MAC Prep + Prime Fix+ originalus makiažo fiksatorius "Original"

Yra tų priemonių perliukų, kuriuos regis žino visas pasaulis. Ne visi perliukai išgyvena laiko tėkmę ir dažnai pasimiršta, atrandami geresni, naujesni ar tobulesni. Regis vienintelis Mac makiažo fiksatorius išlieka tarp tų populiariausiųjų jau ilgą laiką. Na kas nežino Fix+? Ar yra tokių, kurios nebandė? Ar yra merginų, kurioms nebuvo smalsu? Man šita priemonė labai įdomi ir ilgokai mane gundė, tačiau tai laikas buvo visiškai nepalankus, tai bandžiau kažką kito. Galiausiai nusipirkau, išbandžiau ir esu pasiruošusi papasakoti savo nuomonę.

"Pats didžiausias malonumas - padaryti tai, ko kitų nuomone jūs padaryti negalima."
V. Bedžotas


Produktas: MAC Prep + Prime Fix+ originalus makiažo fiksatorius "Original"
Gamintojas: "Make-Up Art Cosmetics" Toronto, Kanada. Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailiai sulieja makiažą
Labiausiai nepatiko: praktiškai neturi fiksavimo
Tūris: 100 ml
Kaina*: 20,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Prep + Prime Fix + makiažo fiksatorius visų tipų odai. Lengva, mineralais papildyta priemonė makiažui užbaigti taip pat ir atgaivina odą. Išlygina odos paviršių ir paruošia jį makiažui. Tos pačios sudėties priemonė Fix+, tik atnaujintoje pakuotėje.


Man regis (jei teisingai pamenu) MAC kosmetika buvo sukurta naudoti profesionalams, tad visai nenuostabu, jog kompanijos pakuotės visuomet atrodo labai minimaliai ir profesionaliai. Šiuo atveju juoda kartoninė dėžutė ir skaidrus plastikinis matinio efekto buteliukas. Juodai dėžutei šiek tiek žaismingumo suteikia prieš saulę spindintys žalsvi blizgučiai, matomi pakreipus pakuotę, tačiau iš esmės labai minimaliai atrodanti pakuotė. Plastikinis buteliukas vidutinio dydžio, įdomios formos tokio tipo priemonėms. Man patinka nedidelis buteliuko svoris ir įdomus purkštukas - jį galima užfiksuoti pasukus į šoną, tad labai patogu įsimesti keliaujant be baimės, kad pasispaus ar išsilies. Funkcionali, patogi ir akies nerėžianti pakuotė.

Kvapas. Nagrinėdama sudėtines dalis matau, kad makiažo fiksatorius parfumuotas, tačiau kvapo prasme. Hmm... aromatas lengvas, neutralus, lengvai gaivus. Nepasakyčiau, kad labai pastebimas, erzintų ar būtų ilgai išliekantis.

Konsistencija. Skaidrus, vandens skystumo skystis. Atrodo visai kaip įprastas vandenukas.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Parfum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.


Poveikis. Tai daugiafunkcinė priemonė, kurią galima naudoti kaip makiažo praimerį veido odai paruošti prieš makiažą. Tačiau tam tokio tipo produktai man nelabai patinka. Taip pat galima purškikliu gaivinti veido odą, nepriklausomai nuo to, ji su makiažu ar be. Nors man labiau patinka hidrolatai, tačiau šiuo būdu kartais panaudoju, ypač jei makiažas dienos pabaigoje atrodo nepakankamai gaiviai. Tačiau dažniausiai purškiklį naudoju jo pirminei paskyrai - kaip makiažo fiksatoriui. Pompa purškia produktą itin smulkiu miglos debesėliu, tad nenubėga nuo veido lašeliais ir nesugadina jau padaryto makiažo. Aš nepasakyčiau, kad fiksavimas čia itin stiprus - šiek tiek pafiksuoja, ant odos paviršiaus uždeda labai labai ploną plėvelę, kurios visiškai nejaučiu ant makiažo (tačiau jaučiau kai bandžiau naudoti prie jį). Fiksatorius ne tiek fiksuoja, kiek sulieja makiažą, suteikdamas jam daugiau vientisumo, užbaigtumo ir gražesnės išvaizdos. Ir to visiškai pakanka sausiaodėms - sulieti, bet ne suklijuoti, mat dienos eigoje jokio riebaliuko oda neišskiria, makiažas labiau nusitrina rankomis nei atšoka nuo veido sebumo. Gražūs suliejimas yra visiškai pakankamas efektas, kad vertinčiau labai teigiamai. Man patinka, o jūs bandėte, ar patiko? Kuri makiažo fiksatoriaus versija jūsų mėgiamiausia?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Aš nesu nieko iš Mac bandžius ir netraukia. O fiksatoriai apskritai kažkaip nedomina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apskritai nieko? Aš vis bandau, bet koks kas tik fiksatorius paliko tokį gerą 'wow' įspūdį :)

      Panaikinti
  2. O man labai įdomu apie fiksatorius. Tik šis, deja, man per brangus. Gal galėtum ką rekomenduoti iš pigesnių prekės ženklų? Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O ko labiau reikia? Fiksavimo ar suliejimo? Jei fiksavimo, man pats geriausias buvo Catrice Makeup Freezing spray, kurio atitikmuo dabar rinkoje būtų Catrice Prime and Fine makiažo fiksatorius. O jei labiau suliejimo - elementarus rožių vanduo gali labaii gražiai sulieti ;)

      Panaikinti
    2. Ačiū už atsakymą! :) Suliejimui ir atgaivinimui tiek su makiažu, tiek ant švarios odos esu gavusi dovanų iš The Body Shop Rožių veido dulksną
      "Rose Dewy Glow Face Mist". Smagus dalykėlis. Nieko įspūdingo, bet mielai naudojasi, bet tikrai ne fiksuoja. Bandžiau iš Avon Mark fiksatorių. Nepatiko. Kaina gera, kiekis didelis, bet labiau sausino ir purškė dideliais lašais. Tikrai nieko gero. Ačiū už patarimą. Pabandysiu tavo rekomendaciją. :)

      Panaikinti
    3. Prašau, kad tik būtų naudinga ;)
      Vėlgi, aš sausiaodė, sunku kažką rekomenduoti riebesniems odos tipams, kai niekad jokio riebaliuko neturėjusi, tačiau anas iš Catrice pamenu tikrai neblogai fiksavo :)
      P.S. kokį porą kart į metus Douglas paskelbia akciją mac priemonėms visoms, tai fiksatorių galima gal už 15-17 Eur nusipirkti ;)

      Panaikinti
  3. Sveika (dar kartą!). :) Na va, šiandien jau ir nusipirkau Catrice. Bandysiu kitą savaitę! Tikiuosi, tiks, nes praktiškai viskas, ką aprašai, sutampa su mano potyriais! Tiesiog greičiausiai panašūs odos tipai (aš ir esu sausaodė). Beje, dar nusipirkau Catrice "All in one / 10 in 1" primerį. Žada būti geras. Labai suviliojo, nes ir ant rankos kiek pasitepliojau, tai smagiai atrodė. :) Bandysiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sėkmės bandymuose ;) Tikiuosi įsigyti gėriai tiks ir patiks ;)

      Panaikinti
  4. Sveika!
    Pagaliau bandžiau ir išbandžiau "Make-up Primer Ten!sational 10 in 1 Dream" iš Catrice.
    Visai neblogas praimeris. Naudojau vieną, be skystos ar birios pudros (buvo karštos dienos, tai nieko rimčiau ir nesinorėjo teptis). Priemonė - kažkas tarp BB kremo ir kremo su atspalviu. Malonus jausmas, didelio efekto nėra, nemaskuoja, bet gerai sulygina odos spalvą, priduoda švelnaus ir gaivaus švytėjimo, nesausina, maloniai ir lengvai dengiasi pirštais. Gal šiek tiek norėtųsi pafiksuoti biria/kompaktine pudra. Bet gal kai nebus taip karšta. Beje, skaistalai ir hailaiteris puikiai pasidengė ant viršaus!
    Jei turėsi galimybę, pabandyk. Čia iš tos serijos, kai nesinori sunkaus makiažo, bet tik paryškinti antakius, "užsimesti" skaistalus ir voila! :)
    Beje, ačiū už rekomendaciją dėl makiažo fiksatoriaus. Tikrai neblogas! Labai patinka, kad mažas kiekis, gerai fiksuoja. Bet... Va tas vienas "bet". :) Laaabai stambiais lašais purškia. Nemalonus jausmas. :( Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą: kaip tik baiginėju mandarinų veido dulksną iš BodyShopo. Bandysiu perpilti į TBS buteliuką, nes dulksnos purkštukas nerealiai geras! Smulkiai dengia, tikrai kaip kokia dulksna prie egzotiško krioklio! :D Taigi duosiu antrą šansą Catrice! :)
    Dar kartą dėkoju tau už be galo įdomias apžvalgas-dienoraščius.
    Beje, taip gera pasidalinti moteriškomis temomis! Dirbu vyriškame kolektyve, tai nelabai tokios temos su jais... :D
    Esi šaunuolė, kad bendrauji, atrašai. Be galo smagu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už rekomendaciją, būtinai pasižiūrėsiu ;) Čia man labai smagu vis sulaukti komentarų ir pabendrauti :) Atgalinis ryšys ir bendravimas yra jėga!
      P.S. Smagu, kad tiko fiksatorius - galima purkšti iš toliau, arba pakeisti buteliuką. Išsprendžia problemas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą