SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Hydra Vital" drėkinamasis veido kremas "Angelica"

"Angelica" drėkinamasis veido kremas su šventagarsvėmis jau kuris laikas buvo mano pavasarinė odos svajonė... Atrodo, kad būtent to reikia mano odai, ir ypatingai pavasario metu, gaivinimo ir stipraus drėkinimo. Tad apsidžiaugiau gavus šio kremo mėginuką. Bet sunaudojusi jau nebesu tikra, kad noriu būtent šio veido kremo. Kodėl? Kviečiu paskaityti.



Ką žada gamintojas: Aksominis, šilko švelnumo kremas odai suteikia greitą, ilgai išliekantį drėkinimą bei gaivą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Šis kremas teikia 48 valandas trunkantį drėkinimą*, jaučiamas komfortas (94%)**, oda tampa spindinti (84%), apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio (90%)**.

Šventagaršvė – nuostabus augalas. Dėka savarankiško drėkinimo, ji gali per kelias dienas užaugti iki kelių metrų aukščio. L‘Occitane atrinko organinę šventagaršvę iš Dromo reęgiono Prancūzijos ir patentavo jos efektyvumą dėl drėkinamųjų, gyvybingųjų savybių.

*Klinikiniame teste dalyvavo 13 moterų
**Efektyvumo teste teste dalyvavo 31 moterys, 4 savaites.

Šventagaršvė yra išskirtinis augalas, kuris labai greitai auga dėka savo drėgmės įsisavinimo galimybių. L'OCCITANE šventagaršvei skyrė ypatingą dėmesį ir panaudojo jos drėkinamąsias savybes pilnai odos priežiūros linijai, kuri intensyviai drėkina ir atgaivina odą. Tiek šventagaršvės eterinis aliejus, tiek šventagaršvės vanduo yra naudojami produktų gamybai, kurie atstato drėgmės pusiausvyrą ir atkuria natūralų odos grožį.
Šioje kolekcijoje atrasite veido prausiklius, tonikus, ypatingą serumą ir kremus.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: AQUA/WATER**, GLYCERIN**, DICAPRYLYL ETHER**, CETEARYL ALCOHOL**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER**, OCTYLDODECYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, PEG-100 STEARATE, ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT*, ANGELICA ARCHANGELICA SEED EXTRACT*, ANGELICA ARCHANGELICA ROOT OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, CORN STARCH MODIFIED**, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL**, CETEARYL GLUCOSIDE**, CARBOMER, XANTHAN GUM, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL LINOLEATE, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL.
*Ingredientai iš Organinių ūkių 
**Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 36,50 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetu ČIA


Mano potyriai. Baltos spalvos veido kremas labai lengvos konsistencijos, dėl ko produktas į odą susigeria labai greitai. Aš nelabai įsivaizduoju, kaip kvepia šventagarsvės, bet kremas man primena žolės ir kažkokių žolelių žiedų kvapą. Tai nėra tas kvapas dėl kurio alpčiau, kaip man patinka, bet ir nėra nepakenčiamas. Tiesiog kvapas, kuris man nekelia nei labai malonių, nei nemalonių emocijų.


Tikriausiai šis kremas yra vienas tų mėginių, kurio efektui įsitikinti nepakanka 3 panaudojimų. Sunaudojusi mėginuką, apie kremo poveikį galiu pasakyti nelabai daug ir jau nebežinau, ar norėčiau įsigyti pilno dydžio kremo pakuotę. Pajutau, kad pasitepus kremu oda tarsi atgaivinama, atšviežinama, tačiau vizualiai to gaivinimo matosi mažokai, tai labiau pojūtis, nei efektas. Kremas nepalieka ant odos jokių riebalinių ar blizgių plėvelių. Iš viso, atrodo kad nieko ant veido netepta, jei ne aiškiai jaučiamas, stiprus drėkinamasis poveikis. Iš tiesų drėkinimas stiprus, jaučiamas gana ilgai, tačiau tikrai ne taip ilgai, kaip sako gamintojas. Abejoju ar kremas drėkina 48 val, nes jau po 12 val mano oda prašosi drėkinamojo kremo.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios popietės,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai