ESSENCE maskuoklis - dar vienas kamufliažinis maskuoklis rinkoje, tik ar toks pat geras, kaip Catrice variantai?

Man su maskavimo priemonėmis nelengva: pirmiausia man reikalingas labai gerai tamsius paakius maskuojantis maskuoklis, tad tam netinka visi kreminiai ir tirštesnės konsistencijos maskuokliai. Tačiau kartu, aš pageidaučiau, jog priemonė būtų pajėgi bent šiek tiek pamaskuoti ir veido odos netobulumus: pavienių spuogelių, paraudimų, sudirgimų ar kitų smulkių netobulumų yra ne nuolat, tačiau vienas kitas vis pasitaiko... Tad aišku, jog man reikalingas skystas maskuoklis ir aš jau turiu porą labai mėgstamų variantų: vienas iš Catrice, kitas - iš Rimmel. Atrodo radai, ir ko čia beieškoti? Bet man visuomet labai smagu bandyti kažką naujo, išbandyti alternatyvas, o galbūt rasti kažką geresnio? Su tokiomis mintimis išbandžiau ir naująjį Essence "Camouflage" skystą maskuoklį, žadantį pilną maskavimą tiek tamsiems paakiams, tiek kitiems odos netobulumams.

"Niekada nebūk tuo, kuris ieško, randa ir pabėga"
Paulo Coelho


Produktas: ESSENCE Camouflage Full Coverage - skysta maskavimo priemonė (atspalvis - "05 Ivory")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - užmaskuoti odos netobulumus, pašviesinti paakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogos tamsių paakių maskuojamosios savybės
Labiausiai nepatiko: nemaskuoja odos netobulumų
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: ilgai išliekantis ir itin pigmentuotas, skystai kreminės tekstūros maskuoklis patikimai paslepia tamsius ratilus po akimis ir kitus odos netobulumus. natūraliai ir gaiviai išvaizdai.


Maskuoklio pakuotė primena lūpų blizgesių pakuotės: skaidri plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu, po kuriuo randame ir aplikatorių. Jis visai kaip lūpų blizgesio, ant ilgos lazdelės, o ir aplikatorius kirstos formos, su trumpais plaukeliais. Tiesą sakant, su aplikatoriumi naudojuosi tik tiek, kad uždėčiau ant odos, tačiau juo niekad neskirstau - nepatogu. Paskirstymui visuomet naudoju savo makiažo pagrindo dengimo kempinėle.

Kvapas. Būdingas makiažo pagrindams ir maskuokliams aromatas, tiesa, čia jis stiprokas ir intensyvokas, tačiau jau po paskirstymo jo nebesijaučia.

Konsistencija. Skystas mmaskuoklis atrodo pakankamai tirštas, nors realiai toks nėra - tokį tirštumo efektą suteikia didelis priemonės pudriškumas. Net nežinau kaip paaiškinti, iš konsistencijos ji atrodo labai tiršta ir sausoka, vien dėl to, kad jos maskavimo tankis didelis ir turi daug pudriškų miltelių.


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SILICA, HYDROGENATED LECITHIN, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Maskuoklis pasidengia lengvai, tačiau su juo negalima prisidėlioti ant viso veido ir tik tuomet sklaidyti, nes jis itin greitai sausėja ir stingsta, o tokį paskirstyti labai sunku. Todėl su juo reikia dirbti itin greitai arba padengti po vieną paakį, paskirstyti, tada kitą - paskirstyti ir t.t. turiu galvoje dirbti nedidelėmis veido sritimis.

Kalbant apie paskirstymą, aš turiu pasakyti, jog jis nėra idealus. Padengiu, paskirstau makiažo kempinėle ir turiu dar kartą dengti arba sklaidant stipriai neretušuoti, mat maskuoklis lengvai išblėsta, išsiretušuoja ir taip ir lieka neužmaskavęs to, ko reikėjo.

Gal ir ne pati geriausia nuotrauka, o ir už nagus turiu atsiprašyti :D Bet... čia puikiai matosi, kiek maskuoklis paliko mėlynumo/ juodumo po akimis ir šalia akių kampučių :)

Skystas maskuoklis tolygiai ir sakyčiau tikrai neblogai paslepia patamsėjusius paakius. Ar visiškai? Žinokite tikrai ne 100% ir šiek tiek melsvumo/ juodumo dar matosi pro maskuoklio sluoksnį. Aišku, visuomet galima dengti dar vieną sluoksnį, tačiau man ši priemonės sluoksniai sunkokai kimba vienas su kitu, o jei sluoksnis itin storas - tai ir į paakių raukšleles linkęs sukristi. Tačiau pamaskuoja ir pašviesina tikrai neblogai. Man jis šiek tiek panašus į Catrice maskuoklį, tik tiek kad šitas miltingesnis, tirštesnis ir su juo dirbti šiek tiek sunkiau.

Jei maskuoklis tinka kaip priemonė tamsiems paakiams maskuoti ir šviesinti, tai kaip maskuoklis odos netobulumams, man jis pasirodė prastokas. Man jis visiškai negražiai maskuoja kitus veido odos netobulumus, tiesiog, kad ir miltingas, kad ir gerai maskuojantis, bet jis to nesugeba ir tiek - manau tai išskirtinai tamsiams paakiams skirta priemonė, kuri juos pašviesins ir neblogai pamaskuos tamsią jų spalvą. Bandyti drąsiai galite, naudoti, jei norite pašviesinti - irgi. Aš manau, jog tai tikriausiai šiek tiek aukštesnės, nei vidutinės kokybės produktas, tačiau visitiek, mano mėgstamiausiųjų maskuoklių tikrai nepakeitė - man daug labiau patinka mano Catrice Liquid Camouflage ir Rimmel "Match Perfection" maskuokliai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Na va, visoms skirtingai, man kaip tik labai patiko šis maskuoklis, toks lengvas, atrodo natūraliai, lengvai sklaidosi :) O va visų išgirtasis Rimmel man visai nepatiko, o ir atspalvis man buvo šiek tiek per tamsus (čia, žinoma, jau mano problema).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai taip, nėra nė trupučio prastas, tiesiog man daug labiau tinka minėti Catrice ir Rimmel variantai :) Šitas maskuoklis man atrodo geriausias jei kalbėsime apie Essence maskavimo priemones ;)

      Panaikinti
    2. Taip, pritariu, Essence tikrai maloniai nustebino, kokybės ir kainos santykis šiuo atveju - puikus :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą