir keli intarpai: balta horizontali linija ir kaži koks ovalo formos rutuliukas, kurio reikšmės ar simbolio aš nesuprantu. Galbūt tai tik puošybos elementas? Iš tiesų visą pakuotės grožį ir stilingumą suteikia per sieneles matomas gelsvas produktas, o ne pats dizainas. Perteikiama idėja labai teisinga - koncentruojamės į tai, kas viduje, o ne ant pakuotės.


Kvapas. Aliejinių produktų kvapai dažnai visiškai nepasižymi ypatingu, galvą apsukančiu ir mintis svaiginančiu aromatu. Šiuo atveju ne išimtis, nors kvapas tikrai stiprus ir gana intensyvus, jaučiamas ilgai, tol, kol neužmiegu. Aš užuodžiu augalus ir žoleles, medienos tonus. Kažkokių paskirų augalų įvardyti tikrai negalėčiau, išskyrus galbūt pačiulio aromatą.

Konsistencija. Aliejų mišinys švelniai gelsvos spalvos. Paprastai aliejus įsivaizduojame tirštos, sunkios konsistencijos, bet čia aliejukas labai primena gerokai praskiesto aliejaus konsistenciją, jis man pasirodė netgi skystesnis ir gerokai lengvesnis negu mums įprastas ir kasdien virtuvėje naudojamas augalinis ar saulėgrąžų aliejus.


Sudėtis: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Linalool, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Tocopherol, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Geraniol, Benzyl Benzoate, Limonene.


Poveikis. Aliejuką ant savo odos tepiau kiekvieną vakarą ir išteptu veidu keliaudavau miegoti. Tad naudojau labai paprastai, vietoj naktinio veido kremo. Kas vakarą nedidelį aliejaus kiekį kruopščiai masažuodavau į odą, kartu stimuliuodama odos kraujotaką. Aliejaus netepiau akių srityje (manau savaime suprantama kodėl?). Jei aliejų būčiau naudojusi dienos metui, jo tepčiau tiek, kad jis vienu kartu pilnai susigertų į veido odą, tačiau vakarui nepabijojau jo tepti daugiau ir gausiau, vistiek per naktį jis pilnai susigeria į veido odą.

Aliejaus poveikio visiškai nepastebėjau pirmąjį naudojimo mėnesį ir galvojau, kad na neveikia jis, nieko nedaro. Tačiau man prireikė trupučio daugiau kantrybės - juk tai natūralus produktas, kurio efekto nereiktų tikėtis labai greitai. Antro mėnesio eigoje aš pastebėjau pirmuosius rezultatus: mano oda vizualiai pagražėjo, tapo vienodesnio atspalvio, oda paskaistėjo, atrodė geriau ir sveikiau. Vis gi, tai nebuvo tas rezultatas, kurio laukiau ir tikėjausi, tad naudojau aliejų toliau. Tik po maždaug 2-3 mėnesių naudojimo aš pastebėjau kad veido oda iš tiesų tapo stangresnė, natūraliai spindinti, dingo visi išsausėjimai, o oda atrodo daug geriau nei kada nors anksčiau.


Man asmeniškai aliejukas labai patiko. Ir aš net neabejoju, kad jis vertas savo kainos. Priemonę naudoju pusę metų, ir dar turiu nemažai aliejuko (likučius turėčiau baigti birželio pabaigoje arba iki liepos vidurio). Tad ar jūs galite įsivaizduoti, kiek laiko naudojama pilna, 100 ml pakuotė? Iš čia man kyla klausimas: ar spėčiau sunaudoti pilną aliejaus pakuotę, man produktas galioja tik 9 mėnesius nuo jo atidarymo dienos? Toks galiojimo laikas yra tikrai trumpas tokios konsistencijos ir tokio skalsumo produktui. Tačiau visa kitą super, mat aliejukas, net ir padengtas storesniu sluoksniu, visiškai nekemša veido odos porų, nekyla jokių spuogelių, neatsiranda nemalonių pojūčių. Ryte aliejus būna pilnai susigėręs į veido odą, o ji atsigavusi, graži ir spindinti. Manyčiau tikrai vertas dėmesio produktas, jei turite bent 3, o geriausia 6 mėnesius laukti teigiamų rezultatų savo odai.

P.S. Tiesa, aliejų reiktų atsargiai naudoti besilaukiančioms moterims. Tą sužinojusi, buvau kuriam laikui nutraukusi veido aliejaus naudojimą, ir tik pasikonsultavusi su savo gydytoja, vėl drąsiai naudojau aliejuką.





Ačiū, kad skaitote,


Linkiu pačios nuostabiausios, sveikai spindinčios veido odos ir svaiginančios vasaros meilės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai