L'OREAL Paris Color Riche Shine - blizgūs lūpų dažai: "109 Pursue Pretty"; "111 Instaheaven"; "245 High On Craze"; "352 #Beautyguru"; "643 Hot Irl"

Jeigu sekate mane instagram (geletakosmetine_blog), tikriausiai matėte, kaip InstaStories jūsų klausiau, ar pasilikti seną Oriflame lūpdažį, kuris man labai patinka dėl atspalvio, tačiau jau skaičiuoja ne vienus metelius. Jei įdomu, jūs nubalsavote išmesti (apie 60%) ir aš tą tikriausia ir padarysiu. Tiesiog man labai patinka pats atspalvis, gerai atrodo ant mano lūpų ir pasidažius nejaučiu kad būtų su juo kažkas blogai. Tačiau... mano kosmetinę visai nesenai papildė L'Oreal blizgūs lūpų dažai, net 5 iš naujosios, 15 atspalvių kolekcijos - tad ar verta pasilikti senus?

Mielosios matiniai lūpų dažai, nors ir pasižymi atsparumu, bet siaubingai sausina lūpas ir pamažu tampa atgyvena. Tad labai džiaugiuosi naujaisiais dažais ir tuoj parodysiu ir kaip atrodo, ir kas čia tokio nerealaus.

"Žodžiais beveik visi žmonės vienodi, tik elgesys parodo jų skirtumą."
Moljeras


Produktas: L'OREAL Paris Color Riche Shine - blizgūs lūpų dažai: "109 Pursue Pretty"; "111 Instaheaven"; "245 High On Craze"; "352 #Beautyguru"; "643 Hot Irl"
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai maloni, nesausinanti formulė
Labiausiai nepatiko: neišlieka ant lūpų ilgai, gana greit nusivalgo
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 12,99 Eur/ vnt.
Kur galima: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada, Kristiana, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Pažadink savo lūpų pojūčius. Sodrios spalvos ir priklausomybę sukeliantis daugiamatis blizgesys. Su blizgiais aliejais ir nugludintais perlais, suteikia unikalų daugiamatį blizgesį Intensyvūs ryškūs pigmentai sukuria sodrią spalvą Atspalviai lydosi nuo Jūsų kūno temperatūros suteikdami lūpoms malonų pojūtį Subtilus ir stiprus kvapas su ličių, aviečių ir baltojo muskuso natomis
Kaip naudoti: Perbraukite per lūpas kelis kartus, kol jos bus pageidaujamo ryškumo.


Naujieji lūpų dažai  - tiesiog nerealaus grožio pakuotėse! Apskritai kompanijos priemonių pakuotės visuomet labai dailios - šiuo atveju skaidraus plastiko tūbelės tiesiog šaukia - VA-SA-RA! Patogios, išvaizdžios, patrauklios ir labai smagios išsitraukti iš rankinės, atnaujinti makiažą ar tiesiog žvilgtelėti į naujas mylimas spalvas. 

Nors visos pakuotės identiškos, bet atspalvis lengvai randamos pagal ryškiaspalvį lipduką ant dugno, arba pasižiūrėjus pro skaidraus dangtelio viršų - kaip jums patogiau. Akys džiaugiasi!


Kvapas. Kiek esu turėjusi kompanijos lūpų dažų ir kiek pamenu, visi jie turi vienokį ar kitokį aromatą, Šiuo atveju ne išimtis - kvepia saldžiais vasaros vaisiais! Maloniai, ne pernelyg intensyviai ir pasidažius nejaučiamas. 

Konsistencija. Labai minkšta, drėgna, tirpstanti nuo kūno šilumos ir lengvai slystanti lūpomis. Todėl patarčiau su dažais elgtis atsargiai - nelaikyti kišenėje arti kūno, nepalikti per karščius automobilyje ar ant kosmetinio staliuko saulės šviesoje.


Sudėtis: TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/ TETRAISOSTEARATE, BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/ PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, POLYETHYLENE, ISOHEXADECANE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OZOKERITE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATEHDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ALUMINA, SILICA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, MAGNESIUM SILICATE, TIN OXIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, COLOPHONIUM / ROSIN, LINALOOL, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, GERANIOL, PARFUM / FRAGRANCE.
MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 45410 / RED 28 LAKE, MICA, CI 45380 / RED 22 LAKE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 15850 / RED 7, CI 17200 / RED 33 LAKE, CI 15985 / YELLOW 6 LAKE, CI 77000 / ALUMINUM POWDER, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 15850 / RED 6, CI 42090 / BLUE 1 LAKE, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 15850 / RED 7 LAKE, CI 77120 / BARIUM SULFATE, CI 77820 / SILVER, CI 75470 / CARMINE.


Poveikis. Lūpų dažai nėra labai intensyviai pigmentuoti - jie labiau permatomi, su spalva. Tad pirmas brūkštelėjimas uždeda lengvą spalvą, tuo tarpu sluoksniuojant išgaunamas spalvos ryškumas ir intensyvumas. Jau minėjau, kad dažai dengiasi labai lengvai, pasiskirsto tolygiai, tik reiktų kiek atsargiau su kontūru - mano lūpos nėra itin putlios, tad kartais dažantis pasitaiko pravažiuoti pro lūpų kontūrą.

Testavimui gavau penkis atspalvius iš 15 atspalvių kolekcijos. Pas mane vyrauja rožiniai, oranžinis, nude ir raudonas. Deja, bet fotografuoti rinkausi visai netinkamą dieną - mano plaukus "puošė" pudelio šukuosena; diena buvo labai saulėta, o vis reguliuodama roletų poziciją niekaip nesugebėjau nutaikyti tinkamo apšvietimo - tai per šviesu, tai per tamsu. Šioks toks rezultatas yra - mano 5 L'Oreal atspalviai:

"109 PURSUE PRETTY" atspalvis ryškiai rožinis (hot pink), ir man asmeniškai vienas mylimiausių. Niekaip neišaugu iš rožinės spalvos - jokia vasara neapsiėjo be tokio atspalvio!

"109 PURSUE PRETTY"

"111 INSTAHEAVEN" atspalvis švelniai rožinis (baby pink) ir kažkada tai buvo mano mylimiausia spalva. Manau dėl mano šviesaus gymio man rožinė vis dar puikiai tinka. Toks atspalvis vizualiai putlina lūpas ir suteikia jaunatvišką išvaizdą bet kokio amžiaus moteriai - svarbu, kaip ir su raudona spalva - rasti tinkamą rožinės atspalvį!

"111 INSTAHEAVEN"

"245 HIGH ON CRAZE" atspalvis švelniai oranžinis, visiškai vasariškas, tobulas kai norisi pakankamai natūralaus, tačiau kažko įdomesnio nei pabodusios nude. Esu girdėjusi įvairių nuomonių, kad tokia spalva man netinka, kad merginoms nelabai patinka oranžiniai atspalviai... Aš su ja jaučiuosi smagiai!

"245 HIGH ON CRAZE"

"352 #BEAUTYGURU" atspalvis iš tiesų yra raudonas, ryškiai raudonas - toks reikalingas kiekvienai, tiesa? Kažkodėl nuotraukose labiau primena rožinę, o saulės šviesoje - tamsiai oranžinę. Spėju, kad šitos fotografijos paprasčiausiai nepavyko. Kalbant apie fotografijas - padariau ne vieną dešimtį nuotraukų efektams, ir deja, net geriausiais variantais nesu patenkinta...

"352 #BEAUTYGURU"

"643 HOT IRL" atspalvis rudas, tačiau tamsokas - vis dar nesu tikra ar man jis patinka, ir ar apskritai man tinka. Berods šiek tiek per tamsus, bent jau vasaros metui, tačiau... tarp tų 15 atspalvių yra dar ne vienas nude, todėl išsirinkti šviesesnį ar labiau patinkantį tikrai galima.

"643 HOT IRL"

Visi lūpų dažai turi itin blizgų užbaigimą ir itin maloniai jaučiasi ant lūpų. Negalėčiau pasakyti, kad intensyviai drėkina (čia jums ne balzamas, kad ir kaip ten bebūtų), tačiau drėkinimas ir lūpų komfortas jaučiamas. Jau vien dėl to galima pamilti lūpų dažus! O ir lūpų pasausėjimų, kurių pas mane vis pasitaiko ištisus metus - neparyškina, nepabrėžia lūpų raukšlelių... beveik tobulai!


Puikiai žinau, kodėl merginos iki šiol nelabai mėgo tokio tipo lūpų dažus - blizgūs lūpų dažai gana prastai laikosi. Gersite kavą - paliksite dalį ant puodelio. Valgysite - nusivalgys kartu su maistu (nors šitie po valgymo tik šiek tiek pablunka, tačiau nenusivalgo visiškai). Bučiuositės - ištepsite kitus ir odą aplink lūpas! Kita vertus - juos pataisyti yra lengva, nusivalo lengvai, sluoksniuojasi dar lengviau. Man asmeniškai nenukeliauja ant dantų, bet dažnokai skubėdama vis prasitepu už lūpų kontūro, būtent dėl tos minkštos konsistencijos.

Man šitie dažai tiesiog nerealūs! Labai labai patinka - pažaidžiau su spalvomis, išsirinkau mylimiausius ir lekiu pasidažyti lūpas, apsivilkti mylimą suknelę ir vėl pasitikti šilto oro - sako, kad ryt vėl atšils - ar pasiruošei vasarai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Jėga, sudomino High on craze, tokia arbūzinė raudona, ieškau tokios spalvos nagų lako :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... zinok ne arbūzinė, tokia oranžinė su rožiniu atspalviu. Nepatingėjau pažiūrėti savo kolekcijos ir panašiausi nagų lakų atspalviai būtų:
      1. MOLLON Pro Hardening "56 Tuscan Sands"
      2. RIMMEL 60's by Rita Ora "413 Oragina"
      3. TONY MOLY Pokemon "05 Slowpoke"

      Visi šiek tiek skiriasi vienas nuo kito, tai reiktų bandyti ir žiūrėtis kaip atrodo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą