RITUALS... "The Ritual of Dao" purškiamas namų kvapas su baltuoju lotosu ir yi yi ren

Namuose jau kvepia kepamais meduoliais? Priešventiniu laikotarpiu visuose kambariuose tvyro sodrus eglutės kvapas, sumišęs su žiemiškais prieskoniais, karšto vyno ir šventiškų kvepinių aromatais, maloniai kutenančiais nosį ir nuteikiančiais šventiškai. Tačiau net ir šiuo šventiniu maratonu norisi ramybės, prabangos ir jaukumo kvapo. Šį kart noriu jums šiek tiek papasakoti apie per šiuos metus spėtą pamilti Rituals... kosmetiką, tik šį kart visą dėmesį skirsiu ne kosmetikai, o namų kvapui iš Dao ritualo kolekcijos.

"Nėra prasmės prisiminti praeities, jei ji neturi įtakos dabarčiai."
Č. Dikensas



Produktas: RITUALS... "The Ritual of Dao" purškiamas namų kvapas su baltuoju lotosu ir yi yi ren
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: pakvėpinti kambarį
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis kvapas
Labiausiai nepatiko: galbūt kaina, o gal keli raudoni ingredientai, tačiau iš esmės smulkmenos
Tūris: mano turimos - 50 ml (pilno dydžio - 500 ml)
Kaina: 500 ml - 25,90 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sukurkite unikalų kvapą namuose su šiuo natūraliu kvapiuoju purškikliu. Švelniai spustelkite ir iš kart sukurkite rafinuoto kvapo atmosferą. Namų kvape raminantys Yi Yi Ren ir baltojo lotoso ingredientai.
Baltasis lotosas suteikia raminantį aromatą. Tai švaros, taikos ir dvasinio augimo simbolis tolimuosiuose rytuose. Baltieji lotosai atsiveria su pirmaisiais saulės spinduliais ir užsiveria leidžiantis saulei. Yi Yi Ren Kinijos medicinoje buvo naudojamas per amžius dėl odą maitinančių ir medicininių savybių.

Sudėtis: TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, BENZISOTHIAZOLINONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONALBENZYL SALICYLATECIS-4-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE, HEXYL CINNAMAL, HELIOTROPINE.


Mano nuomonė. Man patinka, kai namai kvepia lengvu, maloniu uoslei aromatu, tačiau visiškai nemėgstu areozolinių, suslėgto oro purškiamų flakonų, tad visuomet vandens pagrindo arba natūralius. Praeitais metais, Rituals advento kalendoriuje radau Dao linijos purškiamą namų kvapą, tačiau vos kelis kartus pabandžiau, tuomet išsitraukiau tik vasarą ir supratau, kad jis man visiškai neatsiskleidžia šiltuoju metų laiku, tad vėl į rankas paėmiau tik gerokai įsibėgėjus rudeniui.

Kas jau kas, bet Rituals... kvapai yra patys nerealiausi kosmetikos priemonėse, tad tikėjausi kažko ypatingo ir nenusivyliau. Šaltuoju metų laiku, kad namuose jau stovi kalėdinė eglutė aromatas suteikia namams prabangios gaivos ir ramybės kvapą. Kažkas dieviško - norisi uostyti ir uostyti. Tačiau apibūdinti kvapą sunkoka: jis labiau žemiškas, nei gėlių, gaivus, tačiau turi žalumos kvapą, kuris toks lengvas, kad nesuteikia kvapui sunkumo ir slogumo. Ir ne tik aromatas čia puikus - kvapas iš ties ilgai išlieka ir jaučiamas bent gerą pusdienį, o jei kvėpinu tekstilę - dar ilgiau. Atrodo per tiek laiko kvapas turėtų imti erzinti uoslę, imti čiaudėti ar skaudėti galvą, tačiau nieko panašaus. Kvapas švelnus, raminantis, tad visai malonu jį nuolat užuosti. Man šitas purškiklis labai patinka, o ir nedidukas 30 ml pakuotės kiekis visai skalsus, naudojasi taupiai. Tikriausiai negaliu bandyti užrašyti žemesnių balų nei šiuo metu ir visai pagalvoju apie pilno dydžio Rituals patalpų aromatą. Labai fainas, malonaus raminančio kvapo ir ilgai  išliekantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Skaniausiai kvepia švara, tada nereikia jokių purškiklių, kad palaikyti jaukumą. O nors ir purškiant kvapiklius, švarioje erdvėje kvapas kitaip pasiskirsto.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, kaip šauniai už dyką pasireklamavote - palieku :)
      Švara kvepia maloniai, tačiau patys puikiai žinote, kad yra kvapų, kuriuos panaikinti sudėtinga, kiekvienas žmogus turi specifinį kūno kvapą, kiekvieni namai turi savo kvapą, pasigulėję, net ir švarūs rūbai įgauna specifinio aromato, namų tekstilė traukia kvapus :) Aplinka gali būti pati švariausia pasaulyje, bet nuo kvapų nė vienas nepabėgsime ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą