ABBOTT & BROOME "Aquamarin" skystas rankų prausiklis ledynų vandens kvapo su lotosų ekstraktu

Kartas nuo karto vis apsilankome vokiškų prekių parduotuvėje, kur visuomet perkame skalbimo priemonės ir jau eilę metų - tam tikrus valiklius voniai bei virtuvei. Ten visuomet gausu įvairiausių nematytų ir niekur negirdėtų vokiškų prekinių ženklų. Kai kurie nuvilia, pasitaiko priemonių taip sau, o kartais atrandu perliukų, kuriuos įsimyliu. Bėda ta, kad niekada nežinai, ar sekantį kart sugrįžęs rasi lygiai tokį pat pamėgtą produktą. Kai kurie populiariausi jau daugybę metų parduodami kaip nuolatinė pasiūla, bet didžioji dalis tokių, kurių sekantį kart tikriausiai neberasiu. Va, užmačiau ten įdomius skystus rankų muilus ir pavargusi rankas plauti kalendromis, susigundžiau ledyno vandens ir lotosų kvapo rankų prausikliu.

"Pasitikėjimas savimi, kaip žinia, yra pirmoji sėkmės paslaptis."
Lady Wilde



Produktas: ABBOTT & BROOME "Aquamarin" skystas rankų prausiklis ledynų vandens kvapo su lotosų ekstraktu
Gamintojas: "Dalli-Werke". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: keista konsistencija
Tūris: 300 ml
Kaina: 1,50 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse (pirkau "Dalli")

Ką žada gamintojas: Rankų prausiklis su vandenyno kvapu ir lotosais intensyviai drėkina ir švariai prausia rankų odą. Prabangus gaivos aromatas lepins jūsų sielą ir suteiks odai švarumo pojūtį.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Alcohol, Limonene, Linalool, Polyquaternium-7, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citronellol, Geraniol, CI 42051, Nelumbium Speciosum Flower Extract, CI 19140, CI 42090, Sodium Sulfate, Lactic Acid


Poveikis. Gerai jau gerai, labiausiai rankų muilas man patiko dėl skaisčiai žydros spalvos ir maloniai gaivaus kvapo. Keistoka šio muilo konsistencija - ji tąsi, iš pradžių sunkiai susilieja su vandeniu. Tačiau neprastai suputoja ir rankas nuprausia visai neblogai. Ne, super gero prausimo čia nėra - kai kurių makiažo pagrindų likučius dar ir pagramdyti nuo rankų tenka... Ir rankų odos muilas tikrai nedrėkina, sakyčiau apgaulingas gali pasirodyti gaivus kvapas. Na ne pačios geriausios kokybės muilas, kvapas fainas, malonus, bet visa kita... būna ir geriau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą