ORLY Nailtrition Premium sveikų nagų augimo stimuliatorius su kalogenu, kviečių proteinais, keratinu ir bambuko ektraktu

Rašydama blogą neretai susilaukiu labai įdomių klausimų ir prašymų, tarkim vis pasikartoja prašymas parduoti kosmetikos, tiek mano jau naudotos, tiek naujos. Ne ką rečiau - padovanoti vieną ar kitą priemonę, nes man gi nelabai patinka. Mane erzina, kai apie parašytą produktą komentaruose pasirodo ar asmeniškai atsiunčiamas klausimas apie tai, ką aiškiai parašiau tame įraše. Rimtai? Rimtai? Gi tam ir rašau, kad klausimų nekiltų: nuo vietų, kur įsigyti, kiek daugmaž kainuoja iki elementarios mano nuomonės. Tereikia perskaityti! Ar čia aš per daug jautriai reaguoju? Nenoriu būti vienas tų žmonių, kurie grubiai elgiasi, siuntinėja skaityti blogo ar dar kažkur toliau, bet rimtai? Ar aš pasenau, nes kitų bloguose perskaitau tekstą iki galo ir tik tada klausiu, jei dar liko neaiškių dalykų, bet šiaip jau rašančios merginos labai aiškiai viską išdėsto, tad klausimų retai kyla... Man patinka bendrauti komentaruose ir žinutėse, bet nu yra ribos, žmonės, yra ribos - daveda iki tiek, kad galiausiai nebesuvoki ar tu durnas, ar kitas? Nors gal čia tik aš per jautriai reaguoju?

Tačiau pasitaiko labai normalių klausimų, į kuriuos visuomet mielai atsakau, tarkim - kokį nagų lako pagrindą naudoju šiuo metu; koks mano nuomone geriausias viršutinis nagų lakas, kokiais kvepalais dabar kvėpinuosi, kokie lūpų dažai buvo toje nuotraukoje. Ir su tokias klausimais aš mielai atrašau ir atsakau. Ir galvoju, kad labai panašiai būna ir gyvenime - visko pasitaiko, į viską stengiuosi atsakyti ramiai ir gražiai, tačiau tikrai susimąstau ar į viską verta atsakinėti. Ar tai blogo pabaigos pradžia Labai tikiuosi, kad ne - kol kas su mielu noru dalinuosi savo nuomone ir ši diena tikrai ne išimtis - apie Orly Naitrition nagus kondicionuojančią priemonę, kurią rekomendavo meistrės iš JAV spręsti mano besisluoksniuojančių nagų problemą

"Savimeilė - bedugnis indas; galite supilti į jį visus Didžiuosius ežerus, vis tiek nebus pilnas."
O. V. Holmsas



Produktas: ORLY Nailtrition Premium sveikų nagų augimo stimuliatorius su kalogenu, kviečių proteinais, keratinu ir bambuko ektraktu
Gamintojas: "Orly". Pagaminta - Los Angeles, USA
Paskirtis: saugoti nuo skilinėjimo, skatinti sveiko nago augimą, stiprinti nagus
Tinkamas tipas: skilinėjantiems ir lūžinėjantiems nagams
Labiausiai patiko: efektyviai skatina nagų augimą
Labiausiai nepatiko: besisluoksniuojančių nagų problemos pilnai neišsprendžia
Tūris: 18 ml
Kaina*: 7,50 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Nailtrition - nagų stiprintojas, kuris apsaugo nagus nuo skilinėjimo ir lūžinėjimo. Sudėtyje esantys kolagenas, kviečių proteinai, keratinas ir bambuko ekstraktas stimuliuoja sveiko nago greitesnį augimą. Naudojant šią priemonę Jūsų nagai taps sveikesni, tvirtesni ir ilgesni. Sudėtyje nėra DBP, formaldehido ir tolueno. Tinka naudoti kaip spalvoto nagų lako pagrindas.



Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Propyl Acetate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Triphenyl Phoshate, n-Butyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Benzophenone-1, Stearalkonium Bentonite, CI 77163, Citric Acid, Dimethicone, CI 77891, Aqua, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Collagen, Saccharomyces/ Calcium Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Bambusa Vulgaris Extract, CI 15850.


Mano nuomonė. Rinkdamasi nagų lako pagrindus visuomet ieškau tokios, kuri stiprintų nagą, gydytų mano nagų problemas ir būtų tinkama naudoti su spalvotu nagų laku. Orly produktas iš tiesų yra vienas tų daugiafunkcinių priemonių, kuris tinka naudoti ir kaip skaidrus nagų lakas, kaip nagų lako pagrindas, stipriklis ir augimo stimuliatorius. Greitesnio nagų augimo man tikrai nereikia - šiuo metu savo nagų neauginu, jie ir taip neblogai auga, tačiau labai noriu, kad jie mažiau sluoksniuotųsi. Kietumo ir tvirtumo mano nagai ir taip per daug turi, neretai užklausia, ar mano nagai tikri, ar lakuoju geliniu nagu. Pamenu, dar kai darydavausi akrilinius nagus jie buvo tokie stori... brr... baisu prisiminti, natūralaus storio man ir taip pakanka. Šį produktą pirkau parekomenduota profesionalų, kaip produktą, kuris išspręs besisluoksniuojančių nagų problemą.

Produktas iš tiesų yra gana elementarus: skystas, greitai džiūvantis lakas, kuris turi dar ir lengvai oranžinį atspalvį. Šio gamintojo sprendimo nesuprantu - juk paprastai norime, kad nagai atrodytų sveikesnio atspalvio; o geltonos spalvinės grupės atspalvis tikrai neatrodo sveikai. Jei jis būtų visiškai skaidrus ar lengvai rausvas, patiktų labiau. Tačiau jo konsistencijoje dar yra ir blizgių dalelių, kurios tikrai suteikia paviršiui sveikesnio švytėjimo.


Visus metus nagų laką naudojau kaip pagrindą spalvotam nagų lakui. Nieko negaliu su savimi padaryti - man patinka spalvoti nagai, man patinka lakuotis nagus ir suteikti jiems vis kitokią išvaizdą. Tikriausiai todėl man labai nepatiko geliniai ir akriliniai nagai - įsipareigojimas vienai spalvai trims savaitėms prilygdavo kančiai, tačiau kai kuriems darbams tokie nagai buvo pats protingiausias mano sprendimas.

Taigi, per visus metus akivaizdžiausiai pastebėjau kosminiu greičiu augančius nagus. Vos spėju juos nutrumpinti, jie per savaitę tampa tokio ilgio, kad atrodo kaip 2-3 savaites auginti nagai! Jei ieškote produkto nagų augimui, Naitrition puikus produktas. Kalbant apie pasisluoksniavusius nagus, atpleišėjimų per tokį ilgą laiko tarpą šiek tiek sumažėjo, bet ne visiškai ir ne drąstiškai greitai. Iš patirties žinau, kad besisluoksniuojantis nagas reiškia sausą nagų lako plokštelę - norint išvengti šios problemos reiktų nagus maitinti aliejukais. Nelabai realu tikėtis stebuklų iš nagų lako. Tačiau nepaisant visko, jis man labai patinka. Galbūt tik norisi pabrėžti, kad rinkitės mažesnio dydžio pakuotę - per metus sunaudoti 18 ml, net ir naudojant 1-3 kartus savaitėje nėra labai realu. Daugmaž po metų laiko lako kokybė ima prastėti, paviršius džiūdamas pradeda suformuoti burbuliukus. Tad jei susidomėjote, rinkitės mažesnio dydžio buteliuką vietoj gigantiško, mano turimo kiekio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Manau, kad neverta jaudintis ar nervintis dėl kvailų komentarų. Jei įraše jau yra atsakymai, neverta gaišti laiko atsakinėjant specialiai dar kartą :) Kas norės ir kam tikrai reikės - nepatingės ir perskaitys ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ;)
      Norėčiau tuo tikėti, bet sulaukusi tokių keistokų mano galva komentarų ir klausimų, visuomet sutrinku :D

      Panaikinti
  2. Manęs nenervina tokie, labiau juokina. Apskritai rašant blogą, mažai kas nervina :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą