I HEART MAKEUP The WOW! gloss lūpų blizgesys "No Need To Panic"

Ar turite vieną spalvą, vyraujančią lūpų priemonių stalčiuje? O gal mėgstate įvairiausius ir vis keičiate pagal nuotaiką? Mano ilgametė mylimiausia ir šiuo metu vis dar labai dažnai pasitaikanti įsigyti - ryškiai rožinė spalva. Ji dominuoja mano priemonių stalčiuje, tiesa, dažniausiai lūpų blizgesių pavidalu. Tad šį kart noriu papasakoti apie vieną iš tokių rožinių blizgesių, žadančių "wow" efektą.

Praleiskite dieną darydami mažus dalykus, kurie tikrai svarbūs.



Produktas: I HEART MAKEUP The WOW! gloss lūpų blizgesys "No Need To Panic"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė -lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalo
Tūris: 4 ml
Kaina*: £ 2,23
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, revolutionbeauty.com ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: W…O….W !!! Lūpų blizgesys, dėl kurio galima numirti. Patogioje nešiotis kišenėje pakuotėje. Norisi paryškinti lūpas? Išbandykite WOW! Yra 10 nuostabių atspalvių.


Pakuotė. Esame įpratę matyti apvalias pakuotes, bet šiuo atveju pakuotė atrodo labai išskirtinai pirmiausia savo keista plokščia, bet nepaprastai patogia pakuote. Labai smagu ją ir laikyti rankose, ir įsikišti į džinsų kišenę. Plokščias dangtelis nusisuka lauk, kaip ir standartinių blizgių. Visgi maniškis buvo nekokybiškas ir aplikatorius tiesiog atsiskyrė nuo išorinio dangtelio. Aišku, truputis klijų ir viskas susitvarkė be jokių vargų.

Lūpų blizgesio aplikatorius pagamintas iš minkštų plaušelių su iš abiejų pusių susiaurinta forma. Tokia forma patogesnė užpildyti lūpas dažais patogiai pridėjus aplikatorių, tačiau sunkiai gelbėja nusibrėžti kontūrą.

Kvapas. Kosmetikos kompanijos mus jau išlepino su kvapniais lūpų blizgiais. Šis blizgesys neturi jokių kvapiųjų medžiagų ir primena tiesiog chemines medžiagas, tuos senovinius lūpų blizgesius be kvapų. Ir kas keisčiausia, mūsų uoslės tiek pripranta prie malonių kvapų, kad tokių paprastų jau nelabai besinori tepti ant lūpų.

Konsistencija tiršta, sunki, bet ne lipni.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Propylparaben, BHT.
May contain; CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15985, CI 42090.

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.
Be gliuteno.


Poveikis. Lūpų blizgesys ant lūpų jaučiasi tarsi riebus sviestinis lūpų balzamas, formulė atrodo labai patogi ir iš tiesų nesausina lūpų ir jų nedirgina. Priemonė dengiasi lyg ir lengvai, tačiau netikslus aplikatorius gali lengvai užvažiuoti už kontūro ir netiksliai nudažyti lūpas ir apskritai šie dažai man pasirodė vieni tų, kurie bet kada itin lengvai iškeliauja iš už kontūrų su menkiausiu lūpų judesiu. Labai smagu matyti intensyvią atspalvio pigmentaciją.

"No need to panic" atspalvis yra vienas tų mano mylimų, tamsiai rožinės spalvos atspalvių. Nesenai akimis permečiau savo lūpų dažus ir šios spalvos mano dažų stalčiuje be jokios abejonės daugiausiai. Priemonė intensyviai spindi tik pasidažius ir spindesys daugmaž išlieka visą laiką, kol blizgesys ant lūpų, tik gal vos vos prislopsta. Lūpų blizgesys neturi jokių aiškiai matomų blizgučių. 


Deja, bet nors ant lūpų jaučiasi patogiai ir smagiai, mano akimis dažai turi porą rimtesnių problemų: pirmiausia jau minėta - jie lengvai iškeliauja lauk iš lūpų kontūro. Ir antra - išlikimas. Nesvarbu ar tik lyžtelėsite lūpas, ar netyčia prie ko prisiliesite, - dažai visur paliks pėdsakus ir lengvai nusivalys nuo lūpų. Tai menkiausiai patvari lūpų priemonė, kokią pamenu, net negaliu apibrėžti kiek ji iš viso laikosi - nuo visko nusivalo, nusivalgo ir nusitrina... 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Labas! Ačiū už įdomią apžvalgą. Kažkaip su lūpų dažais iš viso ne draugauju. :) Nemoku gražiai pasidažyti: tai nukreivoju, tai nelygiai pasidažau, tai nusitepu kažkur. Nepatinka. O blizgių nemėgstu: kai kurie labai sausina, lipnūs, nuolat atnaujinti tenka. Maksimum, ką naudoju tai bespalvį Blistex balzamą, kartais Korres lūpų balzamą, bet labai retai, nes jį toks tepamas arba pirštų, arba teptuko (o kaip man nepatinka "žaisti" su teptukais!), o dabar įsigijau Sephora lūpų išsukamą arbūzinį lūpų balzamą: patogus naudoti, švelnus kaip sviestas, turi švelnią koralinę spalvą, neerzina kvapas. Kol kas džiaugiuosi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas! Labai ačiū už komentarą :) Iš tiesų ir nereikia to, ko nemėgstate ar nesinori :) Lūpų balzamas puiki priemonė lūpoms ir sudrėkinti ir apsaugoti, o jei spalvotos netraukia - vadinasi ir nereikia ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą