UOGA UOGA kasa auksą, o aš bandau jį dėti ant akių vokų

Uoga Uoga beveik prieš metus laiko į rinką išleido visiškai natūralius, saugius naudoti ir sveikus mineralinius šešėlius. Iš tiesų, galbūt ir pati būčiau įsigijusi ir išbandžiusi, tačiau man to neprireikė - pirkdama kompanijos staigmenų dėžutę, joje radau drąsų, ryškiai geltoną mineralinių, birių šešėlių atspalvį ir puoliau bandyti. Tačiau, iš karto turiu pripažinti, kad naudojau juos ne tiek ir daug kartų, tikriausiai dėl nelabai kasdienai pritaikomo akių šešėlių atspalvio. Nors... tiesą sakant mano pirmieji akių šešėliai buvo 12 ar 18 skirtingų atspalvių ir taip, ten buvo geltona, ir tikrai taip, aš ja dažiausi pakankamai dažnai, tad tokių spalvų tikrai nebijau, tik vienaip ar kitaip, tai tikrai ne kasdienai skirta spalva.

Kaip visuomet, Uogų merginos nepagailėjo šmaikštumo pavadinimams, todėl šį kartą Uoga Uoga siūlo "Aukso kasyklą", o aš kabinu auksą iš indelio ir rodau, kaip visa tai atrodo ant akių vokų. Dėmesio vertas galbūt ne šis atspalvis, bet priemonė - tikrai taip!

"Tyrinėkite pasaulį. Gyvenimas yra aukso kasykla"
Civil War King of the Sun



Produktas: UOGA UOGA natūralus mineraliniai akių vokų šešėliai su gintaru "Aukso kasykla" Nr. 741 (stipriai žėrinti auksinė)
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: šešėliai galėtų būti presuoti, ne birūs
Tūris: 1 g
Kaina*: 8,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Tai pirmi natūralūs mineraliniai akių šešėliai, pagaminti Lietuvoje! Kruopščiai derinusios ir rinkusios spalvas sukūrėme nuostabią dvidešimties atspalvių paletę – nuo pačių šviesiausių, pastelinių iki tamsesnių violetinių, žemės tonų, įskaitant juodą bei šventinius sidabrinį ir auksinį.

Šie birūs akių šešėliai yra švelnūs Tavo akių odai, lengvai ir tolygiai dengia akių vokus, gerai pasiskirsto ir išlieka. Tiesa, kad šešėliai dar geriau laikytųsi patariame prieš tepant juos akių vokus padengti šešėlių pagrindu.

Šie akių šešėliai pagaminti iš natūralių žemėje glūdinčių mineralų, todėl neturi jokių sveikatai žalingų sintetinių priedų. Be to, jų sudėtyje yra iš jūros ir saulės išskirtinių savybių įgavusio gintaro, kuris „Uoga Uoga“ šešėlius padaro išskirtinius! Dėl ypatingos sudėties šie mineraliniai akių šešėliai tinka net ir jautrioms akims.


Pirmiausia reikia paminėti, kad aš turiu mėginio dydžio akių šešėlių pakuotę, tačiau nepaisant to, jos kiekis man pasirodė didžiulis - tiek pakaks ilgam laikui, juolab, jei nenaudosite kasdien. Mėginio pakuotė plastikinė, užsukama juodos spalvos dangteliu ir neturi jokių dozavimo prietaisų. Tuo tarpu pilno dydžio indelis jau yra stiklinis, tačiau neatrodo, kad tarp jų būtų didelis kiekio skirtumas. Kiek tiksliai turiu mėginyje pasakyti sunku, o va pilnas kiekis parduodamas pakuotėse po 1 gramą.

Mane visuomet žavi Uoga Uoga produktų pavadinimai. Paskaičius bet kokio kompanijos gaminio pavadinimą, jis visuomet kelia šypseną, nuteikia maloniai ir sukuria smalsumą. Čia gi turime "Aukso kasyklos" pavadinimą, kuris puikiai apibūdina geltonos spalvos akių šešėlius. 


Kvapas. Nieko neužuodžiu (šiuo metu sloguoju), gal ir yra koks tokioms priemonėms būdingas kvapas, tačiau jis labai silpnas, nes net kai naudojau neturėdama slogos, jokio kvapo visiškai nepamenu. Tad norisi sakyti bekvapė priemonė.

Konsistencija. Birūs, mineraliniai akių vokų šešėliai.


Sudėtis: Mica, Titanium Dioxide, Amber Powder
+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499.


Poveikis. Kaip žinia, mineraliniai akių vokų šešėliai yra birūs ir neturi jokio dozavimo įrenginio viduje. Todėl naudojimo būdas yra šiek tiek sudėtingesnis negu įprastų šešėlių. Bandžiau juos naudoti labai įvairiai, ir turiu pasakyti, kad labiausiai pasiteisino užsuktos pakuotės stiprus papurtymas, o paskui, atsukus, priemonės kabinimas ne iš indelio, o iš dangtelyje esančių likučių - taip dažniausiai nepadauginu paimti ant šepetėlio. Tuo tarpu, jei kabinu iš paties indelio, turiu pripažinti, kad dažniausiai pasiimu per daug ir dalis priemonės, net ir nukračius šepetėlį, nubyra po paakiais. 

Tiesa, geram ir kokybiškam šešėlių paskirstymui labai padeda ir Uoga Uoga akių makiažo šepetėlis, kuris šiam produktui pasiteisino labiausiai. Išbandžiau visą krūvą turimų įrankių ir būtent pastarasis tiek paėmė optimaliausią kiekį, tiek gražiausiai paskirstė šešėlius ant vokų.


Tiesa, nepaisant to, kad su kompanijos šepetėliu dirbti nesunku ir lengviausia, nepaisant to, kad atradau man labiausiai pasiteisinantį būdą, tačiau man daug labiau patiktų, jei šešėliai būtų ne birūs, o presuoti, arba ant indelio būtų toks specialus dangtelis su skylutėmis, kokius dažnai matome ant birių ar mineralinių pudrų - dozavimas ir naudojimas būtų kokį šimtą kartų lengvesnis.

"Aukso kasykla" šešėliai tarsi sako, jog reiktų tikėtis aukso spalvos, tačiau man atspalvis tik indelyje atrodo auksinis. Taip, tai tikrai žėrintis atspalvis, tačiau ne aukso spalvos, greičiau tai skaisčiai geltonas, bet ne auksinis atspalvis, o pats žėrėjimas, tiksliau žėrinčios dalelės labai priklauso nuo apšvietimo. Man šešėliai gražiausiai atsiskleidžia prie vakarinio makiažo, dirbtiniame apšvietime, tačiau dienos metu viskas atrodo kaip geltonas atspalvis. Tiesa, tikrai ne su visais šešėliais galiu derinti šią spalvą - kai kurių šešėlių pigmentacija visiškai nedera su mineraliniais šešėliais ir man nepavyksta padūmuoti akių. Lygiai taip pat ir su kahjal pieštukais - tikrai ne visi tinkami pabrėžti akių liniją, kai naudojame šiuos šešėlius, todėl reiktų atsargiai rinktis priemones, kurias naudosime su šešėliais.


Tad taip, šešėliai man lengvai ir tolygiai sklaidosi,  tik tinka ne su visomis priemonėmis. Testuodama šešėlius pirmiausia dengiau  be jokių akių šešėlių pagrindų, ir stebėjau, kad spalva man išsilaikė apie 10 valandų. Per tą laiką niekas nesukrito į raukšleles, nenusitrynė dėmėmis, nenubyrėjo lauk. Per tą laiką man tik sumažėjo spalvos intensyvumas, jį norėjosi atnaujinti jau maždaug po 8 valandų nuo padengimo - pirmus kartus tą ir dariau tiesiog lengvai užtapšnodama spalvos ant viršaus. Na, o su akių šešėlių pagrindu (priklausomai nuo jo kokybės) šešėliai išlieka kiek ilgiau. Bet, man atrodo, kad net ir be jo, priemonės išlikimo laikas ir jo išlikimo kokybė yra iš tiesų gera.

Aišku, geltono atspalvio aš nerekomenduoju - tai retai naudojami šešėliai, kurie labiau pravers darant nekasdienius makiažus, arba kažkokius teminius, fotosesijų ar vakarėlių makiažus. Tačiau aš labai rekomenduoju pasižiūrėti į galimus atspalvius: tarp gausybės spalvų, visa krūva kasdien naudojamų žemės ir neutralių atspalvių, o taip pat, atspalviai ne tik žėrinčio efekto, bet tarp jų rasite ir gausybę matinių spalvų pasirinkimų. Rekomenduoju, šešėliai verti dėmesio!




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Puikus produktas! Naudoju atspalvį "Stilinga lapė". Ir tinka, ir patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras! :) Aš irgi žiūrinėjau "Stilingą lapę" -labai jau gundančiai atrodė, tiek atspalvis, tiek pavadinimas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą