SAMPLE SIZE. NATURAL SWANICOCO Fermentation Repair Skintoner - odą balinantis ir su raukšlėmis kovojantis veido tonikas

Dauguma kosmetikos inovacijų, kurias šiandieną naudojame atkeliavo iš Azijos: pirmiausia rinkoje pasirodė mums jau įprasti BB veido kremai, Cusion tipo makiažo pagrindai, konjack kempinėlės... Galima vardyti ir vardyti naujoves, kurios labai greitai tapo populiarios ne tik Europoje, bet ir pasauliniu mastu. Atrodo, kad Azijos rinkoje bene kasdien sukuriamos inovatyvios grožio priemonės, kurios labai greitai atkeliauja ir į mūsų kosmetines.

Swanicoco kompanija iki šiol man buvo nežinomas vardas, tikriausiai todėl, kad jos kosmetikos dar nebandžiau ir apie ją nebuvau girdėjusi jokių atsiliepimų. Truputį pasidomėjus galima rasti informacijos apie kompanijos politiką bei gaminius, kuriuose derinamas augalinis, tradicinis komponentas su šiuolaikinėmis nano technologijomis. Nežinau kiek nano kosmetikos bandėte jūs, tačiau man tai visiška naujovė, kuriai pasiruošti, sužinoti ir priimti reikia laiko (et, tie nelemti fantastiniai filmai :D ). Šį kartą aš išbandžiau veido toniką, kurio niekaip negaliu vadinti toniku, nes savo konsistencija ir poveikiu jis labiau primena  veido gelį arba veido serumą. Kviečiu paskaityti mažo dydžio nuomonę apie šį gaminį ir kelis bandymų kartus.



Ką žada gamintojas: Sudėtyje yra natūralių ekstraktų. Padeda atnaujinti pažeistas odos ląsteles ir suteikia stiprų drėkinimą ir suvienodina odos spalvą. Natūralūs ingredientai nedirgina odos. Priemonė kovoja su raukšlėmis ir teikia odai balinamąjį efektą bei mažina pigmentines dėmes

+ Gerina epidermio ląstelių atsinaujinimą;
+ vienodina odos spalvą, šviesina odą;
+ pakelia ir lygina raukšles;
+ oda vizualiai atrodo stangresnė, skaistesnė, šviesesnė, švaresnė ir vienodos spalvos;
+ Be mineralinių aliejų, dirbtinių dažiklių ir kvapų;
+ tinka jautriai, sausai ir mišriai veido odai.

Vietoj cheminių ingredientų naudojami natūralūs, tradiciniai augaliniai ingredientai. Ryžių ir fermentuotos žalios arbatos ekstraktai suteikia odai kristalo švarumo odos efektą. Nano technologinis gydymas efektyviai didina sugeriamumo galimybes, taip oda jaučiasi gaivi ir balto atspalvio.

Naudojimas: denkite reikiamą kiekį ant švarios veido ir kaklo odos. Po to sudrėkinkite drėkinamuoju kremu arba emulsija.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aspergillus/Rice Ferment Filtrate, Centaurea Cyanus Flower Water, Tissue cultured Wild Ginseng Extract, Butylene Glycol, Human Oligopeptide-1, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, accharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Bacillus/Cordyceps Sinensis/Ganoderma Lucidum/Inonotus Obliquus/Lentinus Edodes/Phellinus Linteus/Schizophyllum Commune/Tricholoma Matsutake Extract Ferment Filtrate, Rhus Semialata Gall Extract, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Saussurea Involucrata Extract, Caffeoyl Tripeptide-1, Polysorbate 60, Caprylic/Capric Triglyceride,  Allantoin, Carbomer, Arginine, Centella Asiatica Extract, Lactobacillus/Bambusa Vulgaris Shoot Extract/Glycyrrhiza Glabra Root Extract/Luffa Cylindrica Fruit Extract/Morus Alba Root Extract/Pueraria Lobata Root Extract Ferment Filtrate, Camellia Sinensis Seed Oil, Magnolia Kobus Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Thujopsis Dolabrata Branch Extract.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 120 ml
Kaina: $56,99 arba 49,34 EUR
Kur galima įsigyti: Swanicoco, ebay, She Goes to Seul, Tradekorea,

Produkto informacija. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano potyriai. Priemonės konsistencija nėra mums įprasto vandeninio skystumo. Man ji labiau primena gerokai vandeniu praskiestą veido gelį arba skystą veido serumą. Priemonė balzganai skaidri, su baltu atspalviu.

Tonikas neturi kvapniųjų medžiagų, bent jau tyrinėjant sudėtį atskirai nerandame "parfum/ fragrance" ingrediento. Vis gi, jo kvapas aiškiai jaučiamas, nors ir nelabai intensyvus. Užuodžiu augalinį kvapą, kuris šiek tiek primena žoleles, nors aiškiau augalus su labai silpnu kosmetiniu kvapu.


Toniko mėginio, kurį naudojau kaip veido serumą, man pakako 3 naudojimams. Aš net neįsivaizduoju, kaip gamintojai sukūrė šį gaminį ir kas jame tokio įdėta, bet jis tikrai veikia. Galbūt tai nano dalelių technologija, apie kurios panaudojimą kosmetikoje kol kas žinau per mažai, todėl tokių kosmetikos priemonių vengiu.

Taigi, po trijų naudojimo kartų mano veido oda atrodo vizualiai geriau, jos spalva tapo tolygesnė. Kiek ji baltesnė ar šviesesnė aš nepastebėjau, manau visiškai nerealu po trijų naudojimų to tikėtis, tačiau visas veido kompleksas skaistesnis, tolygesnio atspalvio. Lygiai taip pat dėl kovos su raukšlėmis - tikrai nepastebiu jokio poveikio savo raukšlelėms, o va odos stangrinimas ir pagerėjęs elastingumas jaučiamas.


Serumas (nors realiai tai veido tonikas) ne tik pateisino, tačiau ir gerokai pralenkė mano lūkesčius. Jis iš tiesų daro tai, ką žada ir per labai trumpą laiką. Man būtų įdomu išbandyti pilną gaminio pakuotę, nors prieš tai norėčiau paieškoti daugiau informacijos apie nanotechnologijų panaudojimo galimybes kosmetikoje, jos poveikį odai ilgalaikėje perspektyvoje.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos vasaros dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai