2021/12 Gruodžio pirkiniai ir naujienos: RITUALS, Skinlovers, Sesamis ir kt.

Labas, sveikinuosi paskutinę metų dieną ir rodausi su naujais pirkiniais, šventinėmis dovanomis ir naujais džiaugsmais. Nežinau, koks gruodis pas jus, bet man šiais metais buvo beprotiškai daug pagundų - ne vienoje parduotuvėje buvau susikrovusi pirkinių krepšelius ir net keliose vos nepaspaudžiau pirkti. Bet... daugumoje atsilaikiau. Nusipirkau atrodo nedaug, nors gundžiausi labai daug kuo: labai norėjosi ir plaukų priemonių naujų, ir kvepalų, ir apie paletę susimąsčiau, bet... viso to nereikia. Tad pirkau regis 100-tąjį kart pamatavus. Kas naujo mano namuose?

Kūnui

Iš tų pigesnių druskų, ši - jau ne kartą naudojama ir visai mėgstama, pirmiausia dėl puikaus kainos ir kokybės santykio: kvepia maloniai, odą suminkština ir atsipalaiduoti padeda. Gal tik kvapo visada norisi truputėlį intensyvesnio, tačiau jei jau kartoju, darau sau išvadą, kad mane tenkina.
Vietinėje kvartalo parduotuvėje Čia, 0,99 Eur

Jau minėjau, kad mano vaikas atsisakė visų kūdikiškų priemonių ir labai nori rinktis vaikiškas su visokiais paveiksliukais ar herojais. Žinoma, aš jam aiškinau, apie nesaugių ingredientų žalą odai vaikams suprantama kalba, tačiau ugdydama jo savarankiškumą, parenku kelis variantus parduotuvėje ir leidžiu pačiam nuspręsti ko nori. Šį kart išsirinko tokią. Bandoma, tad trumpa nuomonė ateityje greičiausiai bus.
Camelia vaistinė, 3,69 Eur

Mano vaikui nuo šalčio sutrūkinėjo ir nupleiskanojo rankų oda - iki kraujo, žaizdų ir raudonų lopų. Tiesą sakant taip būna ir man, tuomet įprasti kremai nepadeda, kvapiosios medžiagos stipriai griaužia ir dirgina odą. Kur negriauš, kai ir paprastas vanduo tuo etapu griaužia... Ieškojome greitos pagalbos vaistinėje, tad nusipirkome drėkinantį kremą atopinei odai be kvapų. Būtinai papasakosiu kiek vėliau, kai daugiau ištestuosime. Kol kas visai patinka.
Camelia vaistinė, 1,99 Eur

Plaukams

Turiu dar nemažai šampūno, o va šiuo metu naudojamas kondicionierius beveik baigėsi. Tad metas pasipildyti kaukės atsargomis, šį kart susigundžiau suteikti dar vieną šansą SYOSS produktui, nors... anksčiau bandyti tikrai nežavėjo. Įdomu, ar man patiks.
pigu.lt, 4,79 Eur

Plaukams karštus prietaisus naudoju labai retai, tačiau kai naudoju, noriu maksimaliai apsaugoti plaukus. Šio apsaugančio purškaliuko irgi nesu bandžiusi, tad labai įdomu.
pigu.lt, 10,55 Eur

Veidui

Labai norėjau išbandyti Botavikos priemonių ir net nežinau, ko reiktų tikėtis: stiprių kvapų? Labai natūralių produktų? Veiksmingumo? Neįsivaizduoju, bet nusipirkau vietoje toniko ir tikiuosi labai gerų rezultatų.
Elevita, 4,99 Eur

Dar vienas gamintojas, kuris labai sudomino ir kurio produkciją labai norisi išbandyti. Korėjietiškas kremas turėtų gera drėkinti bei suteikti jaunatviško, sveikos odos spindesio.
Eurokos, pilna kaina 17,90 Eur (mokėjau 12,53 Eur)


8. YVES SAINT LAURENT "Black Opium" parfumuotas vanduo moterims, 50 ml
Pagaliau... gavau gimtadienio proga vokelyje ir nusipirkau praeitais metais išglostytą akimis, išuostytą ir įsimylėtą saldų "Black Opium". Norėjau labai ilgą laiką, tad turėsiu dar porą žiemos mėnesių pasidžiaugti. 
Douglas, 93 Eur


9. RITUALS... The Ritual of Mehr didysis rinkinys
Mano Kalėdų senelis šiemet atnešė rinkinį Rituals kosmetikos, kuria labai džiaugiuosi - šios linijos dar nebuvau bandžiusi, o ir dėžutę labai naudingai panaudosiu po visko - šaunus rinkinys, labai juo džiaugiuosi ir jau nekantrauju viską kraustyti į vonios kambarį.

Rinkinio vertė; 44,95 Eur


Ir šį mėnesį gavau Skinlovers siuntinuką su veido kaukėmis. Man siūlė atsiųsti vėl visą liniją odos priežiūrai, bet tiesą pasakius, susigėdau prašyti dar - juk ir taip spėjau gerai išbandyti ir pamilti, tad galiu nusipirkti pati. Nenoriu skriausti kompanijos ir būti paprašaika - hmm... greičiausiai dėl to nesu influencerė soc.tinkluose. Žodžiu, Skinlovers man labai patinka, tad bus nerealu išbandyti VALANČIĄ ir DRĖKINANČIĄ kaukes. Tikiuosi labai daug ir būtinai papasakosiu savo įspūdžius.
----------------------------
Viskas, priemonių yra, bet ne masiškai, nors pagundų šį mėnesį buvo labai labai daug. Atsilaikiau, prieš gundymus, įsigijau tik tai, ko reikėjo ir... 
Noriu jums palinkėti gerų ateinančių Naujųjų - tebūnie šis Tigras pasitinka su ryžtingais sprendimais ir protingu balansu; naujomis idėjomis ir vežlumu. Tebūnie šie metai geresni!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Hmmm, kažkaip man šiandien komentarai stringa... Bandau dar kartą :D

    Sveikinu su pirkiniais ir dovanomis! O mano trys paskutinės 2021 m. siuntos pastrigo šventiniame šurmulyje ir atkeliaus jau tik pirmadienį. Ech, o taip laukiau, galvojau, pasidžiaugsiu savaitgalį, padėliosiu vėl savo buteliukus ir indelius :D Beje, iš Botavikos man visai patiko serumai - pirkau du tepti po lakštinėmis kaukėmis (papildomam drėkinimui), bet vėliau visai mielai sunaudojau ir šiaip. Naudojau Anti-stress serumą ir stimuliuojantį serumą - pirmasis patiko kiek labiau, antras toks labiau lipšnus. Tačiau bendrai, veikia gerai, visai padorūs serumai. Veido kaukės iš Botavikos tai nelabai stiprų įspūdį paliko - tokios nei geros, nei blogos. Įdomu, kaip pasiteisins rugiagėlių vanduo Jums. O Rituals man atrodo, jau klasika :D Kiek naujų kosmetikos ženklų neatsirastų, o ir aš vis kartas nuo karto prie Rituals grįžtu. Na, ir pagaliau reikia ir man Skinlovers išbandyti - tiek gerų atsiliepimų girdėjau, bet stabdė tas, kad ir apie Mano kosmetiką girdėjau super atsiliepimus, per išpardavimą prisipirkau priemonių išbandyti ir kol kas stipriai sužavėta nesu. Geros priemonės, bet ne wow. Bijau ir Skinlovers nusivilti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man visiškai netiko daugelis "Manillos" produktų, išskyrus putas veidui prausti ir valomąją kaukę, o "Mano" kosmetika yra šių metų atradimas tiek veidui, tiek plaukams. "Skinlovers" nebandžiau, tai sunku pasakyti kaip man būtų, bet kokiu atveju kosmetikos pasirinkimas yra labai individualus dalykas.

      Panaikinti
    2. Kaip įdomiai, merginos.
      Aš nebandžiusi Mano kosmetikos, kažkaip atstūmė plačiai reklamuojami, nors niekada nesakau niekada - gal dar kuo susigundysiu. Iš ties kosmetikos pasirinkimas labai individualus dalykas - kas tinka draugei - nebūtinai tik ir mūsų odai. Ir visgi, būna atrandi žmonės su panašiu odos tipu, panašiomis problemomis ir gali bandyti pirkti tokius pat produktus, tikėdamasi tokio pat efekto. Nors ir tai, tikrai ne visais atvejais.
      Skinlovers man labai patiko - iš pirmo žvilgsnio paprasta kosmetika, atrodė nebus nieko ypatingo, kol nepamačiau pirmų rezultatų po kelių savaičių. Ne visus produktus įsimylėjau, bet va raminančio serumo nuolat pasiilgstu :)

      Panaikinti
  2. Mane domina botavikos serumai, bet jaučiu, kad gali netikti jautriai odai dėl visokiausių natūralių ingredientų gausos :D Dar norėčiau išbandyti botavikos val.želę.
    PS: Jei siūlo, tai ir imkite, nesuprantu kodėl reiktų gėdytis, drovėtis, ar vadinti save paprašaika, galvoti , kad kažką skriaudžiate- manau, tiesiog prisigalvojate nebūtų dalykų ir apsisunkinate save...Kam nuo to geriau? Jei firma siūlo, reiškia ir gali atsiųsti, kad išbandytumėte. Aišku, spręsti Jums :) Gerų metų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, Botavika tikrai stipriai kvepia ir kvapai per stiprūs pasirodė - dabar bandau kondicionierių, tad su veidu atsargiai, bijau ir aš tų stiprių kvapų ant odos.
      Aij, drovuolė aš tais klausimais, kas susiję su dovanomis, pagalba ir pan. Žinau, kad juokingai skamba, bet bandau išgyventi tą jausmą - ne visuomet pavyksta :D ;)
      Gerų metų ir jums :)

      Panaikinti
  3. Ir ar man pasirodė, ar influenseres pavadinote paprašaikomis ir firmų skriaudėjomis? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oij ne, greičiausiai jums taip pasirodė gal dėl mano teksto? Kabu tik apie save, niekam etikečių neklijuoju ir tikrai ar man vadinti influenceres paprašaikomis ar bet kokį kitą žmogų įžeidžiančiu apibūdinimu.
      Čia aš apie save, kaip jaučiuosi :)

      Panaikinti
  4. @Urtė - visiškai pritariu, kad kosmetikos pasirinkimas visada yra individualus dalykas. Man pvz., Manilla labai patinka, mamai irgi tiko. O va Jums - atvirkščiai. Tačiau kaip ir rašote - visų oda, jos poreikiai, kiti veiksniai tikrai labai skirtingi. Na, dar Mano hialurono serumo nebandžiau :) Kažkaip tikiu, kad jis turėtų tikrai patikti. Nors kaip ir minėjau, nėra blogos ir kitos priemonės - nepasakyčiau, kad visai man netiko, tiesiog prioriteto joms neteikčiau. Žodžiu, faktas lieka tas pats - teks tiesiog pačiam pabandyti Skinlovers :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pasiūlyčiau pabandyti kreiptis į juos pagalbos - padės pagal odos tipą. Mano oda sausa, brandi - man labiausiai patiko raminantis serumas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą