SAMPLE SIZE. L'OREAL "True Match" makiažo pagrindas (atspalvis "4N Beige")

Kai nori kažko naujo, ar kažką pabandyti, o turima kosmetika jau senai ištestuota, tokiais atvejais aš imu vieną ar kelis iš turimų mėginių ir tiesiog sunaudoju, išbandau ir trumpai savo įspūdžius pasakoju ir jums. Šį kartą nusprendžiau, jog patestuoti naują makiažo pagrindą/ kreminę pudrą, būtų visai smagu, todėl į rankas paėmiau tris turimus atnaujinto L'Oreal True Match makiažo pagrindo pakuotes ir pradėjau jas naudoti. Aišku, kad esu jau ne vieną True Match pakuotę sunaudojusi (turiu galvoje buteliuką, o ne mėginius) ir tikriausiai reiktų pasakyti, jog tai vienas mėgstamiausių makiažo pagrindų, esančių mūsų rinkoje. Tačiau po to, kai L'Oreal atnaujino jų pakuotės, o kaip išsiaiškinau vėliau, pakito ir jų formulė, aš dar jo nebuvau įsigijusi, tad mėginys puiki proga tai padayti.



Ką žada gamintojas: L'OREAL TRUE MATCH skystas makiažo pagrindas tobulai prisitaiko prie tavo odos spalvos bei struktūros. Ypač švelni ir lengva kreminė formulė nepriekaištingai padengia odą ir paslepia bet kokius netobulumus. TRUE MATCH makiažo pagrindo atspalvių paletė su šiltais, šaltais ir neutraliais tonais leis itin lengvai išsirinkti savo atspalvį. Sudėtyje esantys vitaminai B ir E bei glicerinas suteikia odai sveikumo ir gyvumo, neužkemša porų.  Oda atrodo natūraliai, gyvybinga ir švytinti.
Be aliejų, kvapiųjų medžiagų. Sudėtyje yra vitaminų B ir E, glicerino.
Naudojimas. Padenk švarią ir paruoštą odą makiažo pagrindu. Prieš naudojant, rekomenduojama patepti odą kasdieniniu kremu, kuris tinka tavo odai.

Sudėtis: Aqua/ Water, Dimethicone, Isododecane, Cyclopentasiloxane, GlycerinPEG-10 Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Synthetic FlourphlogopiteDisteardimonium Hectorite, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic AcidCetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 IsostearateHexyl Laurate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl GlutamateTocopherol, Panthenol, Aluminum Hydroxide, Hydroxyethyl Urea, Hydrated Silica, Methicone.
May contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77499, CI 77492/ Iron Oxides, Mica, CI 15985/ Yellow 6 Lake, CI 42090/ Blue 1 Lake, CI 77510/ Ferric Ammonium Ferrocyanide, CI  45410/ Red 28 Lake, CI 15850/ Red 7.

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas (turiu tris mėginius). Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 15,02 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur


Mano nuomonė. Dar prieš atidarydama pakuotę nujaučiau, kad 4N atspalvis, nors ir yra neautralaus atspalvio, tačiau bus man stipriai per tamsus. Iš tiesų taip ir buvo, žiauriai per tamsus, bet jį šiek tiek pašviesinau per šviesia pudra ir gavau įdegusio veiduko efektą. Kelias valandas atrodė normaliai, tačiau atrodo, jog atspalvis gana stirpiai (tikrai bent 1 tonu) oksiduojasi arba persimuša per padengtą šviesią pudrą ir veidas vėl ima atrodyti pernelyg tamsus. 4N atspalvis tikrai netinkamas mano odos spalvai ir aš tiek neįdegu net vasaros metu!

Kalbant apie priemonės konsistenciją, ji nėra skysčiausia pudra, kokią esu naudojusi, tačiau iš tiesų pakankamai skysta. Makiažo pagrindą paskirstyti labai lengva, aš sakyčiau jis turi vidutinį maskavimą ir gražiai suvienodina veido spalvą. Tačiau jei vieno priemonės sluoksnio jums nepakanka, ją paprasta ir lengva sluoksniuoti. Priemonė ant odos jaučiasi lengva ir besvorė, tačiau pastebiu, kad tikriausiai senstu, ir jau kuris laikas man nebepakanka tik makiažo pagrindo kad veidas atrodytų gerai. Pasiilgau tų laikų, kai nereikėjo jokių maskavimo priemonių. 😏


Nuotraukose jokių maskuoklių nedėjau, norėjau jums parodyti, kiek maskuoja ir kaip atrodo ant odos. Man makiažo pagrindas akivaizdžiai suteikia odai sveikesnio švytėjimo ir ji atrodo gyvybingesnė ir sveikesnė. Tad kaip ir anksčiau naudota, senoji L'Oreal True Match makiažo pagrindo formulė, taip ir šio, man patinka dėl lengvo pojūčio ant veido, spindesio odai suteikimo ir gražios, tobulios veido odoa spalvos. Visiškai be baimės paimčiau ir atnaujinto leidimo buteliuką, nes poveikiu jie man nė kiek nesiskiria vienas nuo kito, aišku, pirkdama rinkčiausi savo veido odai tinkančią spalvą. 😆




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Geras makiažo pagrindas, bet už pilną kainą nepirkčiau, su nuolaida - taip :) Pradėjau antrą buteliuką, pirmojo užteko gana ilgam, priemonė tikrai skalsi. Gerai maskuoja, tad pradėjusi naudoti šią pudrą, nebeperku atskirai maskuoklio, nes jei reikia ką paslėpti - naudoju tą pačią pudrą papildomai. Minusas - pakuotės negalima atidaryti, o gaila, nes plonu ilgu makiažo šepetuku dar tikrai būtų galima "iškabinti" likučius. Tikėjausi, kad stiklinę pakuotės dalį galėsiu išplauti ir išmesti į stiklo konteinerį, deja...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, visiškai jums pritariu! Dėl kiekvieno žodžio, ir mane lygiai taip pat erzina buteliukai, kurių negali atsukti ir atidaryti :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą