EO LABORATORIE "Anti-age" jauninamuoju poveikiu pasižymintis veido tonikas su hialurono rūgštimi ir kofeinu

Pažaiskim? Kaip manote, kas sunkiausia visoje šioje influencerių/ blogerių/ youtuberių veikloje? Ar laikote šią veiklą darbu ar hobiu? Ar ši veikla verta pripažinimo ar jos laukia pražūtis? Aš nesilygiuoju į influencerius ir nenoriu viso to "tai yra darbas" įtaigos ir požiūrio. Man tai jau penktus metus iš eilės yra tie hobis, tačiau savų sunkumų jis turi. Tarkim, būna nėra nuotaikos rašyti, bet užleisti ir laukti kol ji ateis nelabai noriu. Kartais labai erzina fotografuoti dekoratyvinės kosmetikos rezultatus ant odos, nepavyksta išgauti tinkamų kampų ar tarp krūvos pridarytų nuotraukų niekaip nerandu poros, kurios man tikrai patiktų. Tačiau sudėtingiausia šiuo metu man atrodo įžangos. Anksčiau rašydavau labiau asmenines, tačiau mano gyvenimas nėra kasdieniniai fejerverkai, galiausiai tikrai ne viską norisi atskleisti. Tad kas kartą ilgai praleidžiu prie įžangos, galiausiai kiek susierzinu dėl sugaišto laiko ir lieku nepatenkinta parašyta.

Šiandien noriu jums papasakoti apie veido toniką. Žinau, kad dauguma merginų visiškai nenaudoja toniko, nuvertina po poveikį ir galimybes. Tonikas pirmiausia yra puiki priemonė sureguliuoti odos pH po jos prausimo, gaivinti, drėkinti... Geras tonikas ilgalaikėje perspektyvoje daro stebuklus. O ar stebuklus daro EO Lab Anti-age tonikas?

"Net ir užimdamas aukštą padėtį gyvenime, elkis su visais kaip su lygiais."
Menandras



Produktas: EO LABORATORIE "Anti-age" jauninamuoju poveikiu pasižymintis veido tonikas su hialurono rūgštimi ir kofeinu
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: maitinti, drėkinti, saugoti nuo senėjimo
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas  
Labiausiai nepatiko: tepant rankomis priemonė suputoja ant odos
Tūris: 200 ml
Kaina*: 3,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Jauninamuoju poveikiu pasižymintis tonikas, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 95 % augalinės kilmės medžiagų. Priemonės sudėtyje yra jūros vandens, kuris apsaugo odą nuo drėgmės praradimo bei gerina jos būklę. Kofeinas turi tonizuojamųjų savybių, kurios skatina odos kraujotaką bei padeda apsaugoti odą nuo raukšlių atsiradimo. Jazminų ekstraktas - stiprus antioksidantas, kuris apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo procesų ir padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo. Organinis simondsijų aliejus pasižymi maitinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis. Jis turi vitamino E, kuris skatina odos ląstelių atkūrimą, padeda išsaugoti odos jaunystę. Hialurono rūgštis turi drėkinamųjų savybių, kurios palaiko reikiamą odos drėgmės kiekį ir užtikrina aktyviųjų medžiagų įsisavinimą.
Sudėtyje yra: kofeino, organinio simondsijų aliejaus, jazminų ekstrakto, jūros vandens, hialurono rūgšties.

NaudojimasSudrėkinkite vatos lapelį toniku, valykite veidą.


Skaidraus plastiko pakuotė su skaidriu dangteliu, kurio viršus atsikemša. Visai paprastas, elementarus, kaip ir dozavimas - nieko įmantraus. Etiketėje pavaizduotos kavos pupelės ant medžio, etiketėje gausu užrašų - tipiška rusiškiems gaminiams ir ilgiau daugžodžiauti apie pakuotės išvaizdą neverta.

Kvapas. Maloniai kosmetinis, gaivus. Labiausiai jaučiasi jazminų aromatas su kosmetinėmis priemaišomis. Reiktų nepamiršti, kad kvapas stiprokas, bet išsisklaido pakankamai greitai.

Konsistencija. Vandens skystumo, skaidri. Šiek tiek stebiuosi, kad šiuo metu ji patamsėjusi, bet turint galvoje sudėtyje esančius natūralius aliejus ir ekstraktus - tai visiškai normalu.


Sudėtis: Aqua, Vegetable Glycerin, Sea Water, Jasminum Officinale Flower Extract, Alanyl Glutamine, Sodium Cocoamphoacetate, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Organic Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Sudėtyje nėra silikonų, parabenų.


Poveikis. Svarbiausia toniko paskirtis po odos prausimo yra sureguliuoti odos pH. Deja, galimybės pamatuoti kiek šis efektas yra veiksmingas - nėra, tačiau pojūčiai ant odos neleis sumeluoti. Tonikas puikiai tinka mano odai - ją gaivina, drėkina. Kur ten jau - ji vizualiai atrodo ženkliai geriau. Ir tikrai nuo reto toniko oda tampa skaistesnė ir šviesesnė; reto toniko poveikis vizualiai matomas ant odos!

Dažniausiai toniką ant odos tepu vatos diskeliu, kiekvieną rytą ir vakarą. Nuostabu, kai net po regis puikaus micelinio ir efektyvaus prausiklio valydama toniku dar matau nešvarumų ir makiažo likučių! Nuostabu! Tiesa, kartais bandau visokius "grožio triukus" išgirstus kažkur interneto pakampėse ir su kiekvienu toniku išbandau tepti ne vatos diskeliu, o įtapšnoti rankomis. Neva tokiu būdu toniką galima taupyti, o efektas lygiai toks pat. Kiek pastebėjau be vatos diskelio tonikas lėčiau naudojasi, nenaudojami vatos diskeliai, tačiau ir makiažo likučius vargiai pavyks nuvalyti. Šis tonikas tepant pirštais ant veido palieka pavienes baltas putas, lyg ir suputoja, tad visgi geriausia čia būtų rinktis standartinį naudojimo būdą. Na, o šis tonikas man labai patiko: jo sudėtis gera, kaina nedidelė, o poveikis iš tiesų labai džiugina. Fainas ir smagus naudoti net jei jūsų oda nėra brandi ar sausa.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Sita tonika kartoju jau koki 20 karta. Geresnio kokybes ir kainos santykio dar neradau ir labai nebeieskau

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis tonikas jau seniai mano norų sąrašėlyje :) Kurį laiką naudoju Margaritos toniką su alavijais - labai patinka, tikrai drėkina odą, atgaivina, nesitikėjau, kad taip patiks ir tiks, naudoju jau kokį 5 buteliuką. Tik sudėtyje galėtų nebūti kvepalų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitas efektyvesnis nei Margaritos, bent jau mano odai, tai tikrai bandykite. Dėl kvapų, jų tikrai galėtų būti ir mažiau, bet ir Margaritos tonikas jų turi :(

      Panaikinti
    2. Kai tik bus nuolaida, būtinai pirksiu ir bandysiu :)

      Panaikinti
  3. Na va - pagaliau išbandžiau, jau beveik sunaudojau visą buteliuką ir esu sužavėta poveikiu bei efektyvumu. Taip, Margarita tonikas tikrai neprilygsta šiam :) Odos būklė tikrai pagerėjo, jau užsisakiau daugiau šio toniko :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą